» angående förra inlägget.

okej, jag ljög ganska mycket i förra inlägget, eller nej egentligen gjorde jag inte de, allt jag skrev stämmer men bilderna, ingen av dom har jag tagit själv, så nya egna bilder kommer nog upp imorn skulle jag tro.

Anledningen till att jag inte har bloggat på två veckor är för jag har haft de lite jobbigt och så, men jag mår bra nu! när jag insåg att en sak som kunde ha förädrat hela mitt liv inte blev så, fick jag en fruktansvärd ryggont kunde inte sova på flera dagar, när de gick över drog jag på mig en förkylning och här sitter jag med en snorande näsa och ont i halsen. men jag mår bra för de, kommer nog gå på mina goda vanor och börja blogga som vanligt igen. happyface

ikväll drar jag till jenny och sover där med julia, vi ska titta på oth, sovmorgon imorn, hur skönt?
de vart ett långt inlägg, men jag har ju inte bloggat på två veckor, så ni får stå ut med de, hahah.
puuuusss


en polly på bordet.

» under mina dagar jag varit borta..

... har jag:

1. färgat håret,

2. börjat fixa i min nya lägenhet jag flyttar in i så fort syrran flyttar därifrån.

3.
fixat mina naglar ett ex antal olika gånger.

4. julpyntat, snart är de faktiskt julafton!


5. tänkt en himla massa, bla på skor ♥

7. myst med otroligt bra vänner som jag älskar.

» bloggpaus ?

tror jag tar en bloggpaus nu, känner att jag inte har något att skriva och är inte de minsta sugen på att blogga längre, de händer massa saker som jag måste ta tag i också. de är inget jag vill sitta och skriva ut här, lite privatliv får man ha. får se hur länge jag kommer vara borta, ska försöka att inte vara borta allt för länge i alla fall.

3 bilder från igår hos victor.

» ettett:ettett:ettett

rätt så slapp dag måste jag säga. jobbade bara på en av fem lektioner, på resten så pratade vi, kollade film, och gjorde klart de sista till öppet hus som är nu på måndag.

ikväll blir de bara att vara hemma och ta de lugnt, resten av helgen är de full fart! sånna helger är bäst, så otroligt tråkigt att bara sitta hemma och ruttna hela dagarna.

så här var vädret för ett år sen, snö och ruskigt kallt.
iår har inte ens snön kommit.


» torsdag

Varför går skoldagarna så fort? imorn är de liksom fredag, redan.
jag och julia sitter just nu i sängen med varsin dator och degar, ska snart kila iväg och äta rostade mackor, eftersom vi inte fick några chips ): haha, sen får vi se vart kvällen kommer sluta, puss


ögonbrynen har växt lite fort på sista tiden !

» snygga tjejer i skolan igår :)

» The lazy song


Skulle han vara några år äldre skulle han vara min drömkille ! hahah

Imorgon kommer nog några super snygga bilder på mig och Julia som vi tog i skolan idag.

» blir blind när alla lampor lyser


» Just a drop in the ocean,

igår var jag på födelsedagsfest hos mickan för hon och kalle har fyllt år, sen fick jag och julia skjuts till östhammar för att vi sen skulle åka till österby på fest, men vi fick ingen skjuts dit så de var bara att åka hem igen.

min kamera är kvar hos mickan så får bli en bild från förra helgen


» 4 november


» 2 NOVEMBER

skriver ett litet snabbt inlägg nu eftersom jag måste sticka till bussen om en kvart och jag har inte packat och så, två bra brudar sov här men en av dom gick upp tidigt imorse för att åka till tandläkaren ochg nu ska vi vidare till julia där jagv ska sova, kommmer bli mys, men nuh måste jag kila, puuuussss

söt hund man har

» hundvakt

Sitter i mitt rum och är hundvakt, hon sover för tillfället men borde nog vakna snart, då blir de till att gå till bussen för att möta en bra vän ♥ nu ska jag ta på mig lite kläder och så.


bild från i sommras