» nyårsklänning ?!!??!

har lite panik över imorgon, et inte riktigt vad jag ska ha på mig.
vilken klänning tycker ni är finast ?

1an

2an

3an



» Godnatt.

Ligger i sängen med jullis och ska väl sova snart, hon och carro sov hos mig igår, mysigt!
Beställde två saker från Nelly igår, visar bild sen när jag får de, hoppas bara de hinner komma innan nyår.
PS. första inlägget från mobilen, hihi


» årets julklappar




» 00.27

var kvar ganska länge hemma hos pappa, mycket folk var de iaf, släkten på pappas sida och halvsläkten var där så de vart ju en och annan unge. när jag kom hem sen började jag städa eftersom de såg förjävligt ut i mitt rum och de slutade med att jag möblerade om helt och hållet, haha, bild får ni imorn och på vad jag fick i julklapp, bättre sent än aldrig.

bild från dagen.


» julmys

sticker iväg till pappa om en liten stund, träffa massa folk och äta och så, bloggar mer ikväll, puss

jag idag, julklapparna på och med ! haha, berättar mer ikväll !

» 01.35

la mig precis i sängen, efter en fartfylld dag, åkte tidigt imorse till mormor och morfar i uppsala, tog en sväng in på sjukhuset och träffade mathias en snabbis, sen åkte jag och syster till stan en stund, inte så kul så åkte hem, virra runt  i gimo först ! haha, hemma vart de varma mackor sen ta bussen till alunda och träffa julia, var kvar där till 20 över 12 ungefär då syster kom och hämta mig, åkte till bowlan och kolla om de var nått folk där men de var de knappt så åkte hem och nu ligger jag här och ska sova snart, ska till gammel mormor imorn.

och nej jag har inte varit så bra på att blogga de senaste dagarna , men har haft fullt nu när de varit jul och så, visar vad jag fått i julklapp imorn !

puss och godnatt


» GOD JUL !

god jul påer ! ♥




» torsdagkväll

kröp precis ner i sängen och kommer nog somna när som helst, ska bli skönt att få sova i sin egna säng nu, har inte gjort de sen förra torsdagen, hahah. så de ska bli skönt.
imorn kilar jag in till stan en snabbis och handlar lite saker.

en bild från igår hos carro.


» jullov!

man kan ju säga att jag har jullov nu, ska bara in till skolan imorn på julavslutning alltså har jag inga lektioner, huuur skönt.
sitter i sängen med min one piece, har precis tagit en dusch så ska föna håret alldeles straxt sen kilar jag till alunda igen, blir kvar där tills torsdag så bloggar mera då. kommer antagligen ha massa bilder att visa er då!


» söndag

sitter i sängen och väntar på att klockan ska bli lite mer, haha. åker till alunda och sover där några dagar med bra brudar, mysigt ! kanske inte kommer blogga något när jag är där, vi får helt enkelt se hur de blir med de.
gårdagen spenderades i österby, de vart lite spårat med tanke på att vi inte visste vart vi skulle sen skulle alla dra och ja, ni fattar. men kul vare iaf, tror jag, hahha :)

orkar inte lägga in bilderna jag tog från igår, så snodde en från emma.


» vattholma

dagen igår spenderades med bra vänner i vattholma, österby, gimo, uppsala, norrsdekia och vart vi nu var, hahha. nej men drog till lovisa i gimo och käkade och fixade oss lite sen hoppa vi på bussen till österby och var där i någon timme för att ta bussen till vattholma, där tove hade fest. vid 12 tror jag de var tog vi upptåget till uppsla och käka på donken. tog bussen 2.20 till norrskedika för att sova där. kom väl dit vid 4 somna vid 5 och vakna vid 9,
men tog en tupplur mellan 3 och 5 så nu är man lite pigg iaf :)

bilder från igår !





» 15 december

Har pluggat ihjäl mig i någon timme nu, får se hur provet imorn kommer gå, med tanke på att jag glömde typ alla papper i skolan, och jag kan ungefär inget av de.. jag som jämt brukar hålla koll på mina papper. men inte den här gången, så vi hoppas på de allra bästa imorn. funderar på att städa upp lite i mitt rum eftersom de ser ut som kaoz just nu, efter dessa pappersletanden, dock hade jag en hel hög tvätt som skulle tvättas. jobbigt läge.



Jag för exakt ett år sen, precis färgat håret brunt.

» MOVE, DUdUdUDURudU.

skoldagen var helt spårad kan jag lova, vad hände? haha. mycket skratt gjorde den långa dagen kort. basketfia ägde ju, även fast jag och anders förlorade, haha men de var roligt ändå, sen spelade vi lite vanlig basket som mitt lag vann på!

Har suttit och pluggat i någon timme nu, kommer nog somna vilken sekund som helst känner jag, funderar på att hoppa ner i sängen och titta lite på provet jag har på fredag.


idag var jag lockig!

