» mobilblogg

Sitter på bussen på väg hem från stan, blev lite provning av klänningar, får se om jag köper den eller inte , ska försöka klippa och sy lite i en klänning hemma, blir de bra kommer jag ha den men jag blev typ helt kär i klänningen jag provade, bild på den kommer nån gång i framtiden.
Träffade erik en stund efter kg slutat :D ruuuuligt! Hihihi :))))


» onsdag

la mig precis i sängen och ska slå på gårdagens bb avsnitt, dagens planer var att jag skulle färga håret idag men de sket sig ju.. slutade tre och gick på stan tills klockan var tio i fyra då jag gick till hemtex där jenny praktiserar, sen gick vi nästan 2 timmar på stan och shoppa lite, självklart gjorde jag av med över 500 spänn, jag som ska börja spara lite tills jag åker till mallorca .. visar er iaf imorn vad jag har köpt, sen blev de fin middag inne på donken. sen tog vi bussen till gimo och kollade fotboll, dock blev de förlust. nej nu ska jag forsätta titta på bb, godnatt.

två bilder från idag.
ttuffy @ istagram


» ttuffy @ instagram

följ mig på instagram !
@ ttuffy


» 4 dagar kvar.

nu återstår det bara 4 dagar kvar på praktiken, ska bli ganska skönt att komma därifrån,
även fast jag har haft de bra men ska bli skönt och slippa gå upp innan klockan 6 varje morgon.
SOVMORGON ♥


» mors dag ♥


» årets första mjukglass !

kom hem för ett tag sen, har hängt med syster sen halv 2 idag. vi kilade ner till sjötorget där sara och jenny jobbade, sen när dom hade plockat undan allt satt vi på gräset och njöt av solen, jag och jenny sprang och köpte mjukglass, så jävla gott !
ska springa ner och tvätta håret sen käka och sen blir de fotbollstittande.


» SVERIGE !

har precis tittat på eurovision och sverige vann ! fan va härligt
snart blir de slaggen för att orka fara ut på äventyr imorgon .


» lördag

hundskrället kom in och väckte mig klockan 8 imorse som tur var kunde jag somna om och öppnade ögon igen vid 11. myzak var till vetrinären igår och rakade bort sina tovor han hade på sidorna så nu ser han ut som en halv nakenkatt, stackarn. han mådde så dåligt igår när jag kom hem från praktiken men nu mår han bra som tur är.


» fredags mys

sitter och väntar på jenny just nu, vi ska ha tacos mys sen drar vi ner i de fina vädret och kikar på killar, höhöh.
sista halvtimmen jag satt i kassa på praktiken var allt kaos, eftersom vi fick nytt kassa system igår skulle alla självklart komma med gamla åtbetalningskort och massa kuponger och skit så kön vart flera meter lång och de stog ca 5 i personalen vid en kassa, hahah. nej nu ska jag ner och fixa lite med maten.



bildbrist.


» new in


» torsdag

praktiken gick fort, även fast vi hade ett nytt kassa system som var lite krångligt att förstå så alla sprang runt som små hönor och frågade varandra hur man gör, haha. måste sett roligt ut. fick besök av en fin pojke sista 20 minutrarna innan jag sluta, sen kilade vi till bussen tillsammans.
ikväll ska jag verkligen ta tag i de sista jag måste plugga, de börjar dra ihop sig och snart är praktiken över. jag som alltid brukar lämna saker och ting i sista minutrarna, men känner att gör jag de nu, kommer jag bara må dåligt över att jag har så mycket att göra skulle vara skönt att kunna andas och slippa plugga för ett tag, jag som trodde de skulle bli skönt när praktiken kom, inte behöva plugga på 2 månader men så blev de ju inte.

visar er senare ikväll bilder på de jag köpt, nu ska jag käka god middag ute i solen !


