» Ledigtorsdag

Hej bloggen ligger i sängen och gör absolut ingenting, jag gav mig ett försök på att plugga men fastande på en grej så då är de såklart omöjligt att fortsätta, jag som ligger efter så himla mycket! Men ska väl försöka mig på ett till försök snart, när jag orkar kliva upp ur sängen dvs

Go frukost


» Onsdag

Hej bloggen, skoldagen var lång och seg som onsdagar alltid är, men imorgon är jag ledig och på fredag ska vi in till Uppsala och hänga på unt med fordonskillarna, ska bli kul! Ligger i sängen och tar de lugnt just nu, ska göra mig i ordning snart, jag kommer säkert somna t i d i g t ikväll, eftersom jag inte har kunnat sovit bra dom andra nätterna den här veckan och för att jag är ledig imorn, såklart...

Äcklig lunch betyder mackor!


» chillar med plugg



Hej bloggen, skönt att ha de där provet gjort, nu är de bara be till gudarna att de gick bra! fick sluta lite tidigare också men nu sitter jag i sängen och fortsätter de där med namnet plugg, inget jag föredrar men nu är de inte långt kvar tills jag slipper den här skiten! så de är bara att hålla humöret uppe och göra det bästa av situationen. ikväll blir de tidig sängdags med tanke på hur jobbig min natt var. vi hörs sen, om jag lever'
 
 

» 100

Första dagen i skolan efter lovet var verkligen soft, korta skoldagar gillar vi! Fick sluta 13.20! imorn går vi till 16 och har prov och grejer, jag rycker upp mig med att säga att de bara är 100 dagar kvar till studenten, tills jag blir arbetslös med andra ord!


» Johan Falk

Har myst ner mig i sängen och ligger och tittar på Johan Falk med myzack. Har Inge gjort något speciellt idag bara slappat och så, haft ångest över att de är måndag och skola imorn, har för övrigt haft ett fyjävla bra lov, synd bara att de inte är längre!


» Frukost


» Gary's igår

Mina planer på att vara nykter i 2 veckor sprack igår, kilade till Gary's i uppsala med fina vänner, träffade massa roligt folk där, så de blev en kanon kväll måste jag säga, spårade väl lite på slutet när vi drog till max för att ladda mobilen, hahah.



» bildbomb från studentkryssningen

hej, det var meningen att jag skulle blogga igår för att visa att jag lever, men jag orkade verkligen inte blogga, låg i sängen/soffan i princip hela dagen och tittade på barnkanalen och ph.
studentkryssningen var sjukt kul, träffade massa roliga människor, söp nästan hela kryssningen från kvällen till kvällen därpå, dock tog jag en liten powernap, haha!
Idag var planen att jag skulle åka till åland, men båten var inställd, men varför vet jag inte så jag åker nog nästa helg istället!
 
 

» Kryssning

Hej bloggen, har hängt med Jenny hela dagen och nu är hon och Julia här och gör mig sällskap inatt, mysigt. Vi har provat lite outfits och packat lite för imorgon då vi ska åka på studentkryssning, ska bli så jäkla kul!




» flurran

Hej bloggen kom precis hem från att ha varit i Uppsala och fixat biljetter till studenten, fick med mig mathilda som var så snäll och följde mig, skjutsade även in Jenny till jobbet eftersom jag tog bilen, pallade verkligen inte ta bussen.
Bloggade inget igår, var med Jenny hela kvällen vi provade klänningar hos syster, åt tacos, tittade på gladiatorerna, åkte på raggarunda, var fyllechaffis osv, helt okej fredag och början på ett as grymt lov!

https://cdn2.cdnme.se/3084760/6-3/pic_511f7741ddf2b36c1249f4cb.jpg" class="image">


» Valentine's day

Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag, jag har spenderat den i en bil och sen helt själv, Tog en sväng med Sara och Jenny till Öregrund och sen till hallstavik, haha. När jag kom hem käkade jag, tränade, tog ett långt bad, tvättade och städade lite så nu förtjänar jag lite frukt, choklad och ph!


