» Grey

Igår gjorde jag en grej som jag velat göra såå länge, eller velat göra. De är något jag vill börja med. La mig i sängen innan klockan 10, ställde alarmet till idag och läste en bok. Och jösses vad jag sