» iphone


» mormor&morfar

Hej bloggen, sitter i bilen på väg till mormor och morfar, pollysen är lite åksjuk men just nu sover hon på min hand, gullen!
Det var riktigt segt att komma upp imorse kan jag lova, menmen


» Sommartid

Hej bloggen, gårdagen vart super bra och jag hade kul till tusen, träffade massa roligt folk, fick skjuts hem, hade två sovkompisar, så kvällen kunde inte ha slutat bättre, dagen idag har väl inte varit fullt lika bra, ett värkande huvud, ett rum som luktar fylla, ja vad ska man säga, för att toppa de hela åkte jag till farmor ute i skogen och åt påskmat och letade efter ägg och nu ligger jag i sängen och ska sova, ska åka till mormor och morfar tidigt imorn.
Glöm inte att ställa fram klockan till sommartid inatt!!


» pulz

 hejhej bloggen. sitter med lojsan hemma hos mig och dricker lite, vi ska kila till pullan om några timmar och äga ut alla som är där!

 

» dagens shopping


» Storvreta

Kvällen spenderades med några kompisar i stan, vi kikade på innebandy och sen åkte vi hem, ligger i sängen hemma hos Jenny just nu, vi ska upp tidigt imorn för att åka till stan och shoppa lite, jag vet en grej jag ska köpa men annars får vi se vad de blir, ska ju egentligen försöka spara pengar nu, men de går inte så bra,


» shortspremiär



» avokado&ägg

 
sitter och käkar just nu, kände att jag skulle slå till på stort, så kokade ägg när jag kom hem, har ju fått påsklov nu! så jäkla skönt, jag ska njuta varje jävla minut av de här lovet, jag ska inte sitta hemma och dega, jag ska ut och göra saker!

» Nudlar

Att sluta runt ett när man egentligen ska sluta fyra, de är lycka! Nu återstår de bara två lektioner innan jag tar påsklov, herregud vad skönt de ska bli, ska försöka göra klart mina inlämningsuppgifter så fort som möjligt så jag slipper tänka på de hela lovet, så jag kan få njuta på riktigt!
Åt precis nudlar, varför äter jag inte de oftare?!?!!??


» the moon


» Älskade måndag

Hej bloggen, måndagar är verkligen sköna, börjar 10 och slutar 2 och att ta bilen på de är verkligen lycka! Nu återstår de bara 2 skoldagar innan jag kan ta påsklov, de ska bli så himla skönt! Åkte lite raggarunda med Jenny efter jag släppt av soffan sen blev de pluggparty hemma hos Jenny , de blev ju som vanligt, alltså inte så mycket gjort så får sitta med de nu. när man kom hem stog mamma och Henrik och gjorde våfflor!


» våffeldagen

Idag är det våffeldagen och mamma har lovat att vi ska äta våfflor till middag, gott! ska ni också äta våfflor idag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har ni ett recept på våfflor
 
Ingredienser
  • 3 12 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl mjölk
  • 100 g Svenskt Smör, smält
Gör så här:

Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt mjölken. Vispa till en jämn smet. Tillsätt det avsvalnande smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen. Grädda våfflorna och servera med sylt och vispad grädde.

 
 
 

» Badet

Hej bloggen, såg nu att inlägget jag skrev igår aldrig publicerades,
Ligger i badet just nu och tar de lugnt, har verkligen varit en stressande vecka så de här behövde jag verkligen, de ska bli ännu skönare att krypa ner i nytvättade lakan också, perfekt!


» De här inlägget skulle skrivits igår!

Hej bloggen , bror är här så har ätit god middag och druckit några glas, syster och min låtsassyster och deras pojkvänner kom över också, jag och syster sprang runt i hela huset och släckte alla lampor eftersom de var earth hour, släckte ni lamporna? Ska glo på en film med bror, mamma och Henrik nu


» Våga vara egen mässa


» Blondinbella

Blondinbella var i skolan idag och hade föreläsning, de var lärorikt och bra, riktigt härlig tjej de där!
Ligger i sängen nu och har fixat med uf dom senaste timmarna, imorn är de som sagt våga vara egen mässa på fyrishov i Uppsala, vi håller tummar och tår för att allt blir som vi tänkt oss, annars blir jag gaalen!
Nu ska jag sova, upp tidigt imorn, godnatt


» Tårta

Ätit massa gott ikväll eftersom Henrik fyller år, så några från halvsläkten kom över och lilla bebis thilda, herregud vad liten och söt hon är! Kilade hem till pappa för att hämta en byrå vi ska ha på mässan på torsdag och självklart gick den ju inte ner i bakluckan, lite arg man blev då! Så nu är de bara att tänka om!


» Myser

Hej bloggen, ligger i sängen med jullan, idag har vi pluggat, åkt bil, tvättat, dammsugit, fixat med uf och lite så, på torsdag är de mässa som sagt, får se hur de kommer gå. Imorn är de prov och lång skoldag som gäller


» Söndag

Min helg har varit lyckad trots allt jag varit med om, drog på fest både i fredags och lördags var dock nykter i fredags eftersom jag körde och igår drack jag bara två groggar, de var inte meningen att jag skulle dricka nånting från första början, menmen. Planerna idag är att måla och härda glas och att plugga.


» Torsdag

Standard att somna till filmen lol när man sover hemma hos Jenny, de är ett måste! Vi har varit ut på en promenad med ukkaz för ett tag sen, han bet söder min jacka så nu är de väl bara att köpa en ny då... Sitter och pluggar näthandel just nu, plugga är inget jag vill göra på min lediga dag fast vi är ju lediga just för att vi ska plugga hemma istället.