» zebraaa


detta är bara en liten sneak peak på vad jag har köpt idag. visar bättre bild senare, då kommer även mina andra kläder upp som jag glömt att visa er. sen kanske jag visar er några av mina shorts som jag har gjort själv, måste bara säga att jag har så mycket ideer i huvudet just nu, så de kommer bli skitbra, dom kommer användas flitigt i sommar när jag är på Mallorca,
nu är de bara en månad och en dag kvar, sen sticker vi ! ♥


» tisdag,

helt sjukt trött, polly plutt kom in till mig klockan 5 imorse, ville bara ge henne en stor käftsmäll just då men de är hon för söt för, kunde såklart inte somna om och klockan ringde 50 minuter senare. hoppas hon inte kommer in till mig imorgon, då skiter jag i att åka till praktiken och ligger hemma och sover istället ! de skulle inte vara helt fel de.


» tjena tjena tjena.

har precis gjort matlåda tills imorgon, efter en långhelg så är de dags för praktik! men de är bara 9 dagar kvar, skönt måste jag säga men herregud vad tiden har gått fort. ska nog snart krypa ner i sängen och glo på nån film eller så och försöka sova så man orkar komma upp imorgon och gå in i de vanliga vanorna.


» äntligen hemma och överglad!

nu är jag äntligen hemma, har haft några underbara dagar hemma hos jenny, de har varit myyys. igår så skulle ju jag och jenny på fest de bara va så, men de gick inte speciellt bra, så vi kilade hem till systers lägenhet där hon va och drack lite, sen fick jag och jenny för oss att kila till uppsala och träffa lite boooys. så de var bara att cykla fort som tusan hem till jenny där vi sminkade oss innan vi tog bussen. roliga grabbar de där, och de borde göras om! när vi kom hem till jennys crib var de hur ljust ute som helst men vi tog storslaggen för de.

internet på min skoldator har ju inte fungerat, så jag har fått suttit med sladd från de trådlösa och nu när jag skulle gå ner och sätta mig där så funkar de utan sladd! tror datan behövde några dagar hemifrån ;) haha, happyface.

och idag är det bara en månad kvar tills jag fyller 18! yeyyyy!


» @ ttuffy

gårdagen blev bra till slut, lilljempa kom hit och sällskapade oss, vi pratade, käkade ben&jerrys pratade lite mer och sen bestämmde vi oss för att ta en promenad, de blev bara en liten springtur ca 50 meter sen åkte vi raggarbil resten av kvällen, blev bjudna på lite cider och öl sen vart de hem och sova.
kvällens planer är 0 just nu, men jag och jempi ska seriöst göra något ikväll, de är ju faktiskt lördag !

jag har börjat använda instagram, @ttuffy . följ mig!
klicka på bilden!


» fredag 18 maj

kom hem till jenny för ett tag sen, hon har hoppat in i duschen nu så sitter ensam i hennes crib, när hon kommer tillbaka ska vi ut på äventyr (affären, haha!)
bloggade inget igår eftersom jag och jenny pluggade så mycket vi kunde, sen vart de fart på mig, jag duschade, åt mat, sminkade mig, klädde på mig och fönade håret på ungefär 45 minuter för att hinna med bussen ut i skogen och ha de mysigt. får se vad denna fredag har att erbjuda, vill inte åka hem för mamma ligger hemma och är magsjuk så vill helst inte bli smittad, hatar att vara magsjuk.


» långhelg

sitter hemma hos jenny och dunkar musik och har oss, höhö mysigt. praktiken gick faktiskt fort även fast jag hade ett sprängande huvud, fick lite besök också, haha :)
bloggade inte igår för hade inte nått att skriva, fick fin besök av en pöjk som lämnade sin laddare här, så nu kan jag ladda mobilen igen!






några snygga bilder !

» måndag

fatta inte att de var klockan som ringde imorse, ville bara somna om, men duktig som man är så slet man sig upp. kom hem från syster för ett tag sen, var ju dit och laddade min mobil, vi åkte lite bil och så :) nu har jag precis gjort en varm macka så de blir att äta upp den sen blir de slaggen.


jag saknar sommaren !


