» Mirror selfie

I lördags drog vi hit lite folk på förfest/inflyttningsfest, men vi kommer nog ha en till inflyttningsfest då inte alla kunde komma eftersom vi kom på de några dagar innan och då hade alla planerat annat. Men det var i alla fall lite folk här sedan drog vi vidare till bowlan som öppnade, sjukt mycket folk, köade i en timme! 

Tror de var något fel på spegeln på toan. 

Ligger i soffan och känner hur ögonen vill sova en stund, men ska försöka hålla mig vaken så jag kan sova ikväll. Var ju upp 6 imorse och hade en katt som sprang runt på en hela natten så det är inte så konstigt att man är trött. Bara två jobbdagar kvar sen har jag en fullspäckad ledig helg att se fram emot! 

» Aloe Vera

Sitter och dricker aloe Vera drycken, har aldrig druckit dom förut men Gud dom är ju jätte goda, har dock bara hunnit smaka den med gojibär. Så god! Kommer verkligen köpa mer sånna. Jag och Jimmy tog oss en liten promenad till affären på 3 km, sen när jag kom hem cyklade jag några minuter på träningscykeln, ska göra lite situps till big brother sen. Det är ju fortfarande sjukt kallt så man får göra det bästa för att hålla sig varm. Tänkte ta ett bad senare ikväll, älskar att ha badkar! 




» light

de är verkligen så kallt i lägenheten nu, dom håller ju på att installera bergvärme här. och igår kom det några killar och besiktiga lägenheten och sa att det skulle funka nu, de kom fram en kille och frågade om vi hade några frågor så vi sa att det är ganska kallt, han sa att dom skulle elda på och så. men det är bara elementet i badrummet som fungerar, så ska ringa och höra om det ska vara så eller om det är nått fel. 
sitter här i leggings, tunn långärmad, t-shirt,tjocktröja, två one piece, strumpor, sockor och tofflor och fryser ändå! de är ju helt sjukt, har tänt alla ljus vi har i lägenheten, men ingenting hjälper! så trött på de här, så trött på att ingenting funkar! 
nej nu ska vi gå och lägga oss. 
 
 

» rain

imorse låg jag och katten kvar i sängen någon timme och lyssnade på regnet och vinder mot fönstret innan vi klev upp. hoppade ner i onepiecen, är ju en riktigt ruggig dag. är glad att jag inte jobbar och behöver gå utanför dörren. dock så måste vi åka och handla. annars blir det bara en slapp dag, precis som hela helgen har varit. 
kokade ihop lite havregrynsgröt till frukost och gjorde varm choklad. så nu är man mätt i magen ett tag. 
 
 

» food

förut tyckte jag att det var jätte tråkigt att laga mat. men sen vi flyttade har jag tyckt att det har varit jätte roligt! har letat efter massa recept på arla appen och på massa sidor på internet. fick ju en bok av mamma när jag fyllde 17 som hon skrev ner lite recept på både mat och kakor och pajer och massa mer. så jag har skrivit upp massa recept där i som vi har lagat. tycker det är mycket lättare att läsa från en bok än från ipaden tex. som låser sig hela tiden osv. idag vet vi dock inte vad vi ska äta, sitter och planerar att vi ska steka katten. ):
 
 
här är tre rätter jag har lagat, kom gärna med förslag på vad man kan äta eller några bra sidor! 

» Tacofredag






» tequila

i fredags tog vi äntligen hem vår lilla kattbebis! hon är så söt, tequila. dom första två nätterna var ganska jobbiga för hon satt och skrek dag ut och dag in. antagligen för hon kom till en ny miljö och hennes mamma inte var där. och hon var jätte skygg, sov under sängen osv. men nu har hon blivit hur mysig som helst. sover med oss i sängen varje natt, kommer upp till en och vill bli klappad. så mysigt! hon ligger och sover brevid mig på soffan just nu 
men jag önskar att vi tog hem henne tidigare, när hon var mycket mindre, för nu är hon ju ganska stor. kattungr är ju sötast när dom är små, men jozefin ville att vi skulle ta henne när hennes mamma flyttade, men hon har inte flyttad men vi fick ta henne i alla fall. 
 
