» galen helg!

ligger i sängen med min one piece, ska nog sova snart om jag kan, har ju sovit ett ex antal timmar i soffan idag, tröööött chey. och förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft tid med bloggen men imorn kommer inläggen jag har lovat.

i fredags följde jag med julia hem till henne i alunda sen bestämde vi oss för att ta bussen till östhammar och träffa massa folk, var där någon timme eller så, sen tog vi bussen till gimo där de var fest, de spårade lite i slutet, polisen och allt kom men då var allt löst, haha toalettdörren gick inte att öppna. tog sista bussen till alunda, sprang in till jesper en snabbis och kissa, men vi stanna där till klockan 4.

i lördags när jag kom hem färgade jag håret, IGEN. sen när jag står i duschen skriker syster att vi ska åka till pappa och äta middag, så de var bara att springa ut och föna håret och klä på sig lite kläder, när man kommer hem igen sminkar man sig, byter om på 10 minuter, tog bussen till österby för fest med bra folk, de spårade också lite i slutet, men jag hade kul för de förutom att vi missa bussen så sov hemma hos ponna, somnade efter 4 nångång,

idag har jag och syster varit på skyltsöndagen i öregrund, bara kallt och lite folk, åt pizza till middag, mums,

långt inlägg men de får ni leva med.

bilder från i lördags




Carolina - LIVETSOMCAROLINA
05 December, 2011 - 21:46 / BLOGG: http://livetsomcarolina.blogg.se/

sv: Tack så mycket! desamma:) . Allt bra idag ?

kram

Carolina - LIVETSOMCAROLINA
05 December, 2011 - 21:46 / BLOGG: http://livetsomcarolina.blogg.se/

sv: Jodå :) . Följa varandra via bloglovin? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo