» Fredag

Hej har precis krupit ner i jimmys säng helt själv, han sitter ute med några kompis och dricker lite öl och chillar, där har även jag suttit sen jag kom hit runt 7 tiden, grillade lite kyckling och så, imorgon blir de jobb sen blir de middag med jobbet på Kina thai, gott!! Ångrar lite att jag tackade jag till att jobba imorgon, för skulle egentligen vara ledig men kan verkligen inte säga nej, men de ska bli döö fint väder och jag missar Sverige matchen, jag som ville se den!!! Har ju typ sett alla andra matcher då missar jag den här .. 


En frukost för nån dag sen 


» Enchiladas

Har precis ätit mat med Jimmy, gjorde enchiladas fyllda med kycklingen och keso, as goda! De lär göras flera gånger och de är aslätt att göra också! 
Idag åkte jag hem från Jimmy runt halv 11, åt lite frukost sen tog jag mig ut på en liten springtur. Hann även med att sola ett tag innan regnet kom, åh herregud vad de regnade! 




» Turkiet

Om 100 dagar sticker jag och Jimmy utomlands i en vecka, ska bli så himla skönt!!! 
Idag har vi bara varit ute i solen och slappat, åkte till ÖB och köpte kubb så har spelat lite, så jäkla kul! När molnen försvann var de dags för hockey, Sverige - Kanada. Och herregud vilken match, satt och skrek hela matchen typ, synd att dom förlorade i övertid!

Hit är det vi åker! 






» Stockholm

Sitter i bilen med pappa och diesel påväg hem från Stockholm, har varit hos min bror och kollat in hans nya lägenhet. Så himla fin! En tvåa, tvåplan och vitt överallt! 


Bilden snodd från Google 

» Fredag

Äntligen var denna veckas jobb jobb slut och fyra tidiga mornar avklarade, så nu tar jag tre dagars ledigt! När jag hade slutat idag satta jag mig ute i solen men de var så himla varmt så jag åkte ner till affären och köpte lunch och åkte hem till Jimmy i hopp om att det skulle vara lite kallare där, självklart kom de värsta stora molnet precis då så satt och frös istället. Så vi åkte och handlad lite, sen grillade vi på kvällen. nu ligger jag i jimmys säng helt själv, han har åkt på fest för en kompis som fyller år, men jag orkade inte följa med så stannade hemma istället 




» New in

Här är dom kläder och skorna jag köpte när jag och Jimmy var in till Gränby och handlade för någon lördag sen. 


Från Gina 


Från Cubus 


Från euro sko 
Köpte även ett par vita men dom står hemma hos Jimmy 


Blev inte så mycket mer för mig den dagen, var sjukt shopping sugen men ingenting föll för mig. I slutet innan vi skulle åka till Ikea gick jag in på några affärer och köpte saker bara för att. Jimmy hittade däremot massa saker! 


» Mys

Hade en jätte mysig dag igår med pojkvännen, först blev de jobb tre timmar sen bjöd han på entrecote till middag, efter maten ställde vi oss och gjorde chokladdoppade jordgubbar som han hade köpt som vi skulle ha till Eurovision senare, jag hade även köpt massa chips, godis och vattenmelon som vi också åt, haha inge tjocka 
Idag har jag jobbat till 17 och nu ska jag till Jimmy och äta tacos







» Dog

Låg kvar i sängen hemma hos pojkvännen till halv 12 då jag fick ett sms av mamma att jag skulle gå ut med polly runt halv ett, så då var de bara att kliva upp och äta frukost och åka hem. 


De första hon gör när jag sätter på henne selen och kopplet är och hoppa upp i sängen "jag vill inte gå ut." så fick locka henne med godis för att få ut henne. 

Nu ligger jag i soffan och ska nog gå upp och börja städa mitt rum och rensa garderoben så jag får plats med allt nytt jag har köpt dom senaste veckorna, är ju en del om man säger så. var ju till Gränby i lördags och shoppade med Jimmy så de blev ju en del där.