» trettonde december

förra inlägget var nog fel låt, haha. skulle nog ha varit lite mer juliagare med tanke på att de är lucia, har bara blivit lite luciafirande i skolan imorse annars har allt varit som vanligt. sitter just nu med tandborsten i munnen och lyssnar på mange bjuder, ska lägga mig i sängen och slå på några avsnitt av julkalendern och försöka sova. har kommit i säng så himla sent den senaste veckan, så skulle vara skönt att få sova någon timme längre.
imorn är de basketfia på idrotten, huuuur kul ?!?!!
nej nu blir det sängen, godnatt på er ♥


» mange bjuder

Vad tycker ni om mange makers nya låt "mange bjuder"?


» plugg på g, elllääähr?


så här roligt kan man ha när man pluggar ! hihiih


» söndag 11 december.

sitter i min one piece och myser, tagit en varm dusch och pluggat lite idrott, prov imorn.
igår åkte jag och jenny in till stan och var barnvakt till gustaf, spelade wii osv. sov där,
kom i säng runt halv 3 och vaknade av att min syster ringer klockan ett, trötta tjejer.


» grattis julia i efterskott !

HAde lite brottom igår när jag kom hem från skolan så hann inte blogga, helt sämst att sluta klockan fyra en fredag..
jaja, snart är de jullov och ett nytt schema som gäller.





liten bild, men hade lite gofika i skolan sista lektionen igår,
carro hade bakat en pannkakstårta och jag bakade muffins
hade också med mig 3 mandariner som jag skulle ha ätit
på morgonen, men blev inte så. så de vart lite mandarin
krig med läraren istället för att sitta och räkna, hihihihi








iaf när jag kom hem packade jag typ halva garderoben och for till hallen där jennhy hade träning, sen drog vi till hemköp för att handla lite sen vidare hem till julia och käka, hade ingen aning om vart kvällen skulle sluta, men den slutade tillslut i österby med lite folk.

lite bilder kommer här !


» torsdag - godnatt

på tiden att jag bloggar kanske, haha. har verkligen inte orkat med bloggen de senaste dagarna, haft massa i skolan och så. och idag har jag knappt hunnit med något som jag skulle ha gjort även fast jag slutade tidigt. skulle ha tvättat och tagit en lång skön dusch och planerat inför morgondagen, men inget av de hände eftersom man hamnade framför tv'en och kollade på en två timmar lång film.

nej nu ska jag försöka sova så jag orkar upp till imorn, eftersom de är en speciell dag imorn! hihihi

bild från i måndags, när vi vart fordonstjejer.


» -

1. färgat håret,
För er som missat de så är jag svarthårig numera, äntligen! hahah, tyckte inte jag passa så bra i blont, eller jo de gjorde jag men passar bättre i mörkt tycker jag. och trivs bra mycke bättre i mörkt. dock saknar jag de blonda håret lite. jag var blond sån kort stund och kommer nog inte färga de blont på vääääldigt länge.

2. börjat fixa i min nya lägenhet jag flyttar in i så fort syrran flyttar därifrån.
har inte tagit någon bild på de, men har bara målat lite i taket och på en list, haha. sen är de ju inte en lägenhet jag ska flytta in i utan bara upp på övervåningen.
3. fixat mina naglar ett ex antal olika gånger.
4. julpyntat, snart är de faktiskt julafton!
5. tänkt en himla massa, bla på skor ♥





 

 


















7.
myst med otroligt bra vänner som jag älskar.

» galen helg!

ligger i sängen med min one piece, ska nog sova snart om jag kan, har ju sovit ett ex antal timmar i soffan idag, tröööött chey. och förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft tid med bloggen men imorn kommer inläggen jag har lovat.

i fredags följde jag med julia hem till henne i alunda sen bestämde vi oss för att ta bussen till östhammar och träffa massa folk, var där någon timme eller så, sen tog vi bussen till gimo där de var fest, de spårade lite i slutet, polisen och allt kom men då var allt löst, haha toalettdörren gick inte att öppna. tog sista bussen till alunda, sprang in till jesper en snabbis och kissa, men vi stanna där till klockan 4.

i lördags när jag kom hem färgade jag håret, IGEN. sen när jag står i duschen skriker syster att vi ska åka till pappa och äta middag, så de var bara att springa ut och föna håret och klä på sig lite kläder, när man kommer hem igen sminkar man sig, byter om på 10 minuter, tog bussen till österby för fest med bra folk, de spårade också lite i slutet, men jag hade kul för de förutom att vi missa bussen så sov hemma hos ponna, somnade efter 4 nångång,

idag har jag och syster varit på skyltsöndagen i öregrund, bara kallt och lite folk, åt pizza till middag, mums,

långt inlägg men de får ni leva med.

bilder från i lördags



» mysig dag på stan

Slutade kvart över ett idag, då for jag och julia till stan, åt gotti på cupido sen shoppade vi loss, visar er imorn vad jag köpte för orkar inte ta kort på de nu, men min onepiece (stolt tjej!) orkade jag ta kort på. äntligen är jag en ägare till en onepiece, och fler kommer de nog bli, hihiih.


» 1 december 2011