» Studenten !

Idag var en bra dag för vi fick våra studentmössor! Åh nu längtar jag verkligen från att komma bort härifrån, förut ville jag ju inte ta studenten men nu vill jag ta me fan göra de! Ska bli så himla skönt!


» Sovmorgon

Hej sitter och väntar på att Jenny ska komma och skjutsa mig till skolan, börjar 13.35 idag, men skulle egentligen ha börjat 12.10 men så blev de inte, så fick en jävla lång sovmorgon om man säger så. Dock slutar vi 16 menmen, imorn är vi lediga och sen är de lov, skönt! behöver verkligen de här lovet och slippa allt plugg!


» Fettisdagen


» Håret

Hej blöggen, skön dag med bara tre lektioner de tackar vi för, imorgon är de öva inför nationella som står på schemat de tackar vi inte för, får hoppas de kommer gå bra iaf. tar bilen imorgon så jag hinner hem till min klipptid, här är en bild på håret !


» hejhej träningsvärk

jävlar vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon asså.
får hoppas jag kommer att hålla i de här nu, annars jävlar!
hann färga håret så visar bild på de imorgon

ska slå på några avsnitt av ph och sen ska jag sova, blir en kort skoldag imorgon. skönt
 

» Fullt upp

Hej bloggen, sovit riktigt dåligt inatt, drömt konstiga drömmar och vaknat halv 7 och inte kunnat somna om på några timmar, steg upp ur sängen innan 1, får se om jag kan sova ikväll.
Ska klä på mig lite och kila iväg till affären för att handla lite, sen blir de träning och ta ett långt bad!


» tråklördag

Hej, ligger i sängen och tittar på paradise hotel. Har haft lite gäster på middag idag, tittade lite halvt på melodifestivalen och åt gott.
Idag åkte jag till pappa för vi skulle försöka få igång BMW och de fick vi men den behövs inte i helgen, fick även igång min dator som varit sopslut i nästan ett år nu, dock är alla bilder borta om inte pappa kommer på något knep för att fixa fram dom, de skulle vara guld värt!


» Fredagskalas

Hej har varit hemma hos syster och Simon och ätit smörgåstårta och tårta, gott! De kom och gick folk hela tiden. Tog mig en liten raggar runda för mig själv när jag åkte hem sen, och nu ligger jag i sängen och ska sova, är så himla trött, imorn blir de massa skoj får jag hoppas på, skriver om de imorn


» Nybäddat

Nybäddad säng och nyrakade ben måste vara en av de skönaste sakerna här i världen!
Hunnit med mycket idag, städat rummet, rensat lite i garderoben, bytt lakan, åkt till banken, pantat burkar och färgat håret, får hoppas de inte ser förjävligt ut imorn! Skönt med fredag!




» sverige - argentina

har precis hoppat ner i sängen för att glo på lite fotboll. kom igen nu sverige, nu tar vi de här!
 

» Tisdag

Hej, precis ätit en asgod räksallad, nu blir de plugga till företagsekonomi provet som jag har imorn , fattar noll så får se hur de kommer går. efter provet kilar vi in till stan för att gå på mässinspiration.


» Måndag

Hej, ligger i sängen hemma hos Julia, vi var duktiga och plugga när vi kom hem de är inte ofta vi är så duktiga!
Imorn är de långdag i skolan , inget man föredrar enligt mig.


» chill

idag har jag chillat med min bakfylla hela dan.
gårdagen blev lite kaos om man säger så, hah


» Saluhallen

Hej, sitter och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag fixa klart mig lite och sen blir de utgång i Uppsala!
Idag har jag shoppat lite på prisstop ! Haha

Kvällens outfit


» februari

 
Hej bloggen, då var de februari då andra månaden på året, tiden går så himla fort nu.
dagen har varit chill, hade bara tre lektioner, slutade innan tolv men tog två bussen hem, satt och gjorde en svenska uppgift med dom andra i klassen och sen jobbade jag och jullan lite med uf, skönt med helg nu, får se vad den har att erbjuda,