» fullmåne

såhär kul kan man ha när de är fullmåne !

» sola i åska, nu regn

legat ute i solen i över två timmar nu, sen började de åska lite och nu regnar de, precis som jag sa till mamma och gick in. körlektionen imorse gick riktigt bra, han sa att jag var duktig och att jag borde boka uppkörning snart, så får se hur de blir med de,kvällens planer blir att rensa ut garderoben som jag började med igår och sen får vi se om jag gör en liten bloppis eller inte :)
 
gamal instagram bild, åh saknar instagram! och speciellt min iphone

» rubrik

kom precis hem efter att ha övningskört, de går bra nuuuu ! imorn blir de till att tagga för att gå upp klockan 7, men jag är glad för de kunde ha varit klockan 6... vi får hoppas på fint väder när man kommer hem så man kan ligga och steka lite i poolen, nu blir de glass och te, så förkylningen lägger sig lite tills imorn, har ju varit sjuk i två veckor nu..
 

» veckans blogg

tänkte köra en veckans blogg igen, de var ett tag sen jag gjorde de.
så kommentera de här inlägget med jag är med
större chans att vinna är att skriva om tävlingen på er blogg
länka då adressen i kommentarsfältet där ni skriver att ni är med
och följa mig på bloglovin, klicka HÄR
 
jag utser en vinnare på söndag kväll :)
 

» gårdagen

gårdagen var kanon kul, länge sen jag festade i sverige och speciellt med dom tre j:na !
kvällen började hemma hos mig där vi drack och fixa oss lite, sen blev de bråttom när vi helt plötsligt skulle ta bussen, (ovanligt att vi stressar ♥) sen kom vi till öregrund och träffade massa roliga människor, hade de as bra helt enkelt !
 
nu har jag fixat mig och ska ner och käka om ett tag sen åker jag vidare på lite kalas hos pappa, han fyller år idag, GRATTIS !
 
5 bilder från gårdagen

» väntar på mina pinglor

sitter här i mitt rum och dunkar lite musik och väntar på dom bästa pinglorna som ska komma hit och föra lite sen sticker vi vidare till öregrund och hänger lite där.
 
båtveckan förra året ! ♥

» bildbomb från furuvik


» furuvik here we come

är färdigfixad och klar, så nu sticker jag mamma joz jonas erica och polly till furuvik, kameran är med så bilder kommer ! hoppas ni får en bra dag ♥
 

» äntligen hemma !

dagens planer var att sola och övningsköra, men syster kom och fråga om jag ville följa med och åka lite bil och de tackar man aldrig nej till, var meningen att vi skulle åka runt lite här i närheten men de slutade med att vi åkte ca 39 mil.. östhammar - berkinge - gävle - valbo - gävle - söderhamn (insåg då att vi hade åkt åt helt fel håll) - tönnebro - gävle - älvkarleby - öshammar. och nu sitter jag här, helt slut och ska lägga mig i min stora säng och slå på en film och sova för imorgon kommer de nya äventyr med syskonen mina, har inte träffat min bror på över en månad så de ska bli kul att se han !
 
 
 

» mallorca 2012

för exakt 1 vecka sen satt jag inne på flygplatsen på mallorca. man hade ingenting att tänka på man bara levde och tog dagarna som dom kom! längtar tillbaka till de som tusan och skulle göra vad som helst för att få komma tillbaka dit nu, träffa alla underbara människor man träffade, dricka goda/äckliga drinkar, sola och bada, köpa skor och bara leva livet, de var helt underbart!
här kommer en bildbomb!
 

