» shopping

hej bloggen, idag har jag varit typ överallt känns det som! vaknade hemma hos jenny för att åka iväg till uppsala för massa shopping, jenny skulle jobba så medans så shoppade jag och sara lite ute i boländerna sn tog vi en liten raggarunda runt i stan innan vi hämtade upp jenny och vi åkte vidare till gränby för mera shopping, fick med mig 8 kassar hem. 2811 kronor fattigare men 14 saker rikare.
när man kom hem käkade man lite sen for jag iväg på ett ärende sen hem till pappi, sen gick jag till syster för att fixa en grej men de var helt onödigt så då gick jag till camilla och björn där mamma och henrik var och pratade lite sen hem och hämta laddare sen tillbaka till pappa för att hämta min telefon och sen gick jag hem igen efter ungefär 2 timmar! så idag har jag verkligen fått motion! hahah.
nu ska jag lägga mig ner i sängen med en film och ostbågar!

och för er som räkna och ser att de bara är 13 saker på bilden så är den 14 saken inte riktigt min än, eller jo men den funkar inte. men får hoppas den funkar imorn! berättar mer imorn!



» mormor&morfar

hej bloggen, sitter i bilen på väg till mormor och morfar i uppsala för att äta gott och få lite julklappar.
har inte bloggat på några dagar, men var så sjukt bakis igår eftersom jag fick lite för mycket av de goda i onsdags när jag var på pulz med fina vänner, tack för allt ! kul att de är nyår om 3 dagar, längtar faktikst inte, nyår är bara överskattat.

bjuder på två bilder från i onsdags

» julklappar

skor - pengar - presentkort - neccesär me body lotion mm. - champagneglas -
glassvanar - nagellack - glassmaskin - one piece - mjukisbyxor - sockor - tofflor.

» god jul

god jul bloggen, har ni haft en bra jul? för de har jag. imorse kom syskonen hit och vi öppnde lite julklappar och fikade lite sen for j:na till farmor och farfar och tittade på kalle anka, åt mat och öppnade julklappar, visar er sen vad jag fick. här kommer en liten bildbomb från dagen!


» julklappsleken

hej bloggen, har precis fixat klart mig för snart kommer hela familjen hit och firar lite jul, de blir god mat, julklappsleken, puzzelbygg och uppesittar kväll , mys! 
 

» mange för en dag

 

» jullov

hej bloggen var som sagt ett tag sen jag skrev men kände för en liten bloggpaus, men nu är jag tillbaka med nya krafter! fick jullov idag, mitt sista för hela livet! sitter just nu med jenny och julia och har precis käkat tacos, mys. vi är lite hundvakt till polly för mamma och henrik är i uppsala.
under mina dagar jag inte har bloggat har jag slutat praktiken, tittat på jem och awa från x factor, åkt på raggarrundor, bakat marsipan figurer och muffins och ja, hahah.

städade hela mitt rum idag och gjorde de lite julmysigt

» as bra fredag

hej, bloggen har inte bloggat på flera dagar, men jag försökte blogga i torsdags och fredags men de ville sig inte, så då gav jag upp, men har egentligen ingen lust att blogga längre, iaf inte just nu, jag bloggar när jag orkar helt enkelt.
igår var en asbra dag, firade julias första utgång på pulz, askalas va de! planen för idag va att vi skulle ut idag också men vi skippar de och laddar för nyår !
just nu är jag hundvakt, så idag blir de till att städa rummet och fixa lite de ser förj*vligt ut, sen blir de lite bilkörning senare ikväll.

bildbomb från igår .

» tisdag

hej bloggen ligger i sängen och tittar på american pie, praktiken idag var riktigt seg men nu är det bara en och en halv vecka kvar, så himla skönt!
imorn ska jag klippa mig, men kommer bara toppa så lite det går sen efter paraktiken drar jag hem till agge.


julaftons klänningen inköpt nu då!

» godnatt

hej bloggen, praktiken idag gick bra, kom försent som vanligt eftersom bussjäveln är så himla seg på morgonen! ligger i sängen med jenny nu,
tidigare idag var vi och käkade pizza med sara och louise och åkte lite bil runt i östhammar, nu ska vi sova, godnatt

imorn ska jag köpa en av dessa klänningar!

» bra helg osv.

min helg har varit helt kanon! bästa helgen på länge tror jag nog, vart ju som sagt utgång i fredags, på lördagen drog jag och sara till syster och var där hela kvällen , fick god middag och sen slöade vi i soffan och så, sen åkte jag och sara ut på raggarunda och de slutade med att vi gick in på pulz och dansade lite, kul! idag har jag sytt gardiner, spelat bookus och tittat på vm final. bjuder på en bildbomb från helgen !
Juste idag fyller världens bästa julia 18 år, ÄNTLIGEN! GRATTIS TILL DIG MIN FINA VÄN! ♥


» pulz

hej bloggen, sitter i joz och simons lägenhet och dricker lite med henne, sara och jenny. vi tittar på x factor, snart blir de pulz ! 

» uppsala

hej bloggen, sitter i bilen på väg hem från Uppsala, vart en liten shoppingtur på ikea och jysk, så lite glad är jag trots allt ändå. 
bilen fastnade i snön imorse så de var nära att vi kom försent, varför plogar dom inte vägarna ?!?!?? dom hade inte gjort de sen igår så de var hur mycket snö som helst på vägarna!

Morgon promenad i snön med polly. standard att äta på ikea!

» snöstorm

kan nån trolla bort all snö? är sjukt trött på den just nu! när jag slutade praktiken idag var alla bussar inställda så det var nära på att jag inte skulle komma hem, när de helt plötsligt kom en buss! lycka. så nu ligger jag i min säng och har det bra, får se om man kommer någon vart imorn eftersom som det ser ut nu så är alla bussar inställda på morgonen.


» i mitt fönster

hallå bloggen,har varit fullt upp hela dagen, byggde om i halva butiken och bytte plats på typ allt, så nu är man helt lost i butiken igen! agge kom precis innan jag slutade så hängde med han ett tag innan min buss gick, så kom hem en timme senare än planerat eftersom bussen var oerhört försenad. nu på kvällen har jag pluggat, så kommer dagen imorn också se ut.
snart ska jag sova, godnatt.


» sover ensam

hej bloggen , har sovit med jenny sen i torsdags, så får se om jag kommer kunna sova själv inatt, antagligen inte! sniff har precis börjat väsnas i buren, så får se om jag kommer kunna sova överhuvudtaget, och för er som inte vet vem sniff är så är det min systers gerbil, jag är lite barnvakt till den just nu när hon håller på att flytta och så.
idag gick jag till 5 på praktiken, de är segt fast hade ju nått att göra hela tiden så de är ju bra, då går tiden fort! något som är lite mindre bra var väl att jag och jenny fick stå och vänta på bussen i 45 minuter i -17 grader.
bild 1 - bakade klockan 12 på natten
bild 2 - sniff
bild 3 - bästa tomten på skyltsöndagen
bild 4 - hello kitty chokladkalender!

» julmys

Hej, sitter och väntar på lite mat sen kommer Sara och  Louise och hämtar mig, då sticker vi ner på skyltsöndagen i all snö!
Igår satte mamma upp julstjärnorna i mitt fönster, nu börjar de verkligen närma sig jul!


Här är lampan mamma köpte till mig för ganska länge sen som jag aldrig visade bild på, bättre sent än aldrig !

» hello december