» Burgare

Slutade 19.15 så cyklade fort hem och där står philip och lagar mat men självklart så de inte räcker till mig och Jimmy så vi drar ner till marinans och beställer varsin burgare, den slank ner fort för man var så hungrig, vi satt kvar ett tag och drack lite innan vi gick hem igen. Imorn blir de jobb igen sen är man ledig en dag, så skönt! 


» SjönIgår åkte jag och Jimmy ner till färgärde och solade och jag tog även årets första dopp! Vi hade med oss massa picknick och bara njöt, grillade lite hamburgare sen tog vi en sväng ner till Öregrund innan vi åkte hem. Idag följde vi med jimmys pappa och åkte ut med hans båt och la oss på en ö och solade och badad!! (Igen) kan verkligen säga att dom här två lediga dagarna verkligen har varit bra, dock har jag bränt mig men de är smällar man får ta! Imorgon blir de jobb igen! 

» Charlie

I måndags blev man med katt för en månad. Eftersom Joz är mitt uppe i flytt och att hennes katt Charlie inte kan bo med henne nu, pga andra katter och hundar i samma hus så fick han bo hos oss ett tag, tills dom andra djuren flyttar ut och han blir själv i huset. Och Charlie är världens gosigaste katt, så man tackar inte nej till att ta hand om honom! 

» Mitt hjärtaEtt halvår med min prins idag! Som jag älskar dig! Bästa presenten är att vi står först i kön till att bo helt självs tillsammans i en tvåa!