» sista augusti

har ätit massa gott, spelat tärning, min morbror kom på besök så har umgåtts med honom hela kvällen.
kilade in till stan med jenny och jenny efter skolan, skulle fråga lite praktikplatser, de slutade med att vi frågade på ett ställe var och gick i affärer resten av tiden typ. visar vad jag köpte imorgon.
 

dagens

» skohylla

har krypit ner i min one piece efter en varm dusch, ska plugga lite körteori innan jag kryper ner i sängen.
 
här är en bild på mina hyllor som henrik satte upp för ett tag sen,
vet inte om jag kommer ha alla skor där eller inte,
vi får se hur de blir när jag får mina andra hyllor och skrivbordet.
 

» onsdag

haft full upp hela dagen, skola som vanligt, gick hur segt som helst, kom hem och fixade lite i rummet eftersom henko äntligen har satt upp mina hyllor, efter ungefär 3 månader.. sen vart de iväg på körlektion och resten av kvällen har jag pluggat körteori så mycket som jag har orkat.
imorn åker jag till skolan för en lektion.
 
jag har bildbrst, men ska försöka ta mig ut en sväng och fotografera lite i helgen

» work for it


» j x 3

skriver ett snabbt inlägg innan jag ska kila, skolan gick bra som vanligt, fick sluta runt halv 1 så de var skönt. kom hem och gick ut med pollysen direkt och nu har vi busat lite och så, så hon inte blir helt uttråkad ikväll när hon ska vara ensam hemma igen.
 
sticker till jenny och kollar lite oth och pluggar (?) med henne och en saknad julia !
 
båtveckan förra sommaren, vi var oslagbara! ♥

» have2have

 
jag är med och tävlar på have2have's bloggtävling
gå in på deras facebook sida och var med och tävla om ett present kort på 500 kronor.
 
have2have brands Stövletter, Jamiehave2have brands Stövletter, Jamiehave2have brands Stövletter, Jamie

» risk 1

igår åkte jag hem till jenny efter skolan, emma kom sen och vi hade lite fredagsmys med chips, godis, cola och skräckfilm, fast alla tre somnade när vi tittade på filmen, men vi tittade i alla fall på Playback.
imorse blev jag väckt 7.50 så de vara bara att kliva upp göra sig klar för att åka vidare på risk 1, så har varit där i över tre timmar, snart åker mamma och henrk till mormor och morfar i uppsala så kommer vara ensamn hemma resten av dagen, såfår se vad man hittar på.
 

» snart helg !

de är redan torsdag, fredag imorn sen helg ! vårt schema har inte varit så jätte bra på fredag tills idag då de vart hur chill som helst! skulle ha slutat 16.20 för på dom två sista lektionerna kommer vi jobba hemma på så vi kommer få sluta 13.25, huuuur skönt ?
 
igår gjorde jag om min design, de är inte riktigt klart ska fixa lite små grejer som inte är där dom ska.
 
partybrudarna på kräftskiva!
 
 

» stor osv.

hitta precis den här bilden på mig från 2003 (?)
redan då var man förlovad och drack cider, haha.
 
 
 

» första skoldagen

igår kilade jag hem till jenny för att sova kvar där med emma, innan vi skulle sova tittade vi på skräckfilm, the hills run red, den var helt okej, var typ bara läskig i början, snart kommer jenny hit och gör mig sällskap inatt, får se om de blir nån skräckfilm ikväll också?
första skoldagen idag som sagt, gick helt okej bra, hade mest massa raster och så. imorgon slutar jag efter ett, skönt, torsdagarna och fredagarna vill jag inte prata om, fyfan. döda mig ?
 
haha, skolfotot i 1an...
 
 

» Every summer has a story.

 
då var denna sommaren slut då, och om 16 h sitter jag i skolan igen efter en underbar sommar med grymma människor!

