» Helgen

I fredags blev de lite kalas hemma hos pappa för att fira mig, nästan hela pappas släkt var där! Vi åt tacos och drack rosé vin! Jag, Jimmy och jozefin stannade kvar till halv 12 på kvällen innan vi gick hem. På lördagen hjälpte jag jozi att flytta sen var de den årliga gatufesten som drog igång! En gång om året samlas alla på gatan (eller dom som kan iallafall) och spelar brännboll på en äng längst ner på gatan, sen på kvällen dukar vi upp med långbord på vändplanen och grillat och dricker lite och så. Men iår satte vi upp ett 9 meter partytält som grannen hade för de såg ut att bli regn, och herregud vad de regnade, och kallt var de, satt med varma tröjor och vinterjacka och en filt. Sen blev de nattbad i poolen, jag badade från klockan 2-4 ungefär, var ett russin när jag gick upp, jag och Jimmy sov kvar hos mamma för vi orkade inte åka hem när klockan var så mycket 
» Torsdag

Hej gjorde lite ärenden imorse innan jag åkte och träffade Jenny som jag inte träffat på hur länge som helst!! Vi tittade på dom pll avsnitt som vi missat, precis när vi tittat klart kom Sara dit och frågade om vi ville gå en liten promenad med ukke så vi gjorde de, sen gjorde vi inte så mycket mer. Lagade mat sen åkte Jenny på träning och jag åkte hem, men hade en jätte mysig dag med min saknade vän! 


» 20 år och midsommarBlev väckt med champagnefrukost av hjärtat på min födelsedag, min 20-årsdag och midsommar! Vid ett kom mamma, Henrik och jimmys mamma hit och grattade mig lite, nu ska vi grilla lite sen kommer de lite folk hit och ikväll åker vi till Öregrund! På måndag tar jag systemoskulden!! 

» Poolen

I måndags tog jag årets första dopp i poolen, 34 grader ! Så skönt, har jobbat 7-13.10 igår och idag och imorgon väntas jobb från 7-17.10 sen tar två dagars ledigt med en födelsedag och midsommar på samma gång! Fyller alltså redan 20 år!! Känner mig typ fortfarande som 12! Haha 
» Summer
» Grattis


 Idag fyller bästa killen 21!! Skulle överraska han med frukost på sängen men han åkte och jobbade klockan 5 och jag skulle upp klockan 6 så fick skippa de, dock kom han hem straxt innan jag skulle åka för de var inga maskiner på jobbet så gav han lite blommor, efter jag hade slutat åkte vi ner till tråts och åt lunch, jätte mysigt sen kom de lite folk hit och vi åt muffins som jag hade bakat, snart är de min tur att fylla år!! 

» Lördag

Hej, igår kom Anton och Fredrik till oss så drog vi ut och käkade lite lunch nere på sjötorget, sen kom de typ 40 porschar så vi gick runt och tittade lite på dom. Så snygga!! Senare på kvällen åkte jag och Jimmy till mamma och åt lite middag och umgicks med min moster och hennes två barnbarn som var på besök, var så himla länge sen jag träffade dom så de var kul! 
Nu sitter jag hemma och Jimmy och ska snart åka iväg till jobbet för ett pass till klockan 17 
» Student

Idag är det den 5 juni och de betyder att de var exakt ett år sen jag tog studenten, tiden går så himla fort och nu är det massa fina människor som får springa ut! Är faktiskt lite avis. Idag blir det jobb till 19 sen blir de studentfirande för jimmys syster Elin, senare mot kvällen drar vi till marinan som har öppet, får hoppas vi kommer in bara. Hoppas ni får en bra dag 

Här  är en bild på min fina klass när jag tog studenten , HP10 
Och två bilder från våran studentskiva 

» Visning

Var på min första lägenhetsvisning idag med Jimmy, vi skulle ju titta på en jätte fin lägenhet för nån vecka sen men det blev aldrig av. Så vi passade på nu istället. En ljus och fräsch liten tvåa på 63 kvadratmeter. Skulle mer än gärna vilja flytta hemifrån med min prins, fast vi bor ju ioförsig redan tillsammans fast med philip också. Men vill ha något eget med honom! 


Här är köket, de ända dåliga med lägenheten är att tapeterna i sovrum och vardagsrum inte är så jätte fina, men det är ju bara att köpa nya. » 5 månader
» Söndag

 Idag har vi varit hos jimmys mamma och ätit glass och grillat eftersom hon fyller år idag och igår va jag och Jimmy ut och käkade på marinan, när vi hade ätit upp gick vi vidare till ångbåtsmagasinet och drack lite, jätte mysigt!
I fredags efter jag hade jobbat åkte jag och hämtade syrran och drog till Stockholm för att hämta Jimmy och hans två kompisar, var meningen att dom skulle ta tunnelbanan till Mörby centrum men de var lite kaos, så vi fick ta oss till frihamnen istället, exakt de jag ville slippa, åka in i all trafik! Men nu har jag de gjort!!