» grattis

idag fyller min blogg 1 år, haha grattis!
får se vart dagens planer hamnar, nu duschen.

jag och syster'

» julmust

hej bloggen, sitter och sjunger i min ensamhet, gårdagen var bra, missade bussen med typ 2 sekunder men gick en expressbuss en kvart senare tog sen 00.15 bussen hem från stan. idag har jag bara varit hemma, har övningskört lite till banken och affären och pluggat lite,

drack julmust idag !

» måndag

kilar iväg till stan nu, bloggar mera sen.

» söndag

dagen har bestått av att tagit farväl till jenny som åkte idag, färgat håret, tvättat och pluggat.
imorn kilar jag nog in till stan och träffar august och kanske köper skor ?!?!

bjuder på en gammal bild.

» lördagsmys

hann inte blogga nått igår, vart himla stressigt om man säger så, fick sluta en halvtimme tidigare från praktiken så var hemma runt 6, då vart de till att packa, fixa sig och käka sen kilade jag iväg till stigsson på förfest. 
är hemma hos jenny nu och vi har haft lördagsmys med massa onyttigheter, hon åker ju till falun imorn och är borta i 2 veckor, kommer bli trist här utan henne.. 


» new in

sämst bilder, tog dom bara lite snabbt, eftersom jag lovade er att jag skulle visa dom idag. fast jag egentligen inte har tid, måste skicka massa mail som jag skulle ha gjort igår men kom hem så sent. kröp ner i sängen direkt.
imorn är de fredag och de betyder lov, huur skönt. de firas med lite party på nya nattklubben pulz!

» onsdag 24 oktober

Praktiken idag har gått bra, har varit väldigt lugnt så fanns inte så där fruktansvärt mycket att göra, får hoppas de blir mer att göra imorn, är ju löning då så. Träffade agge en stund på lunchen eftersom han åker till Holland idag. Efter jag slutat så kom jenny in till stan och vi shoppade lite och käkade pizza på jalla, fick med mig sakerna på bilden, visar bättre bilder imorn. Har precis krypit ner i sängen och ska ta och sova, hörs imorn, godnatt.
 

» jag hatar sega datorer.

Slänger in lite skor från din sko, dom är mycket snyggare i verkligheten!
och med de säger jag godnatt.
 

» din sko

skriver ett snabbt inlägg innan jag ska krypa ner i sängen och sova, praktiken idag gick bra, dom är snälla mot mig, de kommer bli en bra praktik känner jag på mig, jag ska inte jobba i en sko affär för skulle jag ha jordens alla pengar skulle jag köpa alla skor! efter jag hade slutat kilade jag hem till august och var där några timmar innan jag tog bussen hem.

i brist på bilder får ni se en bild från förfesten för tre helger sen, GANGAM STYLE

» experiment

sitter och väntar på att jenny ska komma hit, idag har jag varit hundvakt hela dagen, syster kom över på ett litet besök tidigare idag då hon experimenterade lite med mitt hår, syns inte så speciellt mycket, men ska fortsätta om en vecka, får se hur länge vi får hålla på tills jag är nöjd.
Imorgon början min praktik på Din sko, hoppas de är bra där!

en gång i tiden när jag var blond.

» you're beautiful

hej bloggen, var ett tag sen jag skrev. känner att jag har blivit dålig på att blogga nu på sista tiden, har inte haft ork eller tid. under mina tre dagar jag har varit borta har jag ätit pizza för att fira att jag vi inte behöver gå i skolan på 8 veckor, haft OTH mys med bästa tjejerna, varit fredagslediga, träffat august, ätit middag med bror min. på måndag börjar min praktik på din sko, får se hur de kommer gå!
Har precis tittat på två filmer med familjen, blir slaggen snart är sjukt trött. kom hem ganska sent igår.


» lillis lördag

tjaja, ville bara tala om att du är världens bästa tjej och
jag älskar dig super mega as mycket.
/ din hemliga bästis hihi ♥
 
men annars har dagen varit as bra, skolan bara rullade på som vanligt , love skolan very much !
 

» fyfan va bra gjort!

suttit fast klistrad framför sverige matchen och fyfan va bra gjort sverige! 4-4! var först inte meningen att jag skulle titta på matchen men nu är jag jäkligt glad att jag gjorde de, så spännande som det var. gav upp hoppet ett litet tag i början där. men de klarade dom galant!
jag och tusse ligger och myser i sängen just nu, borde verkligen försöka sova så jag orkar upp imorn. dagen kommer att spenderas på sjukan och men näsan i skolböckerna med allt plugg, skönt bara att de är sista provet, sen drar vi ut på praktik! ska bli riktigt skönt att slippa skolan.

Jenny, jag och Jenny i somras!

