» Rebecca Stella

För två veckor sen fick jag hem lite smink från Rebecca Stella som jag beställt. Tog dock 9 dagar att få hem det men är så nöjd med allt jag köpte. Foundationen var lite för mörk för mig, men det funkar bra nu när jag har bus. Får se om jag beställer en till fast snäppet ljusare. Så kan man blanda lite beroende på hur blek/brun man är. Det var riktigt länge sedan jag hade en icke vattenfast mascara, har kört på samma vattenfasta mascara så länge jag kan minnas men den här var riktigt bra! Blir inga klumpar! 








» Lägenhetsvisning

Imorgon ska jag och Jimmy åka och titta på en lägenhet här i Östhammar, på slagugglan. Jag tycker verkligen det är kul att titta på lägenheter för man får så mycket inspiration. Nu har vi bara varit och tittat på 3 lägenheter, 4 med imorgon men ändå, haha. Men spanar för fullt på hemnet. 





» Sunday-inspo




» Lördagsbrunch




Vill ni ha recept på något skriv i kommentarerna så skriver jag ett inlägg om det. 

» Tre år!

Idag fyller mitt körkort tre år! Och då måste man ju ta den årliga körkortsbilden som jag har tagit varje år hittills, ska bli kul att se hur många år man kommer hålla på. Det är ju kul att titta tillbaka på bilderna när man blir äldre. 





» Tulpanens dag




» Blomma

Härom dagen köpte jag en ny blomma från jobbet. Köpte den mest för att ha i sovrumsfönstret men sen kom jag på att det är nog ingen bra idé att ha den för eftersom cheila ligger där (tequilas mamma som vi har tagit över från min syster) och tequila brukar hoppa upp där och fajtas så är rätt säker på att den kommer åka i golvet. Så den får stå på tv bänken sålänge. 




» Onsdag

Hej på er, kom nyss hem från jobbet. Hade tänkt att jag skulle cykla lite på motionscykeln men jag har så ont i huvudet och har haft det sen jag vaknade, så skippar det. Får ta det imorgon istället. Ska städa lite i badrumsskåpet hade jag tänkt, ska försöka gå igenom ett skåp eller en låda i veckan och städa och slänga sånt jag inte använder. Tänker mest att det är smart sen när/om vi flyttar, vi ska nämligen på lägenhetsvisning om två veckor så får se vad som händer, berättar mer om det en annan gång. 


Får bli en gammal bild från i Umeå i somras 


» Sunday-inspo




» Avokadokräm med hallon

Har verkligen tagit tag i att göra frukostar den här veckan. Istället för att äta mackor, yoghurt med müsli osv. Man tröttnar så lätt på det, i alla fall jag. Så ska bli bättre på att göra bättre frukostar. 

Imorse gjorde jag en avokadokräm med hallon, den blev asgod, rekommenderar er verkligen att prova! 

För två glas

Ingredienser 
2 mogna avokador 
1 dl kvarg 
saften av 1/2 citron 
1 tsk vaniljsocker 
2 msk honung 
2 dl hallon 
2 msk skalade pistagenötter 

Gör såhär 
Halvera och gröp ur avokadon. Mixa slät med kvarg, citronsaft, vaniljsocker och 1 msk honung. Lägg över i 2 glas. Mosa hallonen. Grovhacka nötterna. Fördela hallonen på avokadon och strö över nötterna och ringla över honung. 




» Dadelmjölk med vanilj och hallon




Här är smoothien jag gjorde igår, och ja det blev mer som en smoothie än som en mjölk. Men den blev svingod!

För två glas 

Ingredienser 
3 dl mjölk 
2 1/2 dl hallon 
2 urkärnade dadlar
1/2 tsk vaniljpulver 
1/2 dl krossad is 

Gör såhär 
Mixa alla ingredienser och häll upp i glas. 

Jag skippade krossade isen 

» Hello

Hej på er hörni! 
Det var ett tag sen nu, livet gick lite före och hade ingen tid till att blogga, hände inte så speciellt mycket heller, så visste inte riktigt vad jag skulle skriva om. 
Gott nytt år förresten, 2016 nu. Det har gått så himla fort, så säger man alltid. 

Imorse tog jag en sovmorgon och gjorde en asgod frukost, en sandwisch och en smoothie som blev asgod! Tog en promenad i snön och sen tränade jag lite zumba från en app jag laddade ner igår, älskar träningsappar.