» söndag

anledningen till att min uppdatering har varit så dålig i helgen är för att internet inte riktigt har varit på min sida, men denna helg har inte varit den bästa om man säger så, bara legat hemma och degat, pluggat och igår kom storebror på middag, inte träffat han på evigheter!
ska snart hoppa in i duschen sen ska jag plugga innan x factor börjar
 
hittade en liten polly på bild

» långhelg

hade en lektion idag sen kilade klassen in till uppsala för lite uf kickoff, de var inspirerande och roligt. nu ska jag nog börja plugga, har så himla mycket tills nästa vecka, prov, inlämningsuppgifter, redovisningar och allt vad de nu är, lediga imorn så den dagen tillbringas nog i alla böcker,
 

» programlagsdag

idag kilade alla från handel in till stan och gjorde massa saker klassvis, den bästa klassen vann, alltså vi! haha. avslutade de hela med kina mat, gott! efter de kilade jag, sara och jenny till elgiganten för att jenny skulle köpa en iphone, åkte hem till pappi och fixade simkortet till den så då fick jag hennes gamla mobil eftersom jag hade en gamal nokia från stenåldern, känns skönt att ha en telefon med touch, stor skärm, bra kamera, snabbt internet och INSTAGRAM! lycklig chey, ja!
 
min första instagram bild efter 11 veckors ledighet!

» den kalla kärleken e här och gör livet gott


» You loved me and I froze in time

hemkommen från jenny för nån timme sen, slaggade där. de vart hundmys, marängswich, pippi tittande och en himla lång natt med massa skratt även fast vi var hur trötta som helst, somnade till slut i alla fall. sitter och väntar på att maten ska bli klar sen ikväll blir till att göra ingenting, så som söndagar brukar bli.
 
bild från google,
glömmer ju att ta med mig kameran hela tiden så de blir inga bilder, men sen när jag köper min iphone blir de bilder till tusen kan jag lova!

» du och ja under täcket, baby

ensam med en stor säng, tre katter, en hund, massa regn och en jäkla massa plugg!
 

» fredag

anledningen till att jag inte bloggade igår var för att internet var helt cp, jag satt och skrev inlägget sen när jag skulle publicera de så la hela internet ner.. lite lack man blir då. julia följde med mig hem efter skolan igår sen kilade vi till jenny och tittade på oth hela kvällen och åt massa gott eftersom vi var lediga idag, skönt!
 
denna bild skulle publiceras igår

» rubrik


» jag saknar sommaren

 
ligger i sängen och ska nog snart stänga av datorn och börja plugga lite körteori,
dagen har varit seg även fast vi inte gjorde så mycket på dom tre lektionerna vi hade men var ändå helt slut när jag kom hem. känts som det varit måndag hela dagen, antagligen för jag inte var i skolan igår.
 

» död.se

har krypit ner i min one piece och ska sätta igång filmen som jag började titta på igår men inte hann se klart, är helt slut efter dagen på halkbanan. kom hem med världens huvudvärk för det var en liten tant som inte fatta speciellt mycket, så vi fick dra över det en timme på grund av de, så känner att resten av kvällen ska gå åt till att slöa. men annars så gick halkan riktigt bra, lärde mig så himla mycket och kul var de verkligen!
 

bildbrist.

» halkan

varit vaken sen klockan nio, hunnit duscha, ätit frukost och pluggat.
ska alldeles straxt kila ut en sväng med polysen. åker iväg på halkan senare idag i 4 timmar
 

» blondie

ligger i soffan och tittat på bingolotto med mamsi, ingen vinst denna kväll. bloggade inget igår, var hemma hos jenny hela dagen, kilade ner på marknaden med henne och emma sen kilade vi till gimo och tittade på hockey med några brudar, vart pizza på stoppen med jenny sen när man kom hem, gott!
 


jag vill bli ljushårig, inte blond med ljusare än vad jag har nu.

» friday


skriver ett snabbt inlägg innan jag kilar till jenny för lite fredagsmys! skulle egentligen ha kilat in till uppsala och lyssnat när en kille spela med sitt band, men nu blev de inte så, de skulle ha varit fett kul.
hade skolfoto i skolan idag, usch säger jag bara!
nu ska jag packa lite sen drar jag iväg, puss

» dagens outfit


» rubrik

jag har verkligen ingenting att blogga om längre, har noll fantasi nu för tiden, ni får gära komma med förslag på vad ni vill se mer av i min blogg!
 
skolan idag var riktigt seg men gick ändå fort vilket var väldigt skönt, hade körlektion när jag kom hem och de gick riktigt bra! ska kila ner i sängen och plugga lite körteori nu.
 





» studentkryssning!

sitter med färg i håret, ska snart gå och skölja ur de sen blir de glass och 3D film i soffan.
igårkväll var de pluggparty igen hemma hos jenny men den här gången var julia med också, vi måste vara sämst på att plugga, alltid sitta sista kvällen och kämpa som fan! aja, nått roligt vi gjorde var att vi bokade studentkryssning den 18 februari, det kommer ä g a !
 

» kulturnatten

kilade in till uppsala igår helt själv ändå. gick och mötte upp benker och hängde med han och hans kompisar hela kvällen, träffade as goa människor osv!
sitter hemma hos jenny med jenny och har pluggparty men de går ju som de går, som vanligt.
 
as gammal bild på mig och syster!

» lördagkväll

har varit hundvakt hela dagen tills för en timme sen ungefär. ikväll är de som sagt kulturnatten får se om jag kilar dit eller inte, har inte bestämt mig än eftersom de blev lite ändrade planer på vissa (?) så får se hur jag gör, skulle ändå vara skönt att bara vara hemma också, men eftersom jag tog mig tiden imorse att fixa mig riktigt ordentligt och så, så är de onödigt att bara vara hemma. men som sagt får se hur de blir.
 



» t.g.i.f

fredag idag vilket är hur skönt som helst, blir en lugn fredag för mig sen får vi se om de bli något pataj imorgon eller inte. det är ju kulturnatten i Uppsala så får se om jag kilar in dit eller inte. På dagen imorgon ska jag vara hundvakt,
har inte så mycket mer att säga, ska nog krypa ner i sängen och glo på nån film snart. puss
 

» din sko

Igår åkte jag och julia hem till jenny och hade lite OTH mys, låååång sovmorgon imorse, men ändå så fick vi stressa till bussen, som vanligt... Kilade in till stan efter skolan med Julia, eftersom jag skulle på intervju på Din sko och de gick bra så nu ska jag ha min praktik där i 8 veckor senare i höst. de kommer nog bli kul.

3 av Din skos skor.


» wedges sneakers





» nitar



 
 

» uppsala - kina

hemkommen från uppsala för ett tag sen, frågade lite praktikplats, ska in på torsdag för en liten intervju. sen när vi var utsvulltna käkade vi på kina, huur gott? ska packa lite och väntar på att mamma ska bli klar sen sticker jag hem till jenny för lite OTH mys. sovmorgon imorgon och resten av veckan, skönt !
 
jag på kina resturangen förra våren!

» söndag

söndag idag och de betyder att de är skola imorgon, men har sovmorgon så de är skönt. ska hoppa in i duschen om ett tag, sen ska jag sätta mig i soffan och dricka varm choklad.

gårdagen spenderades i östhammar city med syster och sara. satt först inne på gladan och sen gick vi vidare till glenn miller och umgicks med massa folk. sen fick man skjuts hem, de var skönt så man slapp gå.

 


man var snygg på kräftskivan för 2 veckor sen.


» gårdagens inköp


HM 299:-


» första september

slutar de aldrig regna? man blir så himla depp av detta väder.