» Bowling

Idag har vi bowlat, herregud vad länge sen det var man bowlade! Men Gud vad kul det är!! Runt två tiden gick vi hem till mamma och Henrik där hela tjocka familjen samlades för lite dricka och prat sen åkte vi ner till bowlan, jag mamma jozefin och Jimmy var i ett lag! Efter det åkte vi ner till Gladan och käkade, jag åt grillspett med klyftpotatis, jätte gott! Nu har vi kommit hem och väntar på att Elin ska komma hit 






» träning dag 3 & träningsvärk

Tänkte skriva lite hur det går med min träning, är inne på dag 3 och har fetaste träningsvärken, det ska ju kännas att man har tränat! Så jag ser det bara positivt. Har ju som sagt hittat lite bilder med lite övningar som jag utgår ifrån vad som passar mig.
 
 
MÅNDAG 
• jag är en sån person som inte kan äta så mycket frukost på morgonen, även om jag är hur hungrig som hellst så får jag inte i mig så mycket. 
 
• gjorde styrkeövningarna som står på bilden
 
• gick sedan en promenad till jobbet istället för att gå en efter, då jag oftast är super trött och bara vill lägga mig i soffan och glo på tv eller liknande. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TISDAG 
 
• då jag började klockan 7 i tisdags, blev det inte mycket till frukost, men åt lite finncrisps med avokado på, drack lite te och smoothie, 
 
• efter jobbet tog jag en promenad till och från mamma
 
• på kvällen cyklade jag 15 minuter istället för att springa, då det är så kallt ute.
 
• gjorde styrke övningarna som står på bilden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ONSDAG 
 
• började dagen med styrke övningarna som står på bilden, åt sedan en frukost
 
• sen ska jag gå en promenad till jobbet 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tycker man borde ha mål, hade jag aldrig hittat dom här bilderna hade jag nog aldrig tagit tag i träningen. och hade jimmy inte haft någon träningscykel hade jag nog bara kört styrka och gått till jobbet ibland, så länge det är kallt och snö ute i alla fall, annars går jag mer än gärna på en pw, eller börjar springa igen, ska försöka göra det sen när snön försvinner och det blir lite varmare ute. 
 
 

» never give up

okej, imorgon börjar jag träna på riktigt. har fått så mycket inspiration från weheartit på massa övningar och bilder så imorgon börjar jag, kommer känna mig fram lite vad som är bäst och så, beroende på hur jag jobbar, men ska försöka klura ut något bra sätt att få med både träning och jobb varje dag. 
 
 
 

» gårdagens tacos & mojito


» Cykel

Vaknade vid 10 idag, gick upp och åt en banan sen satte jag mig på träningscykeln och cyklade 9 kilometer, brukar cykla en mil men fick sån jäkla huvudvärk så avbröt och gick och kokade lite ägg. Känns jäkligt skönt att redan ha ett träningspass avklarat för dagen. 

På dagens schema hade jag tänkt att bara ta det lugnt efter allt jag gjorde igår, men syrran frågade om jag ville följa med till systemet och handla, så sa ja om vi kunde slänga allt skräp vi har ute på balkongen, äntligen blir vi av med de! Vet inte hur länge de har stått där! 




» Bästa flickvännen/sambon

Jag lär ju vara bästa flickvännen/sambon! Jobbade 7-13 sen när jag kom hem städade jag hela lägenheten! Damsög och moppade alla golv, tvättat 6 maskiner, diskat all disk från flera dagar tillbaka som vi inte orkat diska. Tagit upp lite grejer på vinden och torkat av hyllor, helt slut nu! Ska slänga i mig lite mat nu sen kommer Jenny hit och tittar på pretty little liars




» flygande jakob

 
Har precis ätit klart min middag, fläskpannkaka blev det som pojkvännen önskade, dock är han inte hemma utan på jobbet, haha. igår gjorde jag flygande jakob, har alddrig gjort de förut och har bara ätit de en gång, blev faktiskt riktigt gott! 
 
