» Cardio

Hämtade upp Jimmy direkt efter jobbet och skjutsade han till sin bil ute på söderön så han kunde ta sin bil till jobbet istället för min. 
När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och körde ett cardio program på youtube, svettigt blev det. Gjorde en asgod smoothie efteråt och tog en dusch. 
Nu väntar jag på att klockan ska gå så jag får åka till min syster! Hon fyllde ju år igår (stort grattis igen på 26 årsdagen!)  så åkte förbi en snabbis efter jobbet, några av pappas släkt var där men idag ska mamma och Henrik dit, så då höbalar jag på




» Ny favorit

I måndags gjorde jag värsta goda smoothien! Dom har bytt ut lösviktshallonen till jordgubbar så köpte det istället, för jordgubbar är ju gott. Hade i alla fall i lite jordgubbar, en banan, lite yoghurt och havremjölk och den blev verkligen såååå god! Den kommer jag föra om många gånger! 




» Fettisdagen

Mamma och Henrik kom över med semlor idag, hade annars planerat att göra semelwraps men har inte haft tiden till det känner jag. I alla fall dom kom runt halv sju tiden, vi gjorde kaffe och te, spelade tärning och pratade, helt okej avslut på denna dagen. 




» Älsklingskatten

I lördags när vi kom hem från krogen sprang jag in och ropade efter tequila, men hon kom inte fram och då såg jag att balkongdörren var öppen (öppnade den för Henry var så varm, och vi glömde stänga den när vi gick) så tequila hade rymt ut. Vi bor ju på andra våningen och trodde inte att hon hade hoppat ner utan gått längst alla grannarnas balkonger. Vi letade i alla garderober och skåp i hela lägenheten men hon hade inte gömt sig som hon skulle kunna göra. Jag grät så himla mycket!! Vi gick ut och letade efter henne men vi hittade henne inte. Så vi gick hem och la oss, Jimmy öppnade balkongdörren ifall hon skulle komma tillbaka. Jimmy försökte få in i min hjärna att hon aldrig skull komma tillbaka och då började jag gråta ännu mer varje gång han sa de. Har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv! 
Vi gick och la oss och när klockan var 06.40 kände jag ett hopp i sängen och dör sitter hon, mitt lilla monster. Kramade om henne så hårt och grät en skvätt såklart. Gav henne massa godis och sa att hon aldrig skulle rymma igen




» Allahjärtansdag

Började alla hjärtansdag med frukost på sängen till pojkvännen och lite presenter, sen tog vi oss upp och åkte och handlade lite. Sen på kvällen lagade vi tre rätters, toast Skagen, oxfilé med sesampotatis med vitlökssmör och egengjord chokladpudding med hallongrädde, gott!! Senare på kvällen kom Anton hit med hunden Henry och drack lite sen gick jag och Jimmy vidare till bowlan men gick hem runt ett redan






» Tacofredag






» Kandelaber

Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Gick ut på en pw efter att Jimmy hade åkt till jobbet, hämtade paket och va in i två affärer för att komma tillbaka med bilen. När jag var hemma blev jag tvungen att skotta fram bilen som hade stått ända sen i fredags, men fick fram den tillslut efter många minuter! Så åkte till den ena affären och köpte present till syrran sen köpte jag en kandelaber till mig själv! Har ju alltid velat haft en, och idag köpte jag den!! Den är så stor och maffig. Hade bara röda ljus, men tänkte köpa vita på jobbet senare i veckan, jag är helt kär i den!! 



Blev tvungen att visa hur mycket snö det var, plogbilen skottade bort all snö som låg bakom bilen när han såg att jag skulle ut, typ det duktigaste dom gjort i Östhammar på år och dar när dom plogat! 


» frökex

igår gjorde jag ju frökex, världens godaste och nyttiga snacks! det är verkligen så gott! jag gjorde det för första gången igår och blev så besviken, gjorde två satser och den första blev så bränd, så på nästa tog jag ner den ett snäpp i ugnen + att jag inte hade den inne lika länge! men den blev lite bränd den också fast inte lika mycket som den första. 
 
 

» work out

förra veckans träning gick sådär, måndag-onsdag tränade jag ungefär som bilderna sa, efter det gick det bara nerför. på torsdagen skulle jag ta en vilodag för hade sån träningsvärk överallt. hade tänkt att i alla fall gå till jobbet, men blev tvungen att börja tidigare så hann inte. i fredags hade jag tänkt att träna efter jobbet, men syrran frågade om jag ville kolla på innebandy, så kom hem efter 10 och då orkade jag inte. i lördags hade jag inga planer för att hinna träna, för skulle ju vara borta hela dagen. i söndags var elin här tills det var dags för middag på kvällen sen hade jag ingen ork till att träna. idag gjorde körde jag lite styrka. 
jag känner inte att jag måste göra precis som det står på bilderna och just den dagen. jag vill bara börja träna och passar det inte att träna ena dagen, fine! jag överlever ändå. 
 
 
 
 
 
 
 

» #måndag

då var det måndag och två dagar ledigt tills det blir jobb igen. blev en städ, baka, träna och slappdag. började med att diska och städa lite, sen gjorde jag frökex (godaste nyttiga snackset!) sen gjorde jag ost och skinksås, inte ätit det på flera år och den blev sååå god! precis som mamma brukar göra den! blev lite träning efter det, sen la jag mig i badet och lyssnade på podd och nu sitter jag i soffa och tittar på ullared.