» Gatufesten

Hej bloggen, Rebecca kom hem till mig igårkväll efter jag hade slutat jobba, sen åkte vi till sund och checkade läget där, åkte till sibben och käkade mjukglass och hängde med Sara och Jenny sen åkte jag hem och sov, jobb idag och antagligen sista jobbdagen imorn, så vi får hoppas på lite ledighet nästa vecka! ska snart byta om och tagga för lite brännboll med gatan, gatufesten ikväll! Lite fylletaxi står på kvällens schema också,



» shopping

hej bloggen, åkte in till stan med jempa imorse, fredric åkte bussen med oss eftersom han sov hos mig inatt, fick med mig ett linne, bikinisar och trosor hem, jäklar vad jag har shoppat den här veckan, nu lär jag ju inte behöva shoppa på några veckor, haha,
får se om dom sista bilderna från summerburst kommer upp ikväll!
 
 

» Torsdag

hej bloggen, imorn är jag ledig vilket kommer bli hur skönt som helst, ska in till stan en snabbis med jempa sen får vi se vad som kvällen kommer att bjuda på, fick namnbricka på jobbet idag också, yey


» jobb, jobb & jobb

har haft fullt upp dom senaste dagarna så har inte hunnit eller orkat blogga, jobbade ju igår, sen på kvällen hängde jag en stund med jenny. idag skulle jag ha varit ledig med jobba extra, sen åkte jag och jenny till sund och åt (fin) middag sen jobbade jag lite där, åkte sen hem till henne och tittade på taken 2, jäklar så bra dom filmerna är, för er som inte sett dom se dom!
imorgon blir de jobb igen sen på fredag är jag ledig, skönt!

dagens middag


» thuns

hej bloggen, idag har jag städat och tvättat lite här hemma, har sett förjävligt ut i mitt rum sen helgens roligheter, men nu börjar de likna något. jag mamma och henrik åkte in till thuns runt 3 så har shoppat loss några hundringar nu, men de var hur länge sen som helst som jag shoppade så de var jag verkligen värd! bättre bilder kanske kommer upp, har ju en jäkla massa bilder som ska upp på bloggen.
imorgon blir de jobb 9.45 - 16.10

träningsskor - svarta byxor - lånkjol - träningsbyxor - rosa jacka - halsband - strumpor - ljusrosa topp - kuvertväska 
+ en klocka som inte är med på bild


» midsommarbilder

 

» 20 juni

 

» 19 bast!

idag fyller jag hela 19 år!
de blev frukost och lite paket på sängen, mysigt, sen blev de lite mera paket,
har varit och handlat lite inför ikväll då tjejerna ska komma hit och fira mig lite

 
 
 

» summerburst, fredag del 2

 

» summerburst, fredag del 1

 

» ÖB

Hej bloggen, dagen har bestått av jobb, var på anställningsintervju imorse och fick provjobba redan direkt och de gick hur bra som helst, när jag kom hem slängde jag i mig lite mat och åkte iväg till nästa jobb, var ju meningen att jag skulle klippa idag men så blev de inte. ligger i sängen och ska läsa igenom alla tusen papper jag fick idag, imorn blir de jobb igen, och de kommer nog komma upp lite bilder från summerburst imorgon också, puss


» Mormor och morfar

Idag har jag varit i Uppsala och firat mormor och morfar lite, fick träffa bror en stund också, är hemma hos Jenny nu, hon följde med mig till jobbet för någon timme sen, imorn blir de nog jobb hela dagen, hoppas på fint väder! sen ska jag iväg på en sak men de vill jag inte berätta om just nu, kanske berättar senare,

mormor har alltid så nya bilder på oss som hänger på väggen


» Summerburst

Hela helgen har spenderats i Stockholm och summerburst och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu, fick se hardwell, albin myers, Otto knows mf. och Sebastian ingrosso avslutade hela summerburst på bästa sätt! Jag har aldrig dansat så mycket som jag har gjort, de resulterar den värk jag har i fötterna idag. men de var de helt klart värt! vi ses nästa år!

Fyra mobilbilder får ni, sen kommer de massa bildbomber!

 

 

 

 


» Badet

Blev inget jobb för mig idag eftersom jag inte har nån gräsklippare så de är lite svårt att klippa gräset då, hela morgonen har jag spenderat framför tv och nu ligger jag i badet för att känna mig fräsch tills imorn då de är summerburst, jag är mer än taggad!
Nu måste jag lägga ifrån mig telefonen innan jag tappar den i badet, ha en bra torsdag allihopa!


