» ice age 3

ligger i sängen och tittar på ice age 3 på tv just nu.
försökte plugga för ett tag sen, de gick ju som de gick, men jag är glad att jag väl försökte ta tag i de.
imorn är de fredag vilket är hur skönt som helst, lång helg och allt ♥ love it.

nej nu ska jag titta vidare på filmen, puss


» onsdagsgodnatt

hoppar ner i sängen och tittar på gårdagens bb avsnitt,
trött som bara den eftersom jag inte fick sova på bussen,
haha, godnatt !


en blond johanna.

» tisdag

dagen var bra mycket bättre om man jämför med gårdagen, fick inte göra massa skit jobb som dom bara ger till praktikanterna och hade min lunch när jag skulle ha den, happy chey!
kom hem från mys middag hemma hos joz för ett tag sen, övningskörde en sväng runt östhammar innan vi drog vidare hem igen. träffade på ca 4 poliser, haha gaaalet.


» same shit, different day

dagen har varit hur seg som helst, vill ha helg nunununu! HEJ VALBORG! fick tidig lunch idag så fick sitta helt ensam och äta hoppas inte de blir så imorgon med, måste snacka skit i en timme med mina friendiies ju. funderar på om jag ska duscha nu eller fixa i rummet eller sy lite? åååh måste plugga också ! nu ´ska jag sluta tjata.


» rain

man blir så sjukt depp när de regnar, vart är våren någonstans? hoppas på att vädret blir bättre nästa vecka och speciellt på valborg, värdelöst om de regnar då. fan vad jag längtar, en vecka kvar bara!
ligger i sängen med myzak och tittar på la ink, man vill ju bara tattuera sig ännu mer nu ! har varit en slö dag idag fast har ändå hunnit med att plocka upp lite saker från gamla rummet, målat och fixat lite, sjukt seg från gårdagen men jag ska inte klaga.


» gårdagen

finns inget att säga, blev bara bilder från när vi var hos emilia.






» partyy



sticker iväg på lite fest på gräsö med bra vänner!
grattis evelina !

» friday


har inget att säga, kryper ner i sängen och bloggar mer imorn.

» torsdag

bloggade inget igår för jag mådde inte så bra sen hann jag inte. precis när jag kom hem från praktiken ringde syster och vi drog ut på en biltur, hemma vart de mat sen drog jag och tog spruta mot livmoderhalscanser, mådde lite halvkasst efter de så sket i bloggen.
praktiken rullar på och de blir faktiskt roligare och roligare för varje dag som går, hade 2,5 timmars kassa idag och de gick bra ! nu ska jag rulla ner och käka lite. puss


» ♥



» uppsala

kom hem för ett tag sen och har fixat mig för sängen så nu blir de till att sova, klockan är egentligen alldeles för mycket för mig, haha. Stannde kvar i uppsala efter att jag slutat och sprang omkring helt själv i typ 2 timmar sen kom erik och gjorde mig sälskap innan fabians spelning började.

lyssna och njut !


» grattis jonas !



» Jag lever !

Fredag den tretton idag för er som inte visste, haha. Dagen har bestått av praktik, innebandy tittande och bb och jag har överlevt än så länge. Kan ju säga att jag var hur nervös som helst när jag tittade på innebandy , syster stog ju i mål för första gången på evigheter , men dom vann med 5-2!
Nu ligger jag och Julia i sängen och ska sova, godnatt, bloggar mer imorgon.


» summerfeeling

tror ingenting var på min sida igår.. min dator slutade fungera och funkar fortfarande inte, så sitter på skoldatorn för tillfället. och kameran funkade inte heller, men tror de bara var för batteriet var urladdat, får hoppas på de!



taggar lite till sommarn, fan vad jag längtar !
74 dagar kvar ! så jävla härligt !


» bildbomb från 8 april








» 9 april

halllåååå bloggen ! haha, jag är hyper, har inte sovit så värst mycket på hela helgen, men de är smällar man får ta ! kom hem för ett tag sen varit hemma hos syster sen klockan 3. mysigt var de! igår firade vi tvillingarna hemma hos jesper, de var fan kul, kanske inte hela tiden, haha. tur man bara fyller 18 en gång i livet ! nu ska jag kila in i duschen, bilder från gårkvällen kommer ikväll eller imorgon.

bild från när jag och syster åt tre rätters, haha.

» 8 APRIL !

internet är sjukt segt just nu, men vill bara skriva grattis till tvillingarna SARA&JENNY, grattis på 18 års dagen ! sticker iväg dit nu och firar lite, får se vad kvällen har att bjuda på, kameran är med !

bild från när jag var hos mormor&morfar tidigare idag.


» GLAD PÅSK !


» svart spets

köpte denna klänning i veckan, vet dock inte varför med tanke på att den är lite förstor men de var antagligen för den var på rea. men jag blev lite förälskad i den. den blir snygg på i Mallorca i sommar !


» rosa, silver, blå


nya nagellackerna jag köpte förra veckan, visar er mer imorn av vad jag har köpt.
puss

» kärlek


» betala med ägg

nya mange makers?
klicka på bilden för att lyssna.

» hej måndag.

ont i halsen, ont i kroppen, ont i huvudet, mensvärk, hungrig, kissnödig. s k a  s l u t a  k l a g a  n u !
kul att jag håller på att bli sjuk, men skönt att jag inte tog lov den här veckan, vill ju inte ligga hemma i sängen hela lovet, dock kommer jag nog göra de eftersom alla andra har lov nu, forever alone ? nejmen, dagen rullade på som vanligt, fick stå i kassan en timme, riktigt kul faktiskt. det var mycket lättare än vad jag trodde.


gjorde en snögubbe i helgen eftersom de kom massa snö, vart är våren ?!?!

» första april

Första april idag, har inte lurat någon och ingen har lurat mig än så länge.. haha, så får se vad kvällen kommer ha att bjuda på. Nej men, gårdagen spenderades hemma hos Ludvig med vänner, hade väl kul till en början sen vart de lite småtrist men jag ska inte klaga :)
drog därifrån vid 2 och kilade hem till joz där de var tre andra killar, haha, de bjöds på öl och grogg och jag somnade i hennes säng efter klockan 4.
bilder kommer här!

» new shoes



i fredags efter jobbet stannade jag och några vänner kvar i stan, shoppade lite och tittade på bio, riktigt mysigt var de. fick med mig skorna på bilden, är helt förälskad i dom ♥ och lite andra saker. skorna invigdes igår hemma hos Ludde där de var lite parteyy.

När jag kom hem idag var mitt rum klart! hur glad är inte jag nu, så nu är de bara massa små fix som ska fixas som t ex. sätta upp tavlor, hyllor och ta upp alla mina prylar i mitt gamla rum, de kommer ta typ 54638 år!