 
Här är receptet:
 
1 grillad kyckling
3 dl mellangrädde 
1 dl chilisås
1 dl jordnötter
2 bananer
 
Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort skinn oh ben från kycklingen. skär kycklingköttet i mindre bitar. 
Skala och dela bananerna. lägg kycklingköttet i en form och lägg bananerna ovanpå. vispa grädden. rör ner chilisåsen och bred över. 
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Ta ut kycklingen och strö över jordnötterna. 

» Orange is the new black

I söndags började jag titta på orange is the new black, jag och Jimmy har börjat titta på flera olika serier men det finns ingen som vi riktigt faller för, så då började jag kolla på den här och sen när jag kommer till de avsnittet han är på kan vi kolla tillsammans. 
Dom 12 avsnitt jag har sett hittills så är den verkligen bra, redan från första avsnittet tyckte jag det



» Frisören

Idag har jag varit hos frisören, blir alltid samma klippning, så lite som möjligt! Mitt hår har ju växt så himla mycket sen jag klippte av de och allt jag vill är att det ska bli långt igen!!

Satt och kollade igenom mina gamla bilder på instagram och hittade dessa, hade så långt hår en gång i tiden, dom två sista bilderna är från dom två gångerna jag klippte av de, första bilden för 80 veckor sen och andra bilden för 58 veckor sen, även om jag kanske ångrade att jag klippte av de då är jag så himla nöjd idag då mitt hår blivit tjockt och jämnlångt!! Nu ska de bara växa och bli längre!! 






» Dejt och fest

Igår vart de dejt på sjökrogen med pojkvännen, vi fick ju presentkort där av jimmys mormor, så vi passade på att utnyttja de. 2-rätters och några glas dricka för endast 157kr är rätt bra! 
Senare mot kvällen kom jozi hit och vi drack lite sen gick vi ner till Joel som hade fest. 




» 2 år

Idag fyller mitt körkort äntligen två år!!! Alltså ingen prövotid kvar! Jippi! 
Ha en fin fredag allihopa! 




» The

Mamma kom hit idag efter att jag hade slutat jobbet, hon tog med sig polly så tequila fick man inte se en skymt av på hela dagen. 
Vi kokade te och invigde dom nya muggarna jag köpte på jobbet idag, så fina! 




» Söndagsenergi

Förstår inte vart jag får all min energi på söndagar, förra söndagen städade jag bort all julen efter att ha jobbat hela veckan och nu har jag plockat undan all skit som låg framme (och ja, de var massor! Sladdar till ps, kläder, mm.) jag har diskat och sopat skräp från golvet. Förstår inte hur jag orkar, har jobbat 15 timmar mer än vad jag skulle den här veckan och jag har sovit sjukt lite, så jag borde ju bara galet trött, men nej? 




» apelsin och banan smoothie

har precis gjort en apelsin och banan smoothie, den blev jätte verkligen jätte god! en fräsch smak, men den blev lite rinnig så ska nog ta bort en apelsin och lägga till en banan nästa gång jag gör den, för kommer verkligen göra om den 
 
här är receptet
 
2 bananer 
4 apelsiner 
1/2 citron
 
pressa apelsinerna och citronen, häll ner det i en mixer tillsammans med bananerna och mixa! 
 
 
 

» ut med julen

igår kastade vi ut julen, de enda som finns kvar är gardinerna i vardagsrummet och köket. men vi ska hämta lite gardiner hos jimmys mamma idag eller imorgon, hon flyttar till uppsala i veckan så hon har rensat och vi har ju bara ett par gardiner till varje fönster förutom två julgardiner. 
 
möblera om lite igår också 
 

» Första januari

Började året 2014 med pojkvännen, avslutar det på samma sätt och året 2015 likaså! 
Ett år idag, tiden har verkligen gått fort och jag älskar honom mer och mer för varje dag 




» Tvåtusenfemton

Gott nytt år på er! Jag hade bästa kvällen igår, åt god mat, drack gott, umgicks med vänner, fick nyårskyssen av fina pojkvännen, var på efterfest och träffade ännu mer roligt folk, fick roligaste promenaden hem.