» torsdag

är väldigt förvånad över att jag kommer upp på mornarna, har ju endå gått upp 1 timme och en kvart tidigare än vad jag brukar. imorn är de fredag vilket är väldigt skönt, tiden har gått fort även fast jag bara har gått runt och gjort samma saker på jobbet. får se om jag jobbar över imorn eller inte, vill gottgöra dom lite eftersom jag kom lite sent från lunchen (?) haha, ska endå stanna kvar och träffa erik en stund, länge sen man träffa han så de ska bli kul. :)
ska gå ner och steka lite pannkakor tills imorn, blog u later. puss

självklart är man ego på sin praktikplats !

» tisdag 27 mars

helt slut i hela kroppen, de tog i att klockan ringde 05.15 imorse. men imorgon ska jag ta en senare buss och ser hur de går, hoppas den kommer in i tid, klockan står då på 05.45 så de blir lite sovmorgon i alla fall. ska nog alldeles straxt krypa ner i sängen och titta på nått avsnitt av big brother sen blir de slagga till tusen så jag orkar komma upp.

färgade utväxten i lördags, de behövdes verkligen kan jag säga !


» godnatt

ska krypa ner i sängen nu efter en dag på clas ohlson där jag ska vara i 8 veckor, får se om jag kommer överleva när allt är över för ska gå upp runt klockan 5 varje morgon, DÖDA MIG ! menmen de är bara att bita ihop och se de positiva i de. har massa saker jag måste visa er från i helgen eftersom jag inte bloggade något då, så skriver mera imorn om jag lever ?!?!


» plugg-häst

Sitter på golvet och försöker plugga inköp och varuhantering med julia, hatar att räkna massa tal de tar typ död på mig, skönt att de är sista provet och sen går man ut på praktik nästa vecka och är borta från skolan fram till sommarlovet, fast har lite rester som jag måste göra klart. men när allt de är klart ska jag plugga körkortsteori och den här gången ska jag göra de!


» iphone skal


» UF-mässa

Kilade iväg till Uppsala för att kolla på uf-mässan på fyrishov idag, nästa år så står man där. läskigt men kul! gick lite på stan också, köpte ett iphone skal, visar er det imorgon, nu ska jag lägga mig i sängen och titta klart på dumpad, godnatt

tre bilder från dagen.




» hundvakt

precis druckit varm oboy och tittat på bb men somnade sista kvarten, haha. varit hundvakt sen jag kom hem också,
imorgon åker vi in till fyrishov och tittar på uf mässa, de ska bli roligt. ska skriva prov i företagsekonomi först, får se hur de går med tanke på att jag inte har pluggat ett piss, jaja de får gå som de går. nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka få mig en blund. godnatt


» jag som trodde de började bli vår..



vad hände med vädret idag? helt plötsligt var marken täckt med snö, vart är våren ?

kom hem 5 idag, kom över några på middag sen kom de fler och de vart go fika, henrik fyller år, GRATTIS! så har suttit och tjockat mig med halv släkten, sticker hem till jenny alldeles strax och försöker banka in service och kundbemötande redovisningen som vi ska ha imorn, eftersom att våran power point "försvann" i fredags, haha.
blog u later, puss

» igår






igår kom 4 fina vänner hit på såkallas inflyttningsfest, de blev shotar, sång och mycket skratt. 2 pojkar kom över ett tag sen också, detta tåls att göra om igen sen när rummet är helt klart!

» inlägget om min "nya" frisyr..

.. är dock inte sant,
är för feg för att klippa av mig mitt hår, skulle bara ångra mig efteråt. men gjorde iaf en liten förändring och klippte lugg.
inte så jätte bra bild, men de var den bästa på när man såg min lugg, hahah



» helg!


» godnatt från mig

julia är här och vi har gymmat, duktiga som vi är. vi ska bli biffar eftersom vi ska till Mallorca i 25 dagar i sommar, huuuur skönt är inte de? längtar som fan! älskar bilden förresten, hihi, tagen i sommras.


» Flug frisyr !

Var till frisören idag och gjorde en stor förändring , ja ni ser bilden.

Sitter hemma hos Jenny nu och håller på att göra klart en power point, blev anfallna att ett 20 tal flugor för någon timme sen , de var lite läskigt, haha


» melodifestivalen 2012

åkte till julia med jenny igår och tittade på melodifestivalen.
tycker ni de var rätt låt som vann ?


» skor beställda!

Igår tvingade Jenny mig att beställa ett par skor, haha. men första gången jag såg dom blev jag helt förälskade i dom, som i alla andra skor, hihih. 199 kronor betalade jag för dom när dom egentligen kostar 499 ! huuur snygga är dom inte liskom?


» fullt upp!

inte bloggat på 4 dagar.. har haft fullt upp med modevisningen som var igår sen när jag har kommit hem har jag inte orkat. men nu är allt chill. jenny är här och vi sitter med varsin dator och nördar, ska egentligen göra ett arbete som ska vara klart imorn, härligt värre säger jag bara, orkar ju säkeeeeert !

gjorde något galet idag.. men de kommer bli bra sen ! hahah, berättar imorn!
pussss


tre bilder från modevisningen.


» gårdagens outfit


tröja - gina
byxor - vero moda skor - skopunkten

» nyinköpt



rosa kavaj - hm
leopard skjorta - hm
höga byxor - vero moda
skor - skopunkten

» fredag 2 mars

va in till stan idag med brudarna, fick med mig lite saker som jag visar er i kväll för har inte tagit kort på de än. ikväll ska jag inte göra något speciellt vad jag vet än, fixa lite i rummet ska jag i alla fall göra, får se hur mycket jag orkar.

bjuder på en bild när jag var blond.