» pulkaåk

hej bloggen, idag har det snöat på som bara den och då passade jag och jenny på att bli små med att vara ute i snön, gick till grusgropen med en pulka och åkte lite, fasiken vad kul det var!
vi tittade på x factor för ett tag sen och jag fattar inte hur jem inte kunde gå vidare, dom och isak ville jag se i finalen! menmen så det är, tror dom kommer bli stora ändå! :)


» jenny's place

hej bloggen, sitter i jennys säng i hennes nya rum, eller nya och nya, har flyttat upp massa saker från lillstugan så nu bor hon inne, så himla kallt där ute nu. nu ska jenny duscha och jag ska göra chokladbollar, huuur gott!

var in till skolan och skrev prov idag som gick åt helvete!

» summerburst 2013

hej bloggen, var inne på lagret och inventerade hela dagen idag på praktiken, så fick sluta 2 timmar tidigare för jag var så duktig, haha. imorn blir det att dra till skolan och skriva prov en snabbis, får se hur de kommer gå med tanke på att jag bara har kollat igenom de en snabbis, menmen.

i sommar drar jag på summerburst med jenny, julia och mathilda, de kommer bli så jävla grymt asså!
taggar redan nu, fast de är mer än ett halvår kvar, men de ska gå fort får vi hoppas!


» sängen

så skönt att äntligen få sova hemma i min säng, har ju sovit borta sen i 4 dagar så ska bli skönt att få sova i sin egna säng nu,
igår sov jag hos agge så blev ingen uppdatering för min del,
nu ligger jag i sängen och ska titta på portkod 1321 sen blir de slaggen! tar lite sovmorgon, skönt! bloggar mer imorn
puss

igår på agges träning

» let me be your last first kiss

hej bloggähn! kom för en timme ungefär, har precis tagit en dusch, och snart kommer jempi och hämtar mig, så måste skynda mig lite nu, höhö, bloggar sen, puss

jag och jenny var så himla snygga i fredags!

» fest hos abdullah

hej bloggen, gårdagen var as bra! hade hur kul som helst! hann inte blogga något igår, var somlite bråttom när jag kom hem från praktiken, sara kom och hämtade mig och sen åkte vi runt på lite ärenden hit och dit, sen kom vi hem och vi började fixa oss och dricka. sitter hemma hos julia nu, vi agerar lite barnvakt. imorn åker jag hem till jenny och sover där, beckmys, börjar bli en standard! haha

dålig bild från bussresan påväg dit igår.
 
 

» jag är dina drömmar

hej bloggen, kom hem från praktiken för ett tag sen, hängt på lagret hela dagen ungefär, bilden visar hur de såg ut... plocklista 1 timme, plocka plast 2 timmar och 45 minuter, plockat upp nya skor 15 minuter, lunch 1 timme, inplock 15 minuter, letat make till skor 15 minuter, varit ute i butiken 30 minuter, ungefär så har min dag sett ut, hah, började ju en timme tidigare idag eftersom jullan sov hos mig så vi tog samma buss imorse som vi höll på att missa! ska gå ner och fixa något att käka, ikväll kommer jenny hit och sover här, mysigt!




» black and silver


» beck

hej, fick beröm idag på praktiken och sen fick jag sluta 2 timmar tidigare, dock missade jag bussen med 2 minuter så gick runt i stan ett tag, fick med mig linnet jag la undan i fredags, visar bilder imorn.
sitter i sängen och har precis slagit på ett avsnitt av beck, min förkylning blir bra sämre, får dricka te varje kväll nu, måste vara frisk på fredag när vi ska ut!

så här såg gårdagen ut.

» söndag

hej, lämnade agge vid bussen för nån timme sen, han kom hit istället. ikväll blir de lite fotbollsträningstittande och sen mys hemma hos jenny,
imorn är de praktik som står på schemat.


» glaskvinnan

hej, sitter och väntar på att våra glas till vårat uf företag ska bli kalla, har härdat dom i ugnen så får hoppas det blir bra, men de tror jag. gårkvällen var mysig, räkor, cider och massa prat. somnade redan vid 1 var hur trött som helst efter en jobb vecka, lördag idag, ska kila in till stan och träffa agge och antagligen köpa en tröja som jag la ut igår, det svider lite i plånboken nu, menmen man lever ju bara en gång.


» bra fredag

hej bloggen, skulle egentligen ha varit på jobbet nu, eller ah jag skulle ha slutat precis, men fick sluta två timmar tidigare för det inte fanns så mycket at göra, skönt! ikväll blir de räkor, ostbågar och x factor, de kommer bli en bra fredag !



» shopping

hej, fick sluta 20 minuter tidigare från praktiken så gick en sväng på stan för jag insåg att jag aldrig skulle hinna med bussen så fick med mig ansiktsmasker och en klänning hem, visar bättre bild nån gång sen, hade tänkt ha den på nyår men de kan ju ändras.
imorn är de fredag vilket är hur skönt som helst, inga planer för morgondagen mer än att äta ostbågar! haha.


» onsdag

hej, fick sluta 30 minuter tidigare från praktiken idag, skönt!
efter de kilade jag hem till agge och var där i några timmar, nu ska jag krypa ner i sängen och sova, godnatt


» tisdag

hej, vart inget bloggande för mig igår, datorn var inte på min sida när jag kom hem. iaf så åkte jag till skolan vid 9 och började fixa med vårat uf företag fram till klockan 18 då de var öppet hus så vi stog och sålde, eller ja vi sålde ju inte så mycket, men de förstog vi nästan. sen när man kom hem till östhammar fick man skjuts hem av sara för att hoppa i i sin one pices sen åkte vi ut i dom till gimo och sen tillbaka hem för att sova efter en lång dag.
praktiken idag gick riktigt bra, hade något att göra nästan hela tiden! dom gjorde om i nästan hela butiken igår så nu är de lite svårt att hitta men de ska gå bra!