» Snapchat

Hej bloggen, Jenny är här och vi har pluggparty men de går inte så bra, internet fuckar och vi skickar snapchats till folk, bra liv vi har!
Jag och julia försov oss imorse så mamma sa att jag kunde ta bilen, lycka! Provet vet jag inte alls hur de gick, men vi får hoppas på de bästa!


» Chips och plugg

Hej bloggen , kom på att jag skulle blogga igår när jag låg i sängen och skulle sova men orkade verkligen blogga då så sket i de, sitter och käkar chips med jullan nu, vi har varit duktiga och pluggat nyss och ska fortsätta med de snart, efter att vi har ätit upp chipsen typ, prov imorn som sagt, kommer gå rent åt skogen, men vad gör deee?!?!!!?


» Mys

Hej bloggen, myst så jävla hårt ikväll, Jenny kom hit och vi har gjort kullebyttor i sängen, käkat tacos, tittat på mello, ätit frukt med choklad och gått ut med polly, eftersom vi är hundvakt,


» Party

Hej bloggen, sitter hemma hos mathilda och dricker, firar henne eftersom hon fyllde 18 i veckan, grattis ! Blir till att dra in till stan och äga ut bj senare ikväll! Jävlar va vi ska äga alla på dansgolvet!


» Plugg

Hej bloggen, är hemma hos Jenny och försöker plugga men vi köpte på oss massa gott så nu sitter vi och käkar de istället. Vart är våra nya liv?!?!!
Dagen i Gävle var intressant och fick mig att tänka om lite, just nu är jag inte de minsta sugen på att plugga vidare i höst, men skulle kunna tänka mig läsa ett eller två ämnen iaf


» Mar. 07, 2013

Hej bloggen, sitter i bussen på väg till högskolan i Gävle, de ska faktiskt bli kul, men jag är så sjukt trött så får se hur pigg och alert jag är när vi kommer fram.


» Kalas

Hej bloggen, haft fullt upp hela dagen. Slutade klockan 4 men var hemma innan 5 nångång då var de bara till att fixa sig lite den kila hem till pappi där de var kalas för Fia-Lotta, de vart god mat och tårta, när jag kom hem kom Jenny och Julia över en snabbis och vi fixade en grej, när dom hade åkt kilade jag in i duschen, de behövdes kan jag lova! Haha, imorgon kilar vi till Gävle , bloggar mer om de imorn, godnatt


» Tisdag

Hej bloggen , ligger i sängen och ska slå på en film snart tror jag. Fick sluta två timmar tidigare vilket var väldigt skönt, planen när jag kom hem var att plugga men jag hamnade i sängen under täcket med candy crush, så typiskt mig, kommer ångra detta imorn!


» Natti

Hej ligger i sängen med jullan, fett duktiga tjejer vi är! Haha. Vi har suttit framför tv i princip hela tiden, tittat på bitchkram, spelat candy crush på tv, tittat på familjen annorlunda, ätit popcorn, spelat bubble struggle osv.
Blev verkligen kortdag i skolan idag, kom hem nångång efter 1, så himla skönt! Längtar inte till skolan imorn då vi slutar 4...

https://cdn2.cdnme.se/3084760/6-3/pic_513513f1ddf2b345f6396de2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3084760/6-3/pic_513513f1ddf2b345f6396de2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3084760/6-3/pic_513513f1ddf2b345f6396de2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3084760/6-3/pic_513513f1ddf2b345f6396de2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3084760/6-3/pic_5135140fddf2b345fa6a1edf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3084760/6-3/pic_5135140fddf2b345fa6a1edf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3084760/6-3/pic_5135141ee087c358e0cec9e6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3084760/6-3/pic_5135141ee087c358e0cec9e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3084760/6-3/pic_513514679606ee6387066be1.jpg" class="image">


» bildbomb från saluhallen


» school

hej bloggen, sitter hemma och dunkar musik, jenny messade mig precis när jag skulle kila iväg till bussen där hon skrev att hon skulle ta bilen,
så det var bara att knyta upp conversen. kort skoldag idag, älskar måndagar!
 
 

» Saluhallen

Hej bloggen, ligger i soffan hemma hos Julias mormor och tycker synd om mig själv, mina fötter värker som bara den, skorna jag hade igår ska jag nog aldrig mer använda! Dom får göra sig snygga i min hylla istället. Kvällen var annars jävligt rolig, fixade och förade lite här sen kom bästa erik och skjutsade oss till salu, tack! Sen hängde vi där som sagt och tog sedan en taxi hem när dom hade stängt, sen satt vi och käkade chips, ostbågar och drack lite vin när vi kom hem haha.
Bjuder på en bild på mig och mitt vin


» två klänningar



» uppsala

hej bloggen. kom hem från uppsala för ett tag sen. tiden på unt var riktigt kul faktisk, vi gjorde någon tävling i slutet, man skulle göra en framsida till en tidning, skit kul men jäkligt svårt och stressigt! jag och jullan kom tvåa, haha. det slutade efter 11 då gick jag, jenny, Julia och Sofia en sväng på stan, innan soffan tog bussen hem, hittade två klänningar, visar dom i nästa inlägg. sen tog vi bilen till buttericks, ikea, rusta, boland city, lager 157 osv. sen var det meningen att vi skulle käka på kina men det blev cupido, för vi orkade inte vänta tills buffén öppnade.
 

» MARS