» måndag

har inte bloggat på hela helgen, men mitt internet har varit helt cp. skulle ha bloggat igår men när jag skulle publicera inlägget så la internet av.. helgen har varit full av äventyr, i fredags var jag bara hemma med mamma och henrik och tittade på x factor och åt ostbågar. i lördags kilade jag iväg på 95 års kalas med släkten i forsmark efter de åkte jag hem till syster och drack vin sen kom de massa folk dit. jag ställde mig och diskade klockan 3 på natten, när jag hade piggnat till lite. gick hem och sov hemma hos sara och på söndagen tittade vi på systers match, vinst med 6-4
nu sitter jag hemma hos jenny och har pluggat lite, prov på torsdag sen tar jag ledigt från skolan resten av 2012!

tre bilder från i lördags

» snart fredag

imorgon är det fredag och de innebär att de blir helg, vilket ska bli himlans skönt, hade inte tänkt plugga någonting! har typ pluggat 3 veckor i sträck, men nu återstår det bara två prov kvar och en inlämning sen kilar jag ut på praktik i 8 veckor.
ska ner och äta massa gott som mamma bakade idag.

ta mig tillbaka

» gårdagens inköp



de här köpte jag i stan igår. nu ligger jag och julia i sängen och slöar, vi har fixat lite med vårat uf företag, gjort pannkakor, pluggat,spelat, åkt till willys och handlat och ätit massa onyttigt, men de får man faktiskt göra ibland!
imorn har vi två lektioner och börjar kvart över 12 och slutar halv 3, skönt!

» less chey.

fyfan va less jag är på allt just nu... borde inte blogga men gör de ändå, övningskörde in till stan efter skolan och shoppade lite och så, sen när jag skulle köra hem var det mörkt och de regnade/haglade som fan, inge kul. efter att jag kom hem för ungefär 1,5 timme sen har jag försökt att skriva ut papperjäveln som vi har prov på imorn, men de funkar inte.. ska väl lägga mig i sängen och börja plugga till de när jag får ut de...

visare er vad jag köpte imorn, när jag förhoppningsvis är på bättre humör.

» pluggis

har suttit framför allt plugg ända sen halv 3 då jag kom hem från skolan, alltså i 6 timmar, tog en paus med en varm dusch och lite mat men annars har jag suttit fast klistrad bland alla böcker. de tråkiga är att jag inte är klar än..
förlåt om min blogg bara består av en massa plugg just nu, men de är de ändå jag gör nu för tiden och jenny kommer tvinga mig att blogga om jag inte gör de, så de är väl bäst att man gör som hon säger, annars vet man inte hur de kommer gå!
nu måste jag fortsätta plugga, hejjs!

slänger in en gamal bild från skolavslutningen, i brist på bilder.

» söndag

häääj blååggään!
jenny tvingar mig att blogga, eftersom de var ett tag sen jag bloggade, under den tiden har jag iaf pluggat, umgåtts med vänner och återigen pluggat. och nästa vecka är de plugg som står på schemat, hejdödchey! så vi får se hur bra min uppdatering kommer att bli.
helgen har varit kanon, i fredags kilade jag jenny julia och mathilda in till stan för lite shopping och äta på kina, hur goott? sen kilade jag hem till jenny och vi tittade på x factor,
i lördags var jag hundvakt på morgonen sen på kvällen snodde vi min systers lägenhet och förade innan vi åkte iväg på 20 års fest i gimo.
idag kilade jag hem till syster och hämtade mina saker sen åkte jag till stoppen och tittade på när jenny och julia käkade pizza och pratade massa om gårdagen sen kilade jag hem och pluggade...

nu ska jag lägga mig i sängen och plugga på min läxa jag fick av min körskolelärare
ledsen för långt inlägg, men de får ni leva med. vi hörs när vi hörs!
 
jag och charlie mös helt ensama i syster lägenhet imorse.

» onsdag

hej bloggen, sitter hemma hos jenny idag igen, jullan är här också. vi ska titta på OTH efter att vi har pluggat, som kommer bli typ aldrig! jaja, imorn har vi en lektion, 14.40 - 16.00 naturkunskap som vi måste gå på för vi ska labba, skulle ju vara hur skönt som helst att vara lediga, men inte då. nu måste jag plugga så jag kommer nån vart!
 


 
 

» pluggparty

sitter hemma hos jenny och försöker plugga, går väl sådääär! företags ekonomi provet idag kan ju bara gå och ta sig nånstans, gick ju inte bra om man säger så.. nu är de bara allt annat plugg man ska ta tag i. skönt att man slutar tidigt imorn i alla fall!
 
i brist på bilder.

» hej studenten 2013

äntligen har jag krypit ner i sängen, efter en bra dag i skolan och en lite mindra bra dag efter. vi provade nämligen studentmössor i skolan, de är bara 347 dagar kvar! när jag kom hem satte jag mig och pluggade till provet jag har imorn, hej ig? sen vart de massa trassel med mina körlektioner jag hade eftersom läraren satt fast i bilkö i stockholm, så de vart uppskjutet,
nu funderar jag på om jag ska ge företags ekonomin en chans eller om böckerna ska forsätta ligga så fint på sängen, hur jag än gör kommer de gå dåligt.