» söndag 13 maj

har åkt bil nästan hela dagen idag med syster, gick och lämnade min sovkompis vid bussen och då gick jag och kollade om min syster var hemma för att kunna låna hennes laddare till mobilen eftersom min försvann i fredags.. kommer till parkeringen så ser jag att hon sitter i hennes bil och dricker power king, lagom pigg sådär, haha så sitter där och poppar musik och bara pratar.
snart blir de till att krypa ner i sängen och sova, eftersom jag går in i vanliga rutiner nu med jobb imorgon, men skönt att man bara jobbar tre dagar sen är de lång helg som gäller !


» Lördagkväll

Skulle ha skrivit ett inlägg igår men hade inget internet så de sket sig.
Vi var några tjejer iaf som hyrde en lokal för att ha fest så vi var där hela kvällen och partade loss. Tror inte jag ska dricka igen förens på min födelsedag.. Haha , satt och drack lite hemma hos syster imorse också, de gjorde nog så jag insåg att de bara är lördag idag har känts som söndag hela dan för man varit så sliten.
Ligger i sängen och har äntligen sovit i en timme typ , sov ingenting inatt och hemma hos syster hann jag bara sova i en kvart innan de knackade på dörren.

Bilder från festen får ni när jag orkar lägga in dom på datorn, så länge bjuder jag på en bild på mig och syster från idag :)


» Happy

Precis varit och besiktat joz bil, och hon blev så glad för de bara var ett fel , wihoo. Nu blir de hemgång och fest i hela bilen !


» myspys

sitter hemma i jennys crib med julia och pratar om morgondagen, åh de ska bli så kul, berättar mer imorgon om vad som händer då! imorn blir de upp kvart i 8 för att följa med och besikta bilen med syster, får sova i bilen så jag orkar med morgondagen, haha
nu ska vi lägga oss ner i sängen och titta på ett avsnitt oth, puss

mina pinglor och jag på nyårsafton.


» mange makers gör det igen?

tycker dock att deras andra låtar är lite bättre än den här.


» en dator fixad, CHECK!

kan känna att jag har haft väldigt oflyt med alla mina datorer och allt var de nu är. för något år sedan gick min batteriladdare till datorn sönder och jag var utan dator i flera veckor, och sen nån vecka efter att jag fick min iphone så smällde laddaren till den. och för ungefär en månad sen slutade min dator funka igen, den är hos pappa just nu så får se om han kan fixa den eller inte, i värsta fall måste han ominstallera hela skiten, men jag tänker inte tillåta han att göra de om han inte kan rädda alla mina bilder jag har på den ! men jag deppade inte ihop för att min dator inte funkade, visst jag blev väl lite irriterad och så men jag hade min skoldator som jag kunde använda så länge, men nu igår så slutade internet att funka på den, lite lack man blir då. men har kopplat in nån sladd så kan bara sitta med den om jag vill ha internet nere i hallen typ, haha, men bättre de än ingenting.
får se hur bra uppdateringen kommer bli nu, kommer bli lite jobbigt och sitta här nere i massage stolen hela dagarna för att få lite internet, haha. men jag överlever för de !

ledsen för långt inlägg men de får ni leva med! puss


bild från fina tvillingarnas 18 års dag!


» Nu middag !


» Onepiece

De här är första gången sen i lördags morgon jag har på mig vanliga kläder , har bott i min onepiece sen dess, såå skön!
Sticker iväg ut till Jenny och har lite pluggmys om en stund .


» pyssel


detta pysslade jag med igår, men blev inte riktigt klar så visar er nångång i slutet av veckan när allt är klart!


