» Jöbba

Ligger i sängen medans alla mina vänner är ute och super, varför jobbar jag imorgon?? Cash is king! Var ju faktiskt ut förra helgen så jag får väl nöja mig med det, idag stog de jobb på schemat, dom var så glada för att se mig för dom trodde inte jag skulle jobba idag, har inte gjort speciellt mycket annars idag, bara tagit de lugnt, spelat lite tärning, druckit ett glas cider och så nu på kvällen, och ska snart sova så jag orkar ta mig upp imorgon, 
 
 
 
 

» Quesadillas

Hej igår kom mamma och Henrik hem efter att ha varit 4 dagar i Budapest, hade verkligen saknat dom! Undra hur jag kommer klara mig sen när dom åker till spanien i en vecka, de blir så tråkigt och ensamt när man är hemma. Jag gjorde i alla fall middag igår när dom kom hem, quesadillas, åt sånna för första gången förra året när jag var på Mallorca, dom är verkligen hur goda som helst och de är hur lätt som helst att laga och man kan ha i precis vad man vill, jag hade kyckling i våra! 
 
 

» Lill lördag

Hej bloggen, jobbade hela måndag och tisdag och kände mig jätte hängig, pga min förkylning som kommer och går, har hängt med jenny hela dagen idag, vi åkte till bruks och hängde på parkeringen, skjutsade emma till Östhammar , vi åt mjukglass och hämtade mina skor som hade kommit på posten, mina tredje par den här månaden, jag och Jenny gjorde pasta sallad till middag och nu sitter jag med ett glas vin och lite ostbågar och tittar på idol . 
 
 

» Min vecka

Hej, jag och bloggen har inte riktigt hängt ihop den här veckan, har gjort saker och sen börjar jag bli sjuk, kände mig dålig i början av veckan men de gick över efter nån dag men nu har de kommit tillbaka igen och är värre än vad de var innan, blir väl till att försöka bli frisk så jag orkar jobba imorgon och på tisdag. 
 
 
1 // mamma gjorde värsta goda skaldjurslasagnen. 2 // frukt och choklad mys till idol. 3 // legat i sängen och glott på film på nya tv nästan hela veckan. 4 // nya spegeln. 
 
 1 // tussen. 2 // gått pw's. 3 // fixat mig inför krogen. 4 // drinkar. 
 
 1 // tagit hand om Charlie, syrrans katt. 2 // tog en återställare. 3 // kräftskiva (utan kräftor) med grannarna. 4 // myzen morgonmös med mig. 

» Spegel spegel på väggen där

 
Här är spegeln jag köpte igår, har inte bestämt om jag ska hänga upp den på väggen eller om jag ska låta den stå sådär. 
idag har jag inte gjort speciellt mycket, solade i nån timme sen har jag legat i sängen mesta dels av tiden, har inte mått så bra idag, börjar bli sjuk tror jag.. ska försöka få i mig lite mat så kanske jag mår bättre ikväll då jag och Jenny ska ut på en pw. 

» Big t

Hej, idag kom sista paket jag väntat på! Så himla glad, direkt efter jobbet (ja, jobbet ringde klockan 7 idag igen och bad mig jobba) åkte jag och mamma och hämtade tv, så nu har jag legat i sängen i flera timmar

Fick hem en hdmi sladd och en hdmikabel till ipaden också


» My new things

Hej blev väckt av jobbet klockan 7 imorse för lite jobb direkt, de tog i lite med tanke på att jag bara hade sovit i ca 4-5 timmar, men jag klarade av de! somnade i soffan ett tag tidigare och snart ska jag åka iväg och titta på pll med Jenny.
Trodde att jag skulle få mitt sista paket idag som jag väntar på men så blev de inte, så vi får hoppas den kommer imorgon, kommer även köpa en till grej till rummet också, eller tror så.
Här är i alla fall sakerna som jag beställde förra veckan
Allt är från fyndiq


» Söndag

Kom precis hem till Jenny efter att ha varit hemma hos Daniel, vi ska lägga oss i sängen och börja kolla på en ny serie som vi ska börja nöta. 
idag åkte jag till sund och gjorde mitt sista arbetspass för sommaren, så jäkla skönt att slippa de där äckliga stället nu, har hunnit tagit en en timmes pw också! 
 
Fyra bilder från dagen 
 

» Lördag

har varit en ganska tråkig lördag för min del, jobb till 15, resten av kvällen har jag tillbringat med mig själv framför massa film, mamma och Henrik är på middag hos grannarna. har tagit mig till sängen och ska väl slå på nån film och sova, blir jobb imorgon klockan 7, natti 
 
dagens matlåda 
 

» Paket

idag när jag skulle gå ut med polly såg jag att brevlådan var full med post, 6 paket till mig! två till väntar jag mig, ett får jag imorn och de bästa paketet kommer antagligen på måndag. jag visar er allt nästa vecka. 
jag har äntligen fått ordning på mitt rum, har gjort om lite, städat och kastat en massa saker, jag är förbaskat bra på att spara saker... har även hunnit tvätta 6 maskiner och åkt till norrskedika och öregrund med syster. 
nu ligger jag i sängen och ska slå på nån film, jobb imorgon 9.45-15.10 
 
 

» Full fart

Hej, skriver de här inlägget som om det vore torsdag. de har varit full fart hela dagen, började dagen med två timmars jobb, gick ut på en promis med mamma och polly, låg i solen i två timmar, städat rummet och har precis varit ut på en pw med Jenny de kan nog ha varit den läskigaste pw jag har och kommer att gå, vi gick hela vägen från Östhammar till norrskedika I SKOGEN! fy satan vad rädda vi var, men nu är vi hemma! 
 
