» Första advent och snö

Första ljuset är tänt! 
Ikväll ska jag och Joz gå ner på skyltsöndagen och kolla runt lite, så mysigt att gå runt och nu ligger det lite snö på marken också. Men tycker de kan vara så här lite nu! » Julgala

Kom hem för ett tag sen, har varit på julbord med jobbet, julgalan i Uppsala. De var artister som danny, Alcazar, E-Type, erik Segerstedt och många fler. Maten var väl sådär, inget speciellt "wow vilken god mat." Men annars var de jättebra!! 


» Grankrans

Idag har jag varit hos mamma bästa hela dagen, tog en ganska lång sovmorgon åt lite frukost med pojkvännen inna han åkte till jobbet runt halv två så åkte direkt hem till mamma då. Var tänkt att jag skulle gå igenom alla mina grejer jag har uppe på vinden, men blev bara till att rensa i en garderob som jag har fullt med grejer i. Gjorde så mycket annat, fikade, spelade tärning, åt mat, kastade pil, va ut och hämtade granris. Så jag har gjort tre stycken kransar, här är en av dom, den jag blev mest nöjd över. Satte i en batterislinga också 
» Julshopping

Idag åkte jag och sambon till stan för att julshoppa lite. De är ju våran första jul i egen lägenhet så vi har ju inte så mycket men nu har vi de mesta! Nu saknas det bara första advent så vi får ta fram allt!! Men tänker nog tjuvstarta lite. Jimmy kommer nog bli arg då för han ska verkligen ha upp allt första advent. 
Vi åkte först till Ikea och sen till rusta, när vi var klara där såg Jimmy att vi hade värsta punkan på bilen, så det var bara att sätta dit reservdäcket och åka raka vägen hem, men fick stanna några gånger på vägen för däcket blev så varmt och det var mycket mindre än dom andra däcken. 
» Bad, ljus & serier

Full fart har det varit idag, jobbade till 13, kom hem väckte pojkvännen som fortfarande låg och sov. När han hade åkt till jobbet gick jag ner till tvättstugan för att tvätta lite. Städade och diskade lite medans jag väntade på tvätten. Hoppade sen ner i ett bad, tände ljus och satte på ett avsnitt once upon a time. Sen gjorde jag en ost och skinkpaj till middag. Resten av kvällen låg jag i soffan och tittade på tv och åt popcorn tills pojkvännen kom hem. 
» Skalet

Imorse ringde bärgaren och snodde mina bilnycklar, sen kom han till jobbet och visade hur jag ska få igång den, eftersom de är något som drar ut batteriet. Fick låna jimmys bil igår och de kändes verkligen att de var evigheter sen jag körde bil! 
» 11/11

Idag blev de jobb 7-13 skulle egentligen varit ledig, Jimmy gjorde frukost till mig eftersom han inte hade gått och lagt sig när jag gick upp, han jobbar ju nätter nu för tiden. 
På kvällen åkte jag hem till Mami och åt middag sen åkte vi hem till min låtsassyster som har fått en till bebis. 4 dagar gamal och sååå söt! 
Nu ligger jag i sängen med en kurrande kisse på bröstet, ska slå igång ett avsnitt once upon a time att somna till


Köpte ett ljusträd på jobbet idag, tyckte de är så tomt i sovrumsfönstret. Och packade upp dom imorse så jag blev tvungen att köpa en

» One week

För en vecka sen se det halloween och halloweenfest på bowlan. Första gången jag var ledig när det var öppet. 
Självklart ev man utklädd, till en docka! Hade gjort värsta fina lockarna, såg verkligen ut som docklockar! Men vi följde med jimmys mamma och syster till kyrkogården och tände lite ljus och det regnade såklart, så när vi kom hem igen hade alla lockar lagt sig!