» före - efter

 
detta är vad jag har hållt på med, hihihuhuhöhö, de var himla jobbigt att få till sängarna eftersom dom inte är lika höga, mer bilder kommer imorgon skulle jag tro, är så himla trött nu, så ska lägga mig i sängen och glo nån film och tjocka i mig massa gott, och prov sova i sängen om de går att sova i den, och ja jag ska fixa lika lakan osv. hahah.  puss

» ensam hemma + åska

kom precis in med pollysen och de har börjat åska och hey jag är själv hemma! tror jag kommer dö ikväll, eller så går jag ner och drar ut alla kontakter ur väggen för att vara på den säkra sidan, jag som tvättade mina lakan för någon timme sen..
jag får väl fixa med min impulsgrej så de kommer komma nån bild förr eller senare, om jag lever och/eller om jag har vågat sätta i alla kontakter igen
♥ PEACE
skulle inte vara helt fel att vara på Mallorca just nu !
 
söt pollysen

» tisdag

hej bloggen, jag lever! har inte haft tid/ork att blogga de senaste dagarna. hela lördagen låg jag nerbäddad i soffan i hopp om att bli frisk, de funkade tills söndagen kom! och nu är jag tillbaka på noll igen, funderar på att ligga nerbäddad ett par dagar och bara slöa så kanske jag blir helt frisk, orkar verkligen inte vara sjuk...
för ett tag sen gjorde jag en liten impuls grej, eller liten och liten, haha de är en ganska stor och jobbig grej, visar bild på de imorn när jag är klar. för just nu är allt helt kaos! hohohoo, men de kommer bli bra tror jag :)
 
nu ska jag ner och äta lite fika sen ska jag ut och övningsköra, hörs mer imorn
 

» sjukling

sitter i soffan nerbäddad under täcket och tittar på zack och cody (no life) och försöker bli frisk, de går inte så braa, snoret bara rinner och hostar som fan, idag skulle jag ha tjänat lite cash på ett bröllop men min förkylning kommer smitta alla som är där så bli hemma istället som de ser ut nu..
 
världens mysigaste myzak

» hejhej sverige !

nu är man hemma i sverige, de är faktiskt tråkigt, jag skulle kunna ha stannat där hela sommaren, seriöst. men de är ändå skönt att vara hemma. så jävla kul vi har haft de alla dessa 25 underbara dagar! vi har haft mycket sol och bad, shopping och festande.
eftersom jag tappade bort min mobil fredag den 13 så kommer de inte komma så mycket bilder eftersom jag hade ca 350 bilder och 50 filmer på den.. men har iaf tagit några med kameran.
 
det har börjat regna här för ett tag sen, jag som precis skulle gå till affären och köpa ostbågar och cola, men de sket sig ju, så de blir film och nötter om jag inte far på lite festligheter, men med min förkylning så vet jag inte om jag orkar, vi får se vad som händer helt enkelt.
 
igår kväll blev de lite mys i öregrund med fina brudar!
 

» mallis dag 17

sitter i sängen och försöker hålla mig vaken, de vart ungefär 3 timmars sömn för mig inatt, men de är så de ska va, chillade inne på Grabbarna Grus, fett kul! följde med ägaren och en bartender till nått ställe och käkade, sen tog vi taxi hem när klockan var 7, får se om jag och julia går dit ikväll igen, beror ju på om vi kommer in gratis idag också eller inte, hhah :)
 
 

» Mallis dag 14

Fyfan vad gårdagen var sjuk! Var inne på BMC , var vip och allt, de sjukaste jag varit med om på länge! Sitter med fötterna i sanden nere på stranden, mysigt haha . Har redan varit här i två veckor, fan vad tiden går fort! Bloggar så fort jag kan igen , puss


» mallis dag 12

sitter och skypar med jenny, fett länge sen vi pratade, saknar henne som fan ! ♥
gårdagen var helt galen, kom hem innan 7 på morgonen. gick ut och drack lite, satt utanför grabbarna grus och träffa massa roliga människor, ett par goa norrmän, vi följde med dom hem och kissade, sen gick vi upp på deras hotell tak och snackade lite, sen tog vi taxi hem och sov till 3 på dagen, helt gaaalet!
imorn ska vi till ett vattenland sen blire feeeest!

» Mallis dag 6

Sitter inne på donken och väntar på lite mat, var storm här för några timmar sen, läskig. Ikväll spelar Spanien final , hoppas dom vinner, då kommer de bli ett jävla liv skulle jag tro ! Vilken känsla, bloggar mer när jag har tid , puss