Some pic from today
 
 
 

» Klädrensning

Hej, idag har jag gått fram och tillbaka till att ligga i sängen och glo på film till att rensa garderoben. 
vädret har ju varit helskumt, ena sekunden regn nästa sol osv, så de kändes bra att gör nånting som verkligen behövdes göra när de var så trist väder, mitt rum ser förjävligt ut just nu, kläder överallt som ska in i garderoben, men de tar jag imorgon efter att jag har jobbat, upp 6.30, yey 
 
 

» 1 timmes pw

kom hem från en timmes pw med Jenny för nån timme sen, jäklar så skönt de va 
jag ska börja gå minst 3 pw's i veckan har jag bestämt 
 
 

» Håret

Hej igår färgade jag håret, och de syns inte att jag har färgat de, jag som trodde att de skulle bli jätte brunt eftersom jag tog en ganska mörk färg, men inte de, får se om jag kommer färga de igen eller om jag låter det vara så här ett tag. 
 
Före - efter 
 

» Dagens frukost

 Det blev en sen frukost idag, låg kvar i sängen i två timmar och kollade runt på ipaden innan jag orkade ta mig upp, jag ska följa med mamma till sjukhuset idag när hon ska lämna blod, jag vill egentligen också lämna blod, men jag är så himla feg. så vi får se hur jag gör. 
vaniljyoghurt - hallon & blåbär - nötter - mörk blockchoklad 

» Oth

Hej, igår kom Jenny hem till mig, vi åt tacos och titta på oth, åkte och köpte massa gott sen la vi oss i sängen och tittade på oth ända tills klockan var 4 på natten, lite trött jag var då! Haha, har nu kommit hem till Jenny och ska slå på ett eller två avsnitt, sen ska vi ut på lite ärenden, och en liten förändring kommer det bli, bloggar mer sen, puss


» New shoes

 
Hej, jobbet idag gick bra, dom fråga om jag kunde jobba imorn med så tackade ja, fick ett mail om att jag hade ett brev på posten så jag åkte och hämtade de, och gud vad jag blev förvånad när jag öppnade den, de låg världens snyggaste skor där i! Är helt kär, okej jag säger så om alla mina skor jag köper! 
 
 

» Akutjobb

Hej, idag kom syster hit med nybakat bröd så vi har suttit ute på altanen och ätit och spelat Uno, tills jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba idag och imorgon, så de var bara att göra sig i ordning för jobb, fick i alla fall 2 dagars ledigt! 
 
Bjuder på en gammal bild 
 

» Snapshots from today

 
 
 

» Årets första dopp

Hej bloggen, har hängt på klipporna i Öregrund med några kompisar, har ju varit sjukt fint väder idag! Tog även årets första dopp, de är liksom augusti, haha, förra året tog jag de i slutet av juli men då var jag utomlands i över 3 veckor innan de. 
Imorgon ska jag sova så länge jag kan, var så länge sen jag sov ut, har ju varit uppe sent varje kväll eftersom de varit båtveckan sen har jag jobbat varje dag också, så är rätt slut nu, så ska sova, natti
 

» Ledig

Hej bloggen, är hemma hos Jenny och chillar lite, hänger här inatt, är ju ledig imorgon!
Igårkväll skjutsade jag lite fyllon till Öregrund, träffade syster där så hängde med henne nån timme, gick runt i chillkläder och foppatofflor, var ju inte meningen att jag skulle vara kvar i öre men de ska väl synas att man kör!

Gårdagens käk


» Augusti

 
första augusti börjar med regn, shit vad de har vräkt ner idag, tur att jag har varit inne och tjänat pengar, imorn blir de en heldagsjobbdag sen har jag bara 6 timmar i helgen sen kan jag få andas ut några dagar får jag hoppas, är helt slut redan nu, ligger i sängen och känner hur ögonen håller på att säga godnatt, men jag får inte sova för kanske måste skjutsa hem mamma och Henrik från öregrund om nån timme, så jag får hålla ut tills dess! Hörs mer imorgon 

» Nybäddat

Hej har krypit ner i en nybäddad säng, så jäkla skönt! Har städat och tvättat hela kvällen, mitt rum såg ut som ett bombnedslag, har ju inte haft tid att städa eftersom jag har jobbat så mycket, syster har precis varit här och spelat lite uno

Tog på mig en försovning imorse, så fick sova i 5 timmar eftersom jag var fyllechaffis inatt till klockan 3, så är ganska trött nu kan man säga

Här är dagens middag hemma hos halvfarmor