Kolla in våran blogg DRINK IT UP UF där vi säjer handmålade shot- och vinglas.


» farsdag middag

hej, har firat henrik med middag och massa gott så nu är jag super mätt.
imorn kilar jag till skolan för första gången på 3 veckor, det är öppet hus så vi ska stå där med våra uf företag och göra reklam och så, ska in redan klockan 9 på morgonen fast de början klockan 18, men måste fixa massa med företaget och så.


» fars dag

hej, idag är det fars dag och de ska såklart firas hemma hos pappa med tårta och grejer. gårdagen var kanon, var hemma hos jenny och glodde tv och jag drack typ 1 liter cola men var lika trött för de? man ska väl bli pigg av cola? iaf så kom sara och hämtade oss runt 12 då vart de en raggarunda på stan, åkte förbi pulz och sen en kompis som hade fest, så vi skjutsa lite folk till bussen och så, kom hem innan två då vart de slaggen för jenny skulle jobba idag. sitter nu hemma hos mig och dunkar musik och tänkte börja fixa mig, ska vara hos pappa om en timme.
ha en bra fars dag ♥

igår

» lördagsmys

hola, sitter hemma hos jenny och tittar på så mycket bättre, lördagsmys på högsta nivå, har köpt cola och snart ska vi äta créme brullé, vi hängde på infarten tidigare idag efter jenny slutat men jag åt ingenting eftersom jag precis hade ätit, fick skjuts av sara hem sen, får se om de blir nån raggarunda ikväll!


» lördagsplugg

chacha bloggen, kom hem för ett tag sen, jenny skulle jobba, sov där inatt med jullan, skulle ha kollat på oth men så blev det inte, vart lite x factor, prat och en raggarrunda. idag är mina planer att plugga, plugga och plugga, rolig lördag, men har skjutit upp allt så nu måste jag ta tag i de..


jag för ett år sen.

» imorn är de fredag.

hejhejhallå, bra less jag är på allt just nu, både hemma och på praktiken, men de är inget jag vill berätta här på bloggen.
Annars då? jo de är bra, trött på att de inte finns nån tid när man kommer hem, de man hinner med är käka, duscha, sova. hinner inte göra så mycket mer.. skönt att de är fredag imorn iaf, äntligen helg!
ska kila ner och käka något sen ska jag hoppa ner i sängen och slagga.

5808527318525089818_large

» 20 %

hej bloggen, vet inte varför jag har börjat skriit hej bloggen, haha men vafan! praktiken idag har varit rolig även fast de inte var så mycket kunder och det inte fanns något att göra gick tiden ändå fort, fick hjälpa två killar som skulle köpa en present åt hans flickvän, haha charmiga killar dedär måste jag säga! imorn är de tjejkväll i stan heter det, haha, de är vissa affärer som har öppet en timme extra och så de är de 20% på allt och din sko är med så vi får se om jag kommer hem med ett eller tre par, haha, jag har inte bestämt mig än !

fick typ dissen av comviq idag, jag skulle gå in på deras hemsida och fylla på mitt kort, provade imorse innan jag drog till bussen, hade jätte bråttom men gjorde de ändå, så jag provade men de funkade inte så provade mitt andra kort eftersom jag har två, men nu har jag spärrat det gamla.. iaf så funkade de inte så jag sket i de, sen provade jag för ett tag sen och de funkade fortfarande inte, så jag snackade med dom och fick detta till svar, dumt att dom skriver att dom försöker göra något åt de, äckel comviq!


» tisdag

hej bloggen, var inte hemma igår så kunde inte blogga. paktiken igår var hel knas, det kom in massa engelskmän och två stycker från frankrike som inte kunde engelska och jag som gått på franska i tre år fattade noll. dagen idag har varit chill men jobbig, har mest varit på lagret, skönt måste jag säga, eftersom jag inte kände mig speciellt fräsch. ligger just nu i sängen och ska nog slagga vilken minut som helst, är så galet trött inte sovit många timmar alls dom senaste dagarna, tur att man kan få sova en två timmar på bussen varje dag iaf.


799 :- från din sko, mycket snyggare i verkligheten!

» hello kitty

hej bloggen, ligger i sängen och dör lite. hade tänkt vara nykter ett tag nu framöver, haha. kilade till pulz igår, halloween fest var det där, riktigt kul faktiskt, så idag mår man ju inte så bra. ska nog dra mig upp och lägga mig i badet eller nått sånt, bloggar mer senare, puss


jag som Hello Kitty igår


 

» party

hej bloggen agerade hundvakt idag som sagt, de gick ju bra, mamma kom hem med två saker som jag visar bild på senare.
sitter i sängen med julia och glor lite x factor, vi fixade oss lite för ett tag sen, blir party ikväll!

en snabb bild från nyss, haha,


» happy chey

hej bloggen, igår blev jag nog världens lyckligaste tjej! jullan frågade om jag ville med in till stan och käka på kina och de tackar man ju aldrig nej till, dock sved de när man kom hem och insåg att man hade gjort av med nästan 1000 spänn. men ett par skor rikare blev man ju!

jullan följde med mig hem och sov kvar här, sitter just nu i min säng och ska packa lite för att följa med hem till henne och agera lite barnvakt och imorn kilar vi hem till mig igen för att vara hundvakt, får se om de blir fest på fredag eller inte, men på lördag blir de halloween fest!
jag ger pulz en ny chans eftersom de inte gick så bra förra helgen! haha