» Kolmården

I måndags åkte vi till Kolmården, eller vi åkte till en camping först sen på gick vi in på tropicarium och åkte tidigt på morgon på tisdagen till kolmården. Jag hade med mig kameran men självklart hade jag glömt att stoppa tillbaka minneskortet igen, så det blev inga bra bilder. Så det kommer massa bilder från deras instagramkonto 

» #roadtripnorrland dag tre

Vakna upp efter en superskön sömn, gick ner och åt hotellfrukost, chillade lite på hotellrummet, sen checkade vi ut. Åkte till Härnösand och gick runt en sväng där, gick in på donken och köpte en frappe, god! Vi åkte vidare och åkte över höga kusten, ångrar lite nu att vi inte stannade någonstans så vi kunde se hela bron, men det regnade båda gångerna vi åkte över där.
Tillslut kom vi till Umeå, vi åkte genom stan och in på en camping vi hade sett på internet, så vi kollade om dom hade några lediga platser och det hade dom, så vi var bara på campingen resten av kvällen. Grillade lite hamburgare, drack lite alkohol och bara tog det lugnt innan vi gick och la oss.
» #roadtripnorrland dag två

Vaknade upp på vandrarhemmet, packade ihop våra saker, lämnade nyckeln och satte oss i bilen för att åka tillbaka till huddiksvall och hornslandet, för att titta på en fyr på halvön Hölick. vilket inte var speciellt mycket att se, och det krävdes att gå åt helt fel håll flera meter i skog och bland berg. men det är smällar man får ta.
När vi hade tröttnat på att gå satte vi oss i bilen och åkte ut på E4 mot Sundsvall. På vägen dit fanns det en skylt där det stog "E4:an är tråkig, åk kustvägen" så vi gjorde de, ingen höjdare de heller. De var mest en smal väg och vi såg kusten kanske max tre gånger.
Vi kom till slut fram till Sundsvall och vi checkade in på ett hotell, vilket var så mycket lyxigare mot gårdagens natt. Vi fixade oss lite och gick sedan ut i stan för att käka lite. Vi hittade nått cafe/restaurang som hette Innergården 1891, det var jätte fint och jätte god mat! När vi hade ätit klart gick vi en sväng i stan innan vi gick tillbaka till hotellet för att sova.

» #roadtripnorrland dag ett

i måndags gick bilen upp i landet. jag och Jimmy bestämde oss för att ta oss upp i landet, målet var att åka ända upp till umeå, sen skulle vi se om vi skulle fortsätta eller åka hem.

första stoppet var på furuvik, kom dit rätt så sent och de spöregnade precis hela tiden vi var där, så tråkigt.
när vi hade tröttnat på regnet åkte vi upp till hudiksvall för att leta efter någonstans att sova. jag hade hittat en camping som verkade okej, men det var fullbokat så vi checkade in på ett vandrarhem som var rätt så sunkigt.