» pizza och bingolotto

 

» favoritjuicen just nu

 
det här är min absolutafavvo juice just nu alltså, den är verkligen såååå god! 
 
det du behöver är: 
3 äpplen 
1 gurka 
1/2 lime 
 
skär äpplena och gurkan i mindre bitar och kör i en råsaftcentrifug och pressa sen lime i juicen när den är klar

» två dagar i skogen

igår åkte jag och jimmy ut till min pappa i snesslinge och var hundvakt, vi sov kvar där så tittade på eurovision och sverige vann!!! så roligt, det var ju inte många år sen vi vann! 
 
 

» fredagsmiddag

 

» Sjukstuga

Idag ringde jag och sjukanmälde mig för första gången på två år. Igår mådde jag så jäkla dåligt på jobbet att jag ville åka hem men jag stannade kvar, så det var ingen snack om saken att jag skulle åka till jobbet idag, har hostat som en tok och har inte sovit något inatt. Så idag jar jag bara legat i sängen och kollat på film och serier
» Kina och bio

Idag åkte jag och Jimmy in till Uppsala och käkade Kina mat och kollade på bio, fasar and furious 7, åh herregud vad bra den var!! Asså slutet! Är så glad att jag och Jimmy hade maraton och kollade på alla filmer då jag inte hade sett någon typ. Rekomenderar verkligen att kolla på den! 
» Fast anställning

Idag ska jag skriva på papprena på fast anställning på ÖB. Så jäkla glad och tacksam!!! Började nästan gråta igår när chefen ringde och berättade de för mig. På fredag ska jag och Jimmy åka till Uppsala och fira det. Vi ska äta middag och kolla på bio. 
» Polly

Imorse klockan 8 åkte jag till hargshamn och hämtade polly hemma hos Monica, lämnade av henne hemma hos mamma. Sen åkte jag hem och gjorde lite frukost innan jag gick ut och sprang ett varv i spåret. Sen gick jag till polly och gick en promenad med henne. Sen åkte jag och Jimmy på lite ärenden så nu funkar våran diskmaskin!!!! Äntligen! Tog oss bara 5 månader. Åkte och lämnade polly hem hos Monica sen gjorde vi middag och nu sitter vi och slappar efter en lång dag 
» Fast and furious

Idag har vi haft fast and furious maraton, när jag och Jimmy var in till stan igår hade vi tänkt att vi skulle kolla på 7an men eftersom jag inte hade sett dom tidigare filmerna så blev det inget med de, så vi får åka in någon annan dag istället. 
» Ikea

Idag åkte vi en sväng till Uppsala, jag såg mest fram emot att åka till Ikea, vill alltid köpa så mycket. Handlade för 1400 kronor. Vi åkte mest in för att köpa ett nytt matbord men såklart de blir mer saker. Vi köpte även en elgrill på elgiganten som vi ska grilla lite hamburgare på idag sen ikväll blir det bowlan 
» Tacofredag
» Tisdag

Idag efter jobbet va jag ute och sprang, sprang stora den här gången, med 500 meter intervall i mitten nånstans. I söndags sprang jag också, tre små varv blev de då. 
» Våffelfrukost
» Kittens

» Mitt Valborg

Började dagen med jobb 7-13 åkte och hämtade upp Jimmy så åkte vi och handlade. När vi kom hem knäppte jag en cider och sminkade och fixade jag håret. Vid middagstid cyklade vi hem till philip för att grilla och sen åkte vi till hummel i Öregrund, helt okej oplanerad Valborg för mig och jag är jäkligt glad att de inte kom nån snö iår!!