» bada






» Mobster

Igår vare fest i Uppsala med tema Mobster, riktigt kul med temafester! Synd bara att de inte är några som fixar de. I alla fall vi tog bilen in till stan runt 2-3 strosade runt på Gränby för att hitta lite outfits, sen åkte vi hem till jimmys mamma och käkade, vi gjorde oss iordning sen gick vi till jimmys kusin och hans sambo som hade festen. Var där till 4 ungefär, stannade på Max innan vi gick hem till jimmys mamma och sov 







» Frukostdate

Imorse kom Jenny hit och vi hade en liten frukostdate samtidigt som vi kollade på dom två sista avsnitten av PLL. Jenny har varit utomlands och kom hem igår så vi har inte kunnat sett avsnitten tidigare


Har fixat tacos och tänt massa ljus och väntar på att pojkvännen ska komma hem från jobbet så vi kan mysa lite 


» TV-bänk

Äntligen var tv-bänken på plats! Igår plingade dom på dörren och sa att paketen står där nere, så gick ner och ser två paket så tar upp de ena går sen ner för att hämta de andra som är mycket större och de väger så jäkla mycket att jag inte kan bära upp de två trappor själv, och Jimmy jobbar, så ringer joz och frågar om hon kan hjälpa mig och de kan hon, men jag vill ju börja bygga ihop de nu, så jag öppnar paketet och springer upp och ner för trappen och tar en sak för sig, inge jobbigt när man bor högst upp. Hann inte bygga klart de innan jag blev tvungen att åka till jobbet. Och idag bytte jag plats på den och den gamla och flyttade allt så nu funkar allt! 



» nytt

herrugud vad skönt det var att sova, har ju sovit dåligt dom två senaste nätterna, men inatt somnade jag runt 12 vaknade till lite när jimmy kom hem från jobbet sen sov jag till klockan 9 helt utvilad. 
igår fick jag hem ett paket med en ljusstake och ett par gardiner, så har satt upp dom och pyntat ljusstaken (eller vad man ska kalla det) med en påsklilja och stenar. har velat haft en sån där ljusstake länge för den är så snygg. 
 
 

» Norrsken

Igårkväll var de alltså norrsken i typ hela Sverige, och jag missar det för jag ligger i sängen och kollar inte sociala medier där alla skrev de!!! 
Jag som alltid har velat se norrsken, de är så himla fint. 

Här är några bilder från Aftonbladet från igår 






» fifty shades of grey

idag tittade jag och jimmy på fifty shades of grey. jag håller ju på att läsa boken, och har ungefär 200 sidor kvar bara och ville egentligen läsa klart den innan jag tittade på filmen. fick boken på julafton och läste flitigt i ett par veckor då, ett kapitel om dagen minst läste jag men de dog ut sen och nu var det jätte länge sen jag läste. 
 
tycker nog att boken är bättre än filmen och vill verkligen läsa dom sista kapitlena nu och genföra med filmen. 
 
 

» gröna fingrar

För ett par veckor sen sådde jag lite ärtor och basilika och det växer som bara den, eller ärtorna i alla fall, så kul. jag har verkligen inga gröna fingrar och glömmer alltid att vattna, men nu har jag varit ganska duktigt på det. men när man ser hur mycket det växer vill man vattna det hela tiden!
 
Dom här bilderna tog jag förra veckan och nu har ärtorna kommit över krukkanten
 
 

» marmor

 
Jag har verkligen blivit helt kär i marmor. Allt som har med marmor att göra, på bord, väggar, små grejer ja allt. Tycker det är sååå snyggt! Jag hatar att jag vill bo i ett perfekt hem, snyggt och stilrent, inte med massa smågrejer här och där, som vi har nu. Vi har verkligen för mycket grejer. och idag beställde jag en ny tv-bänk, har velat haft ett som är längre än de vi har nu hur länge som helst och idag tog jag tag i det och beställde. Har även letat efter det perfekta soffbordet men inte hittat något som jag riktigt gillat, och har jag hittat något har det varit för stort. Men sen slog det mig, ett marmor bord ska jag ha! och har hittat ett, men det finns inte i lager, så måste vänta till den 12 juni, TOLFTE JUNI. de är heltsjukt, jag vill ha det nununu!!! aja, får se om jag hittar nått annat eller om jag ska vänta. 

» kycklingar

 
Idag bjöd jag över pappa på en liten fika, han har ju inte varit här sen vi flyttade in. så han tog med sig diesel och var här några timmar, när han hade åkt så frågade joz om jag ville följa med och handla, så vi bestämde oss för att åka till pappa också och hälsa på kycklingarna som jag inte har sett än, så söta, fast jag var lite rädd för dom, haha. 

» Träningsmatta

Förra fredagen åkte jag, Jimmy och hand kompis in till Uppsala för lite shopping, fick med mig bokstavs j'et som jag visade bild på igår, lite te och en träningsmatta. Hann inte gå in i några klädesbutiker för syrran ringde för vi hade bestämt att jag skulle hjälpa henne att och köpa massa färg och sånt till huset. Så när vi var klara med de hämtade vi upp Jimmy så skjutsade hon oss till jimmys mamma som precis flyttat till stan, åh jäklar vilken fin lägenhet dom har flyttat till!! Allt i svart och vitt, så himla fint!! 


Här är mattan jag köpte, gjorde lite övningar idag från youtube, körde samma pass i måndags och jäklar vilken träningsvärk jag hade i hela kroppen dagen efter!! 



» #j




» fluff