» Bästa chefen

Hej, kom nyss hem från en liten raggarunda med Jenny efter att ha haft lite fredagsmys här, med tacos, ostbågar, fångarna på fortet och flappy bird, de spelet är då jäkla beroende! Hämtade i alla fall upp Jenny och Hanna på vår lilla raggarunda, och nu ligger jag i sängen för att sova, ska upp 7.30 imorn för att jobba. Godnatt 

Jag har öbs bästa chef! Igår blev hon utsedd till årets varuhuschef 2013! Så jäkla kul! 




» Arlanda

Hej, igår åkte jag med Sara till Arlanda för att hämta upp Jenny och Carro från London, bilresan dit var roligast! vi satt och garvade åt en älg som stog mitt på vägen, andra skulle ha blivit rädda men vi garvade som fan! Blev sleepover hos jempi sen när vi kom hem, 




» Tierp

Hej, blev lite party igår. var hos Sara innan med några och förade sen åkte vi vidare ner på ice, de var sjukt länge sen man var ut så de var kul! Sov sen hemma hos Jimmy, nu sitter jag i bilen med Sara Jenny, Jenny och Hanna, vi ska lämna Jenny i Tierp för hon åker till London imorgon, så jäkla avis!! 

Här är tre bilder från igår 




» Fredag

Hej, Jimmy kom hit igårkväll, han skulle dock upp efter klockan 5, men jag fick sova några timmar till innan det var dags för mig med att gå upp för att jobba, ligger i sängen nu och är helt slut efter att ha jobbat sju dagar i sträck, men nu blir de  4 dagars ledighet innan de blir massa jobb igen! 


Va till pappa en sväng idag och hälsade på alla djuren 

» Tacos

Hej, imorse innan jobbet kom Jenny hit och vi tittade på dom två senaste avsnitten av pll som vi inte har sett än.
När jag kom hem från jobbet stig de tacos på bordet som de bara var att hugga in på, så gott! De blir alltså tacos i matlåda imorgon!



» Årets första semla

Hej bloggen, kom försent till jobbet imorse för att bilen inte gick igång, och de fanns ingen som kunde skjutsa mig heller så jag fick gå. Simon kom och lämnade bilen på jobbet efter att han hade bytt batteri så nu ska den funka ett tag till i alla fall! 

Henrik hade köpt hem semlor så åt en till efterrätt, så jäkla gott! 




» iPhone 5s

Hejhej bloggen, igår fick jag hem min iPhone och idag när jag kom hem från jobbet hade mitt simkort till den kommit, så har suttit och laddat ner appar och fixat med den hela kvällen, hann knappt äta nån middag för jag kunde inte hålla fingrarna borta från den, haha. Skulle ju egentligen ha jobbat 7-13.10 imorn men blev tvungen att jobba 9.45-19.15 så kan inte leka med den imorn heller som jag hade tänkt, haha får se hur mycket sömn jag kommer få inatt! Det är iaf så jäkla skönt att slippa den sega iphonen jag hade innan!!! 







» jordröd

hej bloggen, färgade håret igår, svårt att få hur de verkligen ser ut i verkligen, färgen heter i alla fall jordröd och är en ganska mörkt färg som skiftar i lite röd/lila, skit snyggt och är verkligen supernöjd med hur det blev!
kom hem från jobbet för ett tag sen och ska snart käka lite, vi har gäster här sen åker jag hem till pojkvännen och sover där
 
bilden är inte de minsta rättvis, men de gick verkligen inte att få hur de verkligen ser ut
 

» fredag

hej bloggen, idag är min sista lediga dag sen blir de jobb lördag-fredag. tog mig ut på en liten pw till affären i snön, visar imorn vad det var jag köpte, lämnade ett paket på posten när jag ändå var i närheten. ska snart åka och titta på hockey med syster om vi får nån skjuts för ingen av oss kan köra, sen kommer min pojkvän hit, som jag har saknat han!
 
fotade polly lite imorse, här är en bild
 

» ett år

 
 
idag har jag haft mitt körkort i exakt ett år, tiden har gått så sjukt fort. kan knappt fatta att de var ett år sen jag satt på skrivningen och insåg att jag precis hade tagit körkort, det är en obeskrivlig känsla! men så jäkla värt allt slit!
kom hem för ett tag sen från jenny, blev lite ändrade planer igår, vi insåg att vi skulle hinna ta middagen idag så blev bjuden på trerätters, toast skagen, lasagne och vit chokladmousse, så jäkla gott! efter att vi hade ätit oss mätta hämtade vi upp andra jenny och åkte en liten raggarunda, tog sedan farväl av jennysarna och åkte hem
 
 
 

» bilder från nyår

Hej bloggen, här är några bilder från nyår, visade er ju bara dom som togs med mobilen
är på jobbet just nu, ikväll blir de middag hemma hos jenny för att fira att mitt körkort fyller 1 år, det är ju egentligen imorgon men jenny åker bort då så vi tar det idag istället, det blir mys
 
 

» workout

 
Blev en liten pw idag, skulle se hur lång tid de tar att gå till jobbet, orkar inte skotta fram bilen varje dag nu när de är snö, så då kan man lika gärna ta en pw till jobbet, daglig motion! vad har jag annars gjort idag? Ingenting, tagit ett bad, legat i soffan och kollat på film, beställt en iphone 5s, jag säger de igen BESTÄLLT EN IPHONE 5S. jag blev så himla lack på min gamla när jag var ute och gick, den brukar krångla lite till och från hela tiden och är sjukt seg så jag kollade runt  på några sidor och bästämde mig för att köpa en 5a, får hoppas den hinner komma i slutet av veckan!
 

» leker cool

 

» Snö

Hej bloggen, kom hem för ett tag sen, har varit med Jimmy sen igår, vi drog och tittade på systers innebandymatch, så spännande match blev oavgjort! 
Ikväll ska jag hänga med Jenny 




» Katt i en låda

Var ut på en pw tidigare idag, gjorde lite situps när jag kom hem också. Sen har jag städat rummet och tvättat lite och så, ska snart åka iväg och hämta Jenny från hennes träning för sleepover hemma hos henne, blir jobb imorgon 12.50-19.15 




» 2014

Hej bloggisen, har inte bloggat på en hel vecka, jag vet men livet har varit så jäkla bra sen året började. skaffade mig finaste pojkvännen, fått ett vik på jobbet, dock bara i två veckor men är så jäkla nöjd ändå! jag har umgåtts med vänner, festat och haft de allmänt bra, ska inte klaga på den första veckan, känner på mig att 2014 kommer bli så jäkla grymt! visst de kommer ha sina med och motgångar men dom har man alla år! 

här är 8 mobilbilder från nyår, kanske kommer upp några jag tog med kameran också, 
har inte hunnit lägga över dom på datorn än