» 27 oktober

Att jag för exakt ett år sen träffade killen jag idag är sambo med var verkligen inget jag trodde! Det har verkligen varit det bästa året och har träffat den bästa killen för mig! Jag är så lycklig 




» jul

igår på jobbet var det en gamal dam som handlade av mig när jag satt i kassan och hon sa att hon handlade sina sista julklappar. och jag sa: jag har inte ens börjat. det är ju ändå två månader kvar. men jag har faktiskt kollat runt på lite olika hemsidor och letat julklappar till alla, så det gäller ju bara att beställa hem dom eller komma iväg till stan och köpa dom. 
satt även igår och kollade på massa julpynt och sånt till lägenheten, ibland önskar jag att vi bodde i hus eller kanske i alla fall en trea, jag vill ha typ allt! och det får ju inte plats i en tvåa om man säger så. tycker det är så mysigt med julen! 
 
 



» oreomuffins

för två veckor sen ungefär gjorde jag oreomuffins som jag hittade på den här bloggen, det lät så mumsigt så blev tvungen att prova. så överasskade pojkvännen och bjöd på dom en dag när jag var ledig
 
här är receptet! 
 
 
 

» work out

var tänkt att jag skulle gå ut på en ppw idag, jimmy åkte senare till jobbet och då fick jag verkligen ingen ork till det. så la mig i soffan med täcket och tittade på två avsnitt av serien once upon a time som jag började titta på i helgen, jätte bra serie om man gillar sagor! 
 
fick hem lite nytt igår, som tex dom här träningsbyxorna och sportbh, tycker det är mycket roligare att träna om man har snygga träningskläder, har ett par träningsbyxor i leopard från gina som jag köpte för ett år sen kanske och har aldrig tränat i dom. 
 
 
 

» under vattnet

det bästa jag tog med mig på resan till turkiet var en undervattenskamera! fick låna syrrans kamera, var tänkt att jag skulle köpa en själv men hade inte hunnit fått hem den om jag hade beställt, så frågade om jag fick låna hennes, och det var det bästa jag gjort! herregud var roligt man kan ha med en sån! måste köpa mig en egen till nästa resa! 
 
 
 

» turkiet dag sju

sista hela dagen hängdes vid poolen hela dagen 
 
 
på kvällen blev de fin middag för att det var sista dagen och för att fira våran 8 månader 
 
 

» Mysfaktor delux








» Räksallad

Har precis tryckt i min nästan en hel sallad från stop 76, så ligger och i soffan och orkar inte röra mig knappt. Idag jobbade jag sista dagen på 4 dagar så har långhelg! Ska ta mig ett glas vin ikväll bara för jag är ledig imorgon. 




» turkiet dag sex

frukost!
 
 
efter frukosten gick vi en liten strandpromenad 
 
 
sen häng vid poolen
 
 
 
på kvällen gick vi och fotade lite 
 
 

» turkiet dag fem

satt ute på balkongen och vätade på att jimmy skulle vakna innan vi gick till frukosten
 
 
sen blev det som vanligt häng vid poolen
 
 
åt lunch nere på snackbar vid stranden 
 
 
på kvällen satt vi vid receptionen och drack drinkar och lyssnade på livemusik 
 
 

» Christmas

Igår var jag ut på två pw's. På kvällen gick jag en med Jenny och ukaz och tidigare på dagen gick jag en sväng till jobbet och handlade lite, och vi har fått in alla julsaker. De är verkligen för tidigt! Vi fick in halloweengrejer förra veckan liksom. 
Jag och Jimmy har ändå tänkt lite på julen, förra fredagen när vi var på standup så pratade dom om julen, så då sa vi att vi ska ha pepparkakshus och Jimmy vill ha en riktig gran. På bussen dit lyssnade vi faktiskt på jullåtar! Men vi vet inte hur vi ska göra på julafton. Vi har ju fyra familjer (+oss) att fira med, så vi får se hur vi gör. Blir ju lite stressigt att hinna träffa alla på samma dag. 
Tycker i alla fall att julen är mysig, man får umgås med alla nära och kära, ha på sig mysiga kläder och dricka varma drycker. Och man får sätta upp massa mysig belysning och tända massa ljus. Ska köpa massa fina ljuslyktor, även fast jag inte har plats för de! 





