» Höstpromenad


» Ost&kex-mys


» Hej tomtegubbar

Idag har vi plockat upp julen på jobbet. De är liksom bara början på oktober. Jag kan tycka det är lite väl tidigt, menmen. Tycker de är sjukt mysigt med jul så det var ju bara kul. De ända negativa med att vi plockat upp det så tidigt är att man kan tröttna lite på julen sen när det väl är jul. För då har man gått runt i 2 1/2 månad och sett all den här julen man plockar upp/som folk köper.
Men det blir ändå en annan känsla bär man får göra det julfint hemma. När vi flyttade in i lägenheten började jag fundera ut vart vi skulle ställa alla julgrejer. Alla ljusstakar, stjärnor, ljuslyktor, vart vi skulle ha granen. Och då var det liksom ett halvår kvar, haha


» Kanelbullensdag

Idag är det kanelbullensdag. Och självklart har jag bakat, men gjorde kanelbullemuffins istället för bullar. Ville prova något nytt och dessa blev hur goda som helst!! Kommer absolut göra om dom fler gånger!


» Sängmys


» D vitamin

Sitter ute på balkongen och dricker lite te och får i mig lite d vitamin av solen. Har suttit här i över en timme och njutit. Tittat på alla människor som går förbi, tycker det är så kul att kolla på folk. När vi bodde i våran gamla lägenhet hade vi balkongen ut mot skogen så det var inte så jätte mycket folk som gick förbi där även fast det fanns en liten grusväg att gå på.

Våran balkong är kaos just nu. Vi har våra baden baden stolar som är för stora för våran balkong. Men det funkar så länge. När vi flyttade in här i mitten på sommaren visste jag inte riktigt hur jag ville ha det på balkongen med möbler och så. Men det vet jag nu, så i vår/sommar ska vi fixa till den. Det kommer bli så mysigt!!!