» Måndag

Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera senaste tiden, men de är nått fel på min surf typ och varje gång jag ska skriva ett inlägg när jag inte har wi-fi  så stängs appen jämt ner, och orkar inte sitta och skriva om hela inlägget igen så då skiter jag i att blogga. 
I lördags åt jag Jimmy philip Linn och Anton lite grillat, blev några glas vin för mig, la mig i sängen och åt upp ett halvt paket glass medans Jimmy och Anton satt nere och shottade


Sitter ute på altanen och solar benen bland alla moln självklart att de ska vara molnigt och blåsigt när jag börjar 15.20, fick mera jobb till veckan, Valborg 12.50-19.15 tex, menmen ska inte klaga :) 

» Skalbaggen

Va nära att de skulle bli skroten för min Saab i lördags. Den gick jätte bra på morgon tills vi skulle till farmor, då började olje och batteri lampan lysa, så de va bara att stänga av den och ringa bärgarn, som jag alltid gör när det är nått krångel med bilen, så han fick nycklarna för att försöka fixa den. Och igår kom han med den till mig, kan dock inte säga vad de var för fel, då jag inte är så insatt i de där. Men det var nått som hade gått hål och nån grej som hade brunnit upp och vridit nån grej ett helt varv så de inte gick att starta den, men nu funkar den! 
» Bilder från dom senaste veckorna» Påskkärringar

Idag blev de jobb 7-13 när jag kom hem tog jag mig ut på en springtur, så jäkla kul när det går bra, börjar snart tycka det är kul att springa! Senare på kvällen gick vi några från gatan till strövarängen och spelade kubb och grillade lite korv. Nu ligger jag i sängen och kollar på andra avenyn, får se om jag åker till Jimmy sen eller inte. 
Har ju varit lite off här i bloggen, min surf på mobilen har varit jätte knas och bloggappen har bara lagt ner när jag skrivit klart hela inlägget så orkade inte skriva om allt. 
Har i alla fall jobbat, umgåtts med pojkvännen, varit på 20 års fest, bytt däck med rosa fälgar, varit ute och sprungit och mycket mer!

Några påskkärringar och gubbar som kom när vi var på strövarängen idag, så söta 


» Bio

Hej, ännu en helg med noll bloggning, har hängt hemma hos pojkvännen hela helgen, har ju typ flyttat hit. i fredags åkte vi till hans mamma och åt lite grillat och drack några glas vin, kom hem efter 12, i lördags åkte vi och handlade lite, köpte årets första mjukglass, fast var bara jag som åt mjukglass, haha resten av dagen låg vi typ i sängen och kollade på film, på kvällen drack vi några glas vin igen, idag åkte jag hem några timmar för Jimmy skulle jobba så tog mig ut på en springtur sen nu på kvällen har vi varit på bio, Noah, asbra film! 
» 3 månaderjag älskar dig