» turkiet dag fyra

hotellfrukost!
 
 
hängde sen vid poolbaren och träffade lilleskutt innan vi böt pool och fick glass och massa drinkar! 
 
 
senare på kvällen gick vi på lite utforskning och tittade på fyrverkerier från balkongen
 
 
 
 

» turkiet dag tre

Bästa hotellfrukost.
 
 
Efter frukosten tog vi oss ner till stranden. 
 
 
När vi hade tröttnat på all sand gick vi till poolbaren och drack drinkar, solade och badade. 
 
 
Sen bytte vi pool
 
 
på kvällen gick vi (jätte) mätta ner till stranden och la oss i varsin solstol. sen när vi orkade oss upp tog vi en liten kvällsstrandspromenad. Sen drack vi massa drinkar!
 
 

» turkiet dag två

Började dagen med hotellfrukost, bästa!
 
 
Sen blev det poolhäng på alla de tre poolerna som fanns! 
första stopp var wavepool, dock hade dom inga vågor för det hade inträffat en olycka så dom slutade med vågorna. 
 
 
andra stoppet var adult only, där slapp man alla barn! 
 
 
tredje stoppet var vid poolbaren, det blev ju en och annan drink, fast drinkarna blev lite uttjatade då dom bara hade ca 7 olika drinkar.
 
 
på kvällen gjorde vi iordning oss för middag!
 
 

» turkiet dag ett

Kändes verkligen skönt att lämna ett regnings sverige för över 30 graders värme
 
 
när vi kom fram till hotellet och hade tagit hotellnyckeln och hittat till rummet (vilket inte var det lättaste!) gick vi på en liten rundtur, trodde inte jag skulle hitta någonstans för det var så stort men det var inte så svårt, man hittade ganska fort. Hotellet var verkligen så fint, skulle kunna åka dit tusen gånger till om det inte hade legat i turkiet. 
Vi betalade lite extra för att få havsutsikt från rummet, visst det var havsutsikt men lite mer hav kunde man väl fått sett? 
 
 
sen gjorde vi oss klara för att gå till polen och sola och bada och bara njuta, men då kom det en kille som jobbade där och sa att vi skulle prova hamam så vi gjorde de, fick lite massage och ansiktsmask också, semstern kunde nog inte ha börjat på bättre sett. när det var klart gick vi ner till havet och tog det första doppet innan vi gick tillbaka till hotellet. 
 
 
 

» Höstpw och städning

Gick en höst promenad tidigare idag på 45 minuter, så skönt att få komma ut och röra på sig, gjorde 30 situps när jag kom hem också. 
Efter det städade jag hela lägenheten, har bara lite disk kvar och ska dammsuga och moppa golvet i hallen annars är de rent överallt! 





» dejt

har glömt berätta att jag och pojkvännen var på dejt i fredags. när han fyllde år i sommras fick han två biljetter på standup i uppsala på UKK. så vi åkte in några timmar tidigare och käkade på kina innan det började, så himla mysigt. 
Det var i alla fall "en skam för sverige" vi tittade på med soran ismail och magnus betner, så himla kul! jag har aldrig varit på standup förut så det var spännande, blev ju ett och annat asgarv. 
 
 
en bild från turiket, har äntligen fått kortläsaren så nu har jag fört över alla bilder från turkiet, så kan lägga upp dom, men det blir nog imorgon på min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen. 

» påfyllning

sitter och dricker aloe vera dryck i soffan, har blivit helt beroende av dom! har ju hittills bara druckit, orginal, gojibär och citron. men följde med syster och handlade tidigare idag på ica och hittade tre nya smaker, mango, golden kiwi och diet granatäpple. så blev tvungen att köpa dom. har bara hunnit smaka granatäpple, tyckte den var sådär men tror dom andra är mycket godare! 
 
 

» Kanelbullensdag



Idag var jag snäll och köpte kanelbullar och Cola till älsklingen. min syster fick sin nya audi idag så hon ringde och väckte mig klockan 11 imorse och sa att jag skulle vara klar om 10 min för vi skulle ut och åka. så var över till pappas nya hus för första gången, fast dom bott där i över 2 månader. Dom har köpt gamelfarmors hus som hon bodde i innan hon dog för 10 år sen, kände verkligen inte igen mig! 

Nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik, Jimmy har åkt till sin pappa så jag ska göra lite mat, men vet inte vad jag ska äta så får se vad det blir för något.