» studentskiva 3, FILM BOK SERIE

 bättre sent än aldrig
 
 

» årets första dopp

efter jobbet idag så hoppade jag ner i en 29,5 grader varm pool!
mamma sa att vi ska få upp de till runt 35 grader varmt, skönt!
 
 

» första jobbdagen

då var första jobbdagen avklarad, dock jobbade jag bara för att jag ska vilja jobba där resten av sommarn, kan säga att det var ganska mycket spindelnät och massa äckligt skit i boden som jag sopade bort, så nu är det fint.
jag skulle ha tagit före och efter bilder så ni skulle ha fått sett men nu blir det bara efter bilder.
 
 
 
 

» seg söndag

Hej bloggen, har varit en riktigt seg dag verkligen, vaknade tidigt som vanligt, lovar att jag inte kommer komma upp sen när jag väl ska upp tidigt, kilade upp till jobbet för att kolla lite och vi kom fram till att jag inte ska jobba imorn eftersom allt var så oplanerat och vi visste inte vad och hur jag skulle göra allt, de behöver iaf fixas en massa där kan jag lova! nog om de, började på min storstädning av rummet idag också men slutade när min huvudvärk tog över, ligger i sängen nu och ska sova, natti


» regn

hej bloggen, hade en jätte mysig dag igår, de kom över lite folk och vi åt smörgåstårta och tårta. sen på kvällen drog jag, joz, simon och joppe ner på nya sportbaren på sjötorget, de var riktigt fräsch där, blev bjuden på drinkar sen åkte vi hem runt halv 2, vaknade idag efter 8 så klev upp och åt frukost sen kilade vi iväg ut på sjön för att halvsläkten skulle fiska, de var mysigt! har sovit en stund i sängen eftersom min förkylning håller på att bli sämre.. regnet har börjat ösa ner, tur att vi hann åka hem innan de slog ner.
 
två bilder från igår
 

» studentfirande #2

hej bloggen, har precis fixat mig och satt på mig studentkläderna, firar lite med mamma och släkten här idag,
dom kommer snart så ska kila ner nu, bloggar mer ikväll, puss
 

» Studenten

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEENTEEEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA, FYFAN VA JAG ÄR BRA, FYFAN VA JAG ÄR BRAA!!!

Helt sjukt jävla bra dag igår, nu känns de faktiskt skönt! Men mindre skönt att jag börjar jobba redan på måndag, 7 dagar i veckan i 9 veckor! Nog om de, runt klockan 12 igår sprang jag ut, för sista gången som elev på bruksgymnasiet! Efter de gled jag Jenny och Sofia runt i cabben och sjöng och tutade för att fira, efter de åkte jag ner till kina thai och åt och träffade lite släktingar, de blir mer firande imorn med mamma. på kvällen åkte vi in till Uppsala för att festa med alla andra studenter på flustret, galet kul och alla var verkligen taggade till 100! De blev en asbra dag helt enkelt!

Här är lite bilder, men de kommer många fler kan jag lova


» Studentångest

Hej bloggen, idag var se studentlunch för alla treor, de var lärare som höll tal och spexade, insåg att jag verkligen kommer sakna skolan och framförallt klassen!
Jag och lovvan sitter hemma hos mig och väntar på att jenny och julia ska komma hit, vi ska sova alla fyra i min säng inatt, mysigt värre säger jag bara!

Såhär såg jag ut idag


» kebab x2

hej bloggen, åkte och käkade kebab med jenny på stoppet igår, de blev en jäkla massa tjejsnack eftersom vi inte har träffats sen i onsdags och de har hänt en massa under den tiden, sen hängde vi i solariet med några brudisar. idag har vi hängt med emma, skulle sola men solen försvann bakom molnen, så vi drog till stoppet och åt kebab (igen!!!!)
 
har precis fixat mina naglar, dom är inte riktigt klara än, måste ju vara studentfin eftersom jag tar studenten om två dagar, åh herregud!
imorn är de studentlunch som står på schemat.
 

» Fullis

Hej bloggen, har nu landat på svensk mark, eller ja i fredags gjorde jag de, bästa mamma kom och hämtade mig från båten. Igår lunchade jag med syster på hennes balle, myys! Åkte vidare och hämtade jullan vid bussen sen åkte vi hem till hunden och grattade henne för hon fyllde två år igår, grattis! På kvällen började de regna som fan sen kom de blixtrar och åska så vi sprang ut till bilen och satte oss där, sen kom becca hit så vi åkte runt med henne lite, sen hämtade vi en jätte full pappa i Forsmark, de var inte fullt lika najs. så idag ska han få städa min bil! snart ska väl jag och julia ta oss upp ut sängen och göra något vettigt, puss

Bild från öre igår


» juni