» äntligen var hålet klart!

då var de gjort, så jag har längtat! och rummet känns så stort, tänkt vad ett litet (eller litet och litet, ni fattar) hål kan göra så mycket. tror de kommer bli riktigt fint när de är klart och jag är taggad till 1000 på att börja fixa, kommer bli så roligt att inreda, åååh gör så allt blir klart nu !
idag har jag pluggat ihjäl mig eller nej de har jag inte men jag borde ha gjort de, två prov imorn så får se hur de kommer gå, känner att när dagen är slut kan jag börja andas och känna att de är HELG. de firar jag såklart med OTH med bästa brudisarna. nej nu ska jag sluta babbla och lägga mig i sängen och titta BB.

» skulle kunna döda för snygga skor!


Var in på nellys hemsida igår för att titta om skorna på bilden över fanns kvar i min storlek, självklart finns dom inte överhuvudtaget.. nu när jag väl hade bestämt mig att jag skulle köpa dom så fort jag fick pengar.
så får leta vidare efter ett par hyffsat billiga, kanske nån av dessa 4 ? vad tycker ni om dom?

» måndag

jag är verkligen helt sämst på att blogga just nu, men nu är de ny vecka så ska bli bättre på de nu. har inte så mycket att säga så lägger upp 4 bildern från i lördags.





» 22 februari

ledsen för jag inte har bloggat på 4 dagar, men har inte orkat och sen har jag varit med julia enda sen dess.
i söndags kilade vi in till stan och shoppade. de blev ju en och annan del..

nej nu skojar jag bara, kollade igenom systers kläder som hon inte vill ha kvar.

» grattis syster!


» lov

igår fick jag lov, hur skönt är inte de liksom? de vart oth mys eftersom de var torsdag.
fick skjuts in till uppsala av syster idag så var där ett par timmar med brudarna och letade praktikplats, köpte lite saker till uf företaget som vi ska ha och köpte en present åt syster som fyller år imorn.
ikväll åker jag till jullis, mysigt!

två bilder från igår.


» mysmiddag

idag kom syster över på middag och chokladpudding


» 14 februari

känner att den här dagen är precis som en helt vanlig tisdag, ser de inte som någon speciell dag. iaf inte när man är singel. haha, annars kan den vara riktigt mysig! känner mig inte speciellt kärleksfull heller.
här komme tre bilder från dagen.

bild ett - ritade en jätte fin alla ♥ dag bild på tavlan i skolan.
bild två - detta stog i mitt rum när jag kom hem, tack mammi ♥
bild tre - har myst med mina kära, dom sviker mig aldrig!


» alla ♥ dag

imorgon är de alla hjärtans dag, hur kommer eran dag att se ut?


» här var de blåbärssoppa !

skolan idag gick snabbt, hade bara två lektioner, modevisning och idrott. gick upp till dammen på idrotten och gjorde lite jordgubbssoppa, och pratade lite friluftsliv. sen tog man ett bussen hem och mös med en polly i sängen. självklart somnade jag och sov i ungefär 2 timmar.


» fotboll

ställde klockan på 07.15 imorse, ville bara ligga kvar i sängen och somna om. men snäll som jag var steg jag upp för att kika fotboll, tittade på alla matcher eftersom vårat lag kom till final, men den förlorade dom i straffar, så de var riktigt jämt måste jag säga. efter de följde jag med jenny och richard för att titta på melodifestivalen sen kom mamma och hämtade mig, nu ska jag lägga mig ner i sängen, glo på nån film och försöka sova, de kommer ju inte vara några problem med tanke på hur tidigt jag gick upp idag.

några bilder från när jag spelade fotboll.

roslagscuppen 2005, tror jag.

globall cup, 2007. första cuppen som vi vann!

» myser med polly,



» 120207

skolan rullade på som vanligt idag, kom hem och pluggade lite, sen resten av dagen har jag bara målat, så nu är allting äntligen klart, så himla skönt !
imorn åker jag till syster och äter middag, de ska bli mysigt.

ogott med cupcake.


» 120206

shit vad tiden har gått fort, har målat som en dåre idag så snart har jag målat allt som ska målas. imorn kommer de hända saker kan jag lova er, självklart kommer jag skriva om de imorn, åh vad jag längtar. synd bara att jag har prov på torsdag som jag måste plugga till, vill ju bara fixa mer och mer !

gymmade med brudarna på idrotten idag


» choklad doppade jordgubbar & ananas

har inte haft tid med bloggen på hela dagen, har fixat i mitt rum som jag har gjort hela helgen i princip, visar bilder när de börjar bli klart och så, de kommer nog bli riktigt bra tror jag, har så himla mycket tankar i huvudet så vi får se hur de blir, men bra kommer de bli iaf.
igår bjöd mamma och henrik över några på middag, jonas och erika kom hit och åt också, herregud vad mätta vi blev, var länge sen vi åt så mycket. åt nyss choklad doppade jordgubbar och ananas med glass, huuur gott?
ska lägga mig i sängen och titta på wallander nu och försöka sova.

» mitt golv just nu.

just nu består halva mitt rum av hälften av mina kläder som jag har flyttat upp, får se hur mycket av de som jag behåller, tur att jag har två garderober i de andra rummet också som jag kan använda, undra hur jag annars skulle få plats.


» flytt x2

ligger i sängen i joz gamla rum och tittar på bröllopsduellen eftersom jag har flyttat in i hennes rum nu. skönt att jag inte ligger vägg i vägg med mamma och henrik längre. har dock bara flyttat upp tv'n, datorn, min onepiece och mina skor, hahah.
åt pizza i systers nya lägenhet idag och plockade upp lite i hennes kartonger, de var mysigt, hon kommer få de riktigt fint där!

så här bor jag just nu!


» februari

har bara slappat och slöat idag, har inte orkat gjort något och funderar på att fixa mig och lägga mig i sängen, är så sjukt trött. drog en sväng till systers lägenhet och kollade eftersom hon har fått nyckeln nu, men hon flyttar in där på fredag. kommer bli så grymt tomt här hemma utan henne, tur att hon bara bor 20 minuter härifrån!
imorn är de torsdag och de betyder OTH kväll men grymma brudar!

du är den bästa systern man kan ha ♥