» Family

Idag har vi tvättat och fixat och donat lite. Hade bokat tvättstuga från 10-14 så körde några maskiner, la mig i badet med en ansiktsmask och femtio nyanser av honom, helt fast i den boken! Sen lagade jag mat och Jimmy diskade all disk vi plockat på oss på ett par dar. Sen åkte Jimmy till jobbet och lämnade mig själv hemma med tequila 

Mina älsklingar 




» Snö

Igårnatt kom de en jäkla massa snö! Och gud va arg jag var på att dom inte hade plogat!! Mina strumpor och byxor va så blöta när jag kom fram till jobbet. Klockan va kvart i 11 och dom hade inte plogat nånstans, dom har ju haft hela natten/morgonen att ploga!! Usch va arg jag är! 





» Femtio nyanser av honom

Va precis till affären och köpte lite ingredienser till några smoothies, gjorde en avokado och mango smoothie alldeles nyss, vet inte riktigt vad jag tycker om den. Jag är ju van att dricka bär smoothies, de här var min första med advokado och mango, men den blir nog godare när jag har vant mig vid smaken. Ska krypa ner i sängen och fortsätta läsa femtio nyanser av honom samtidigt som jag smuttar på smoothien





» Vit choklad och hallon

Sitter i soffan i mina nya pyjamasbyxor som jag köpte på rean igår och tittar på JVM. Har precis gjort en vit choklad och hallon smoothie från min smoothiebok som jag fick i julklapp, äter dom i mina nya smoothiemuggar som jag också fick i julklapp 






» #selfie

Ligger i sängen och tittar på film, har legat här hela dagen. Skulle egentligen ha åkt till mormor och morfar idag men jag drog på mig 39 graders feber igår och mådde fortfarande inte riktigt bra imorse så fick stanna hemma. 

Fick en selfie pinne igår (fick egentligen två) av pappa som kommer användas flitigt






En sjukling i sängen 

» julafton

idag är det julafton! wiiiie! 
julkänslan är verkligen på topp, redan i oktober började jag lyssna på julmusik, granen klädde vi för någon vecka sen och julklapparna var jag för en gångs skull tidig med, så dom har legat under granen ett bra tag! och idag får vi öppna dom! haha, känner mig som ett litet barn
 
idag blir de till att åka hot och dit, så är de när man har skilda föräldrar, ska åka till pappa om en stund, sen ska vi åka hem till mamma och kolla på kalle, sen åker vi tillbaka till pappa för att äta middag där, sen åker vi tillbaka till mamma och tillbringar resten av kvällen där. 
 
god jul på er' 
 
 

» julklappsleken

sitter hemma helt själv just nu, jimmy följde med anton till systemet. men sen när han kommer hem ska han skjutsa mig till mamma för att tillbringa resten av kvällen där. vi ska spela julklappsleken och spela bingolotto och äta massa julmat! har bara gjort de en gång hittills. 
Att det är julafton imorgon är helt sjukt, vart har alla dagar tagit vägen? var det inte sommar och min födelsedag för några veckor sen? om 9 dagar är det helt nytt år, 2015, de är g a l e t
 
 

» Grankatt

Vilken jäkla dag de har varit. Jag och Jimmy låg kvar i sängen ganska länge, sen bestämde vi oss för att åka och handla frukost, då ringer jobbet och frågar vart jag är för jag ska jobba idag, hade missat de totalt! Så de var bara att åka hem och byta om och jobba i 3 timmar. 
Jimmy bjöd över sin mamma hit på lite tacos igår så de blev ju lite alkohol, sen gick vi hem till dom och sjöng sing star. Gick hem halv tre så var rätt seg på jobbet, och de är så jäkla mycket kunder nu som julhandlar! 

Lillmissen har julkänsla genom att alltid ligga i granen 




» Barr



Så här fin är tequilas gran just nu. Glömde ju vattna den första veckan vi hade den, men de hjälpte inte att ge den vatten efter. Tequila har ju lekt ganska mycket med julkulorna också, de är väl mest därför den barrat. Men nu åker den ut! 

» Bowlan

Igår blev de lite pataj, nattklubben här har ju alltid öppet den helgen jag jobbar, så de fick bli en lugn kväll. Men hade så kul ändå, dansade fötterna av mig och snackade med massa sköna människor. Var rätt trött när man skulle upp till jobbet imorse, men vafan. Sånt får man tåla 




» Pepparkaksbak



 
Inatt runt halv tre kom Jimmy hem och väckte mig, för jag skulle sällskapa han för att skjutsa gans papps till Arlanda, kom hem runt sex. När vi vaknade sen runt ett gick jag upp och gjorde mig iordning sen kom syrran och hämtade mig för lite pepparkaksbak 

» #mh14

Sitter och tittar på musikhjälpen som jag har gjort så mycket jag bara har kunnat den här veckan! Önskade en låt för någon timme sen och tänkte önska en till! En liten slant av alla kommer betyda så mycket, så skänk lite pengar du också! 
Dom är ju som sagt i Uppsala, en timme ifrån där jag bor och önskar att jag kunde åka dit och hänga utanför buren, men jobbar hela veckan eller så har jag annat planerat, så jäkla typiskt! 
 
 

» lussebullar

för två veckor sen gjorde jag mina allra försa lussebullar, dom blev inte speciellt fina men dom blev riktigt goda!! mamma, henrik, polly och jimmys mamma kom ju på lite adventsfika två dagar efter första advent, så blev tvungen att baka lite.gjorde nån form av rocky road också fast med vit choklad. gjorde även en pepparkakscheescake som blev riktigt god! har dock ingen bild på den. men här är i alla fall lussebullarna. 
 
 

» Julmys

Idag har vi hunnit med mycket, efter frukosten åkte vi och slängde alla tom kartonger och glasflaskor, sen sprang vi in och pantade lite burkar och handlade till lite julpyssel. Gick in på jobbet och köpte en micro eftersom våran har börjat spracka när den är igång. Fick ju ta pappas gamla efter typ 2 månader efter att vi hade flyttat in och innan hade vi ingen micro, hur klarade vi oss?? Nu har vi i alla fall en sprillans ny! 
Sen griljerade vi julskinkan vi köpte förra veckan och gjorde marsipanfigurer och gjorde ett fruktfat med mandariner och apelsiner med nejlikor i. 
Vi har även klätt granen, och ja jag vet att man ska göra de dan innan, men både ögat och Jimmy ska göra det hos våra mammor, och jag jobbar dan innan julafton så vi gjorde de idag istället





» Julshopping

Sitter i bilen med syrran påväg in till stan, vi ska köpa julklappar, får hoppas vi hittar till alla! 
Igårkväll åkte jag till syrran igen, Jimmy skulle på julbord så ville inte vara själv hemma. Så vi gjorde pizza och drack lite. Sen gick vi hem till Robin och drack lite till, åkte hem runt halv 2




» Cider och träning

Idag tog jag mig ut på en promenad, men hann inte ens gå två kilometer tills jag mötte syrran som ville ha lite hjälp hemma så jag hoppade in i bilen och följde med. Hjälpte henne med dom grejerna hon ville ha hjälp med, sen drack ci en 2,25a i var, haha. Sen gick jag hem igen. 




» 1a december

Att vi redan har gått in i månad december är helt sjukt, tiden går så himla snabbt! Snart är de nytt år! 
Ny månad betyder ju även en månad till med mitt hjärta! Om en månad jar vi varit tillsammans i ett helt jäkla år!!! De är helt sjukt!