 

» Frukost

Sitter i soffan och tittar på Barnkanalen, gjorde bananplättar till frukost, så himla länge sen jag gjorde de! Ska snart hoppa ner i jobbkläderna och bege mig till jobbet




» Greece

Har verkligen blivit helt förälskad i Grekland, eller rättare sagt alla hotell. Har alltid tyckt om Grekland och alltid velat åka dit, förstår inte varför jag inte har åkt hit tidigare! Tro de eller ej, men ja jag sitter och kollar på olika resmål till nästa sommar, kom hem för 9 dagar sen och planerar redan vart vi ska åka nästa sommar! 
Alla hotellen jag visar här nedan är verkligen så fina! Önskar jag kunde åka till allihopa på en gång!! 



Dom här blå/vita huset är ju så typiskt grekiskt och jag tycker det är så fint! Skulle lätt kunna bo på ett sånt hotell om jag åker till Grekland! 





Jag bara älskar när poolen ligger så man har havet rakt ut, att de blir två olika nyanser av blått, så himla fint! Och dom här sängarna som syns halvt på första bilden på andra hotellet, verkar vara så mysiga! 


 


Alltså jag dör! Hur mysigt är det inte att ha en pool precis utanför balkongen, de är verkligen något jag måste uppleva nån gång i livet! Bara kliva upp ur sängen på morgonen och ta sig ett morgondopp. 
Men det verkar vara så sjukt dyrt. De är alla hotellen jag visar här. Dom ligger runt 30-40 tusen, två veckor med vissa halvpension eller all inclusiv, vilket jag tycker är såå skönt! Slippa tänka på att laga mat och bara gå ner till restaurangen så fort man är hungrig! 

» Sjuk

Behövde verkligen fem dagars ledigt. Har varit sjuk ända sen vi kom hem från Turkiet. Låg i soffan hela dagen i fredags och orkade inte göra något, drack te och varm soppa ända tills Jimmy frågade om jag ville följa med till systemet. Och efter det mådde jag mycket bättre. I lördags var jag dum och hjälpte jozefin att bära ris (var snällt mot JOZ men dumt mot förkylningen). Men fick vila var femte minut för jag blev så trött och yr. På kvällen blev de lite alkohol innan jag fick skjuts hem för att sova. 
Idag var de verkligen inte kul att jobba, var så himla trött och helt slut, kan jag inte bara bli frisk nu?? 

Snodde en bild från i lördags av jozi. 




» beach

 
Här är en bild från en liten strandpromenad vi hade en morgon. saknar redan de där stället! Även fast de var så jäkla varmt så var det så jäkla skönt att komma bort från sverige, behövde verkligen de. men nu är det en vecka sen vi kom hem och packade upp resväskan igår. 
 
idag blev jag väckt vid åtta av att de plingade på några byggarbetare som skulle säga att dom skulle in i lägenheten runt nio. så lät jimmy sova en stund till innan vi for vidare till uppsala för att köpa lite saker på ikea. behöver ju taklampor i varje rum! men när vi kom hem visade de sig att vi inte kunde sätta upp nån av dom, för man måste fixa och trixa massa med sladdarna i taket. så drygt. när vi väl har köpt massa lampor. fick i alla fall hem ett helt vitrinskåp som vi har montert ihop. OCH JAG KÖPTE EN NY DATOR! äntligen. kände att det var på tiden, så nu ska jag lägga in alla bilder från turkiet, har bara hunnit att lägga in dom från systemkameran. 
 
 

» Home

Hej är hemma i Sverige nu, eller kom hen i tisdags, det blev jobb onsdag torsdag, sen igår låg jag hemma i soffan och var jätte förkyld, drog väl på mig nån utomlandsförkylning, dock satt killen bakom mig på planet och hostade hela resan. De börjar i alla fall att bli bättre nu. 
Har varit hos joz idag och hjälpt henne bära massa ris, för granarna på tomten skulle sågas ner, hjälpte till så gott jag kunde. Nu har jag krupit ner i sängen och ska slå på en film, får se när Jimmy och Anton dyker upp. 

Här är en mobilbild från resan, kommer fler när jag lagt in dom andra på datorn