» ChromecastI början på veckan beställde vi en Chromecast, jag har haft så himla mycket strul med min hdmi adapter till ipaden, då mesta dels av tiden så funkar den inte, så då köpte vi den här. Och den funkar hur bra som helst, är så nöjd och glad att vi köpte den! 


» Måndag

Idag gick jag över med min cykel till mamma, Henrik ska byta däck eftersom mina däck är så utslitna så behövde nya. Tog även med mig mina gardiner som jag köpte för några veckor sen, som är för långa så mamma hjälpte mig att sy in dom. 

Fick med mig tre böcker hem, fick ju "femtio nyanser av honom" i julklapp av pappa förra året, (som jag inte har läst ut ännu!) så fick låna dom två andra böckerna + att jag fick boken "i farans riktning" som mamma fick av en tidning men som hon redan hade, så nu blir det till att börja läsa. Får se hur det går. 
» Äntligen helg

Då har man äntligen fått helg, tackade ja till jobb idag fast jag skulle ha varit ledig. Har även jobbat över 3 dagar den här veckan. Har varit lite kaos om man säger så. Vi har bytt "leveranssätt" så dom har legat efter med plocket på lagret. Vi skulle ha fått 37 pallar på onsdagen men fick bara 17... Sen trodde vi att de skulle komma på torsdagen men nej.. På fredagen kom det 29 pall med julgrejer.  Men nu är jag hemma, snart kommer syrran hit och dricker lite vin. Men först ska vi gå ner till sporthallen och kolla på innebandy. 
» Shopaholic

Igår beställde jag massa grejer från ginas rea (de blev inte bara rea grejer) och jag fick hem det idag! Så himla bra leveranstid!!! Och jag är så nöjd med allt! Alla tröjor är så mjuka och mysiga (tills man tvättar dom) 
» Everest

Som jag skrev igår var vi på bio i lördags, vi såg Everest i 3D, jätte bra film men jag tycker att dom kunde ha haft mer "läskiga" händelser eller vad man ska säga, satt dock och spände mig 80% av filmen. Kan i alla fall rekommendera den stort 

» Uppsala

Då var vi hemma från en helg i Uppsala, vi åkte in igår och mötte upp jimmys mamma nere på stan och gick och fikade. Sen sprang jag och Jimmy vidare och shoppade loss i ett par timmar, hittade inte speciellt mycket.. Vi åkte hem till jimmys mamma och käkade sen gick vi ner på stan igen och kollade på bio. 
Idag när vi vaknade åkte vi ner till Gränby och shoppade ännu mer innan vi åkte hem, och de blev en del för mig där 


Stickade tröjan / svarta tröjan / trosorna / pannband / smycken / nagellack / hm 
Ljusa jeansen / carlings 
Skorna / skopunkten 
Spindlar / ögon / ansiktsfärg / partyland

» Kanelbullensdag

» Solig pw