» Danmark 0 - 1 Sverige

Popcorn i knät, cola i handen och hockey på tv. Vad har hänt med mig, sen när började jag tycka om hockey ? Man ser ju inte om killarna är snygga eller inte ? haha .
Visar er vad jag har pysslat med lite senare ikväll, håll utkik !


» tränaaa

jag måste nog vara dum i huvudet som tränar nu när jag är sjuk, men känner att jag måste ta tag i de här. kanske inte var så bra att göra de just idag, men jag vill ha en fin kropp tills jag åker utomland i sommar, haha. känner att jag har gått upp i vikt också, och nej jag tänker inte sitta och säga att jag är tjock för de vet jag att jag inte är.. men jag känner och ser att jag har fått lite mer fett på vissa ställen, haha! när jag blir frisk blir de hårdträning som gäller!


» jag lever!

datorn lagga och inlägget jag skrev nyss försvann för internet är så sjukt läkla segt!

jag överlevde i alla fall filmen igår som tur var, men var så jävla rädd i slutet, haha. somnade innan filmen var slut, undra vem som stängde av min tv ? :o
åt mys frukost ute i solen med polly för ett tag sen.



» house of wax

känns hur skönt som helst att slippa ställa klockan på 5.50, imorn ska jag sova så länge jag kan! dock kommer jag säkert vakna tidigt, gör alltid de när man kan sova länge..
imorn är de plugga som står på schemat, inte speciellt roligt men de är saker man måste göra.
kryper ner i sängen nu och funderar på om jag ska titta på skräckfilmen på 6an eller inte, HELT SJÄLV?!?!?! har sett den förr men slår vad om att jag kommer skita ner mig av rädsla ändå.
godnatt så länge, bloggar mer imorgon.


bild från valborg!

» räddare i nöden!

mamma kom precis in till mig med halstabletter, tack! de behövs verkligen just nu, tänker inte vara sjuk när jag är ledig, så de blir till att äta massa halstabletter, glass och dricka massa te ikväll, haha.
får se om de blir något bb tittande ikväll, var sjukt länge sen jag tittade på de på tv, har ju gått och lagt mig så himla tidigt varje kväll för orka gå upp och palla mig till praktiken, så har inte orkat titta på de, men får se om mamma tillåter mig att se på de ikväll. haha.


vem tror ni kommer åka ut ikväll?


» inatt så är det du och jag.

internet har inte funkat på flera timmar men nu funkar de, så skriver ett lite snabbt inlägg innan jag ska lägga mig i sängen och glo på några bb avsnitt så jag kan sova och hoppas min förkylning försvinner, sov dock några timmar i soffan efter att ha ätit massa gott, bror och hans tjej kom över på middag, jag vaknade när de var en minut kvar av hockeymatchen, haha sen somnade jag om igen.
idag har jag fixat massor i mitt rum, så nu ser de ut som någon vettig bor där, imorn sätter vi upp mina hyllor, äntligen! henrik har ju aldrig riktigt haft tid men nu så ska dom upp.


» J x 3

Sitter och muppar mig med Jenny och Julia, härlig fredags kväll, sitter och tjockar i oss massa godis och cola också , HEJ BEACH 2012 (?!?!?)
Dagen för övrigt har varit helt sämst, praktiken gick hur segt som helst men jag ska inte klaga , har ju 9 dagars ledighet nu.


» sunny

kom hem för ett tag sen, gick direkt ut och satte mig i solen, så himla skönt! döda mig om de kommer bli snöstorm i helgen!
jag och jenny tog vårat första lunch-häng nere vid ån, mysig var de!


» valborg 2012

min valborg var helt okej, speciellt om man jämför från förra året och de behöver vi inte gå in på.. haha. åkte in till Uppsala och var där ett par timmar sen vidare hem till alicias brors lägenhet där vi grillade och drack lite. sen tog vi bussen till norrskedika där sundberg hade fest kan inte säga att jag hade speciellt kul så jag tog bussen hem till syster och var kvar där till 4 ungefär.

en bild från gårdagen.