» side, turkiet

sitter i soffan och tänker på om jag har glömt att packa ner något i resväskan, vi åker hemifrån om mindre än 12 timmar, åh herregud! har inte bestämt om jag ska dygna tills vi åker eller om jag ska försöka sova några timmar, känner nu att jag är hur trött som helst, men frågan är om jag kommer kunna sova! börjar verkligen få resfeber nu! ska åka till jimmys mamma och äta middag sen som lite hejdå, min mamma är ju i rom just nu och kommer hem ikväll, bra tajming, när hon kommer hem åker jag. nej nu ska jag gå och göra nått vettigt, bjuder på några bilder från hotellet vi ska på bo! åh det ska bli så skönt!
 
 

» Polly

Kom hem för nån halvtimme sen, är själv hemma med polly, som jag är hundvakt till hela helgen, så hon ska sova här på nätterna och när jag jobbar tar Henriks pappa hand om henne. Känns lite skönt att ha henne här idag eftersom Jimmy är på kräftskiva och kommer hem sent ikväll. Får se om jag slår igång nån film eller om jag ska börja packa lite, vi åker ju på tisdag morgon!!! 


» Torsdag

Igår kom både mamma, polly och Jenny på lite besök, mamma och polly var bara här en snabbis lämnade av lite blommor och inflyttningsmat! Fick lite tips på hur man tar hand om mina blommor jag köpt eftersom en av dom är så vissen, men nu mår den bra! 
På kvällen kom Jenny hit för att titta på pll och självklart så fungerar inte swefilmer, vi har alltid sån tur när vi ska kolla, de funkar typ aldrig!!  

Nu ligger jag i soffan och äter frulle, bakade bröd igårkväll också, vilket var rena helvetet, hade för lite mjöl så fick springa till affären innan dom stängde och köpa mjöl, sen var dom jätte degiga under när jag tog ut dom. Men Jimmy kom på att de är för att vi har haft fel värmegrej till ugnen
» bananpannkakor

Imorse gjorde jag orning lite banan pannkakor, inte gjort de på en evighet! De är ju så gott och de är ju hur enkelt som helst att göra!
Idag kom jenny hit och kollade på några avsnitt pll, så skickade ut jimmy ur lägenhet en stund, men nu är han hemma igen.  Ska kolla runt på lite olika datorer, om min dator nu vill tillåta det. Den är ju så fruktansvärt seg, så de är verkligen dags för en ny!
 
 

» Lördagsmys

Igår åkte jag och jozefin till mormor och morfar och hälsade på lite, man träffar dom ju inte så ofta längre
Just nu sitter jag i soffan och äter chips, dipp och grönsaker och dricker ett glas vitt vin, men funderar på om jag ska dra mig in till sängen och slå på en film som man kan somna till, är själv i lägenheten. Jimmy åkte till Öregrund för nån timme sen för att festa, medans jag får vara hemma varje helg pga att jag jobbar! Men nu är de bara tre jobbhelger kvar med den här innan vi drar till Turkiet!! 
» Flytt

Har varit full fart hela helgen, tog ledigt i lördags för i fredags flyttade jag och blev sambo med den finaste killen! Vi firade även 7 månader då så de var den bästa 7 månaders present man kan önska sig! 
Så i fredags åkte vi och skrev på massa papper sen vid 12 hämtade vi nyckeln och började lassa in allt vi ägde, Jimmy åkte och hämtade soffan sen åkte vi in en till sväng och köpte madrasser, i lördags byggde vi ihop allt utom sängen för de gjorde vi klockan 1 på natten för att ha nånstans att sova, igår gjorde vi inte så mycket för vi hade i princip fått upp allt dagen innan förutom alla hyllor som mamma och henrik kom med idag, men vi satte bara upp två hyllor för han hade ingen slagborr. 
Nu ligger jag i soffan och har slagit igång en film 


Visar er fler bilder sen när vi har fått undan alla smågrejer som står överallt!