» love


» gårdagen

har hoppat ner i min onepiece, sitter och lyssnar på världens bästa låt och lackar sönder på vissa människor just nu. men jag är ändå glad för dom här sista dagarna på sommarlovet har jag umgåtts med underbara personer och haft så himla kul !
 
gårdagen spenderades i uppsala hela dagen, tog 9.45 bussen sen vidare till sunnersta och titta på fotboll med erik, när jag var i stan igen tog jag en sväng till hemtex och stog och pratade med jenny i typ 3 timmar, när hon hade slutat kilade vi till jalla och käkade pizza sen drog vi och tittade på bio cockpit, asbra film, har du inte sett den, se den ! när bion var slut gick vi runt på stan och kollade bilar, de var ju ACS, sen tog vi 22.15 bussen hem.
 

» kräftskiva

klockan är 9 och jag är redan vaken, varit de i snart en timme, ställde alla klockor jag hade igår när jag kom hem på olika tider för jag inte visste vilken tid jag skulle upp. bra chey, iaf så ska jag nog åka in till stan och titta på fotboll, har inte bestämt mig än, borde nog göra de typ nu om jag ska hinna med bussen.
 
igår hade jag fullt upp hela dagen så hann inte blogga något, stack iväg till tandläkaren på dagen efter de åkte jag hem till jenny och började fixa allt inför kräftskivan, sen tog jag jennys moppe och kilade hem och duschade och packade sen tillbaka och börja fixa mig sen kom alla ! hade en grymt kul kväll!
 

» bättre sent än aldrig !

dom här bilderna skulle nog ha kommit upp för ungefär 4 veckor sen,
allt är köpt nere på mallorca!
 

» torsdag

dagen har spenderats hemma hos jempi med henne och tildis, vi planera och handla massa tills morgondagens kräftskiva, 
åh vad mysigt de kommer bli ! vi var ut på en liten cab tur också och hämtade lite party tält, och då hämtade jag mitt stativ hos pappa som jag egentligen skulle ha fått när jag fyllde år, så de kommer komma upp lite bilder senare ikväll som skulle ha kommit upp för flera veckor sen !
 
de här är min sista helg på sommarlovet innan jag börjar skolan igen.. lite tråkigt men ändå kul att få träffa alla man inte träffat på hela sommaren! sen börjar man ju 3an, störst bäst och vackrast ?!?! hahah  
 
bilden är från när jag och syster tog en liten roadtrip för två veckor sen

» 15 augusti - årets första dopp

jag har tagit årets första svenska dopp ! lite sent kanske, men vafan. nu är de gjort iaf!
 
jag och jenny tog mopparna och kilade ut till sandika för lite sol och bad, men när vi kom dit var de as mycket sjögräs i vattnet och svin kallt i vattnet så vi sa att vi skiter i att bada, men efter ett tag blev vattnet varmare och vi struntade i hur mycket sjögräs de var så vi tog oss ett litet mini dopp. självklart var kameran med och fick allt på bild!
 

» start a fire, on you.

blev väckt av ett telefonsamtal halv 10 imorse så de var bara att palla sig upp ur den sköna sängen, jenny sover fortfarande hennes skönhetsömn. ska ner och ge hunden lite mat om ett tag, sen åker vi hem till jempi och gosar med hennes vovve. sen far vi ut på lite äventyr om vädret är med oss
 

» tisdag

sovit noll timmar inatt, en timmes körlektion på de är inte så bra, men jag klagar inte.
känns som klockan är super mycket eftersom jag låg och stirrade på klockan när den var 6.20, får se vad dagen har att erbjuda, ska städa upp lite i rummet och planera en liten hemlig grej jag håller på och förbereda, kommer visa er de i bloggen nångång i framtiden!
 

» godnatt osv.

klockan står på 7.00 och jag vill inte veta hur trött jag kommer vara, d ö djag som har vänt på dygnet något enormt nu men de är bara att bita ihop.
hur har dagen varit? jo de har varit bra, jag har hunnit med så himla mycket, blev till att gå upp hyffsat tidigt idag ockå för skulle till frisören, toppade de bara som vanligt, så de syns inte så stor skillnad om man säger så, åkte hem och gjorde as god lunch innan jag for hem till jenny och målad lite på friggeboden och snackade lite skit, nu på kvällen har jag hunnit övningsköra och bokat teoriprov och uppkörning, fast kan ju säga att de är inte än på ett tag, måste göra båda riskisarna först och så, men snart så !
nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite, godnatt
 
gammal bild från jennys 18 årsdag.
 

» vinnaren av förra veckans blogg

ber så hemsk mycket om ursäkt för att förra veckans blogg aldrig dök upp, men var inte hemma på hela den dagen, hade ju bakis häng med två härliga brudar och hela den här veckan har jag haft fullt upp och så, så har inte riktigt haft tid, men nu
en vecka senare tar jag tag i de ! hahah
 
vinnaren är alltså Diana, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 

» handbollsfinal !

sitter i min säng med jenny och linda och tittar på handbollsfinalen (KOM IGEN NU SVERIGE !) och käkar lite kött samtidigt som jag bloggar, vi sticker  iväg och tittar på lite fotboll efter handbollen så de blev som lite stressigt nu, ovanligt liksom, bloggar mer ikväll. puss
 

» de ska synas att man har målat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» bio under stjärnorna - tintin

 
Jag har blivit en filmtok, haha. har tittat på typ 7-8 filmer på en vecka och tittat på bio, fast under stjärnorna! jag jenny och emma kilade till studenternas i uppsala igår, hur mysigt var inte de, fast fick galet ont i rumpan, vi kilade till bussen innan filmen var slut, hoppas dom kommer göra fler "bio under stjärnorna" ! 
håller på att städa rummet lite nu, de är ju verkligen rätt väder för de! musiken är på max !
 
snodde tre bilder från igår
 

» bildbomb

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har inte varit hemma sen i lördags, bott hemma hos jenny hela tiden, mysigt enligt mig. ska dit snart igen och glo på lite skräckfilm med henne och linda.
ska visa mina senaste dagar i lite bilder
 
fredag! förade hos jenny innan vi drog till öregrund och träffade massa folk, sen blev de fyllekäk när man kom hem.
 
lördag! förade några stycken hemma hos jenny innan vi for till öregrund, jag och jenny stack in på öltälten, men vi missade de roliga?!?!? hahah!
 
söndag! bakis häng hela dagen med pizza, kubb massa skratt och gråt.
 
måndag! glodde på tre filmer, jag brände körtfärsen (?) och jenny bakade asgod cheescake
 

» nu kööör vii

legat i sängen med myzack och tagit en liten power nap så man orkar med kvälllen, som kommer bli kanon, sista dagen på båtveckan, jag och jenny ska in på öltältet och spåra sönder! haha, håller på och packar lite så sticker till jenny om ett tag där vi ska föra några stycken, så nu måste jag skynda mig, puss
 

» onsdag - öregrund

hej bloggen, hade de verkligen jätte trevligt igår, satt inne på terrassen med jenny och käkade sen kom tova och gjorde oss sällskap med lite drinkar sen gick vi och träffade massa folk men de var så kallt så vi gick tillbaka till terrassen där de var varmt, resten av kvällen tog vi hand om två små spyisar, haha !
 
två bilder från middagen.
 

» 1 augusti

har hunnit med massor idag, kanske för de är ny månad ? haha, men blev väckt klockan nio imorse av ett par skrikandes ungar utanför fönstret och självklart så kunde jag inte somna om efter de.. så gick och käka lite, sen for jag och mamma ut och övningskörde, pluggade lite teori, och för nån timme sen färgade jag utväxten så nu känner jag mig fräsch igen ! när färgen satt i klippte jag av två t-shirtar till linnen också, lite sådär impuls, höhö, har städat rummet också.
nu ska jag börja fundera lite på vad jag ska ha på mig och börja fixa mig lite smått för sticker till öregrund kväll och käkar med en fin vän sen får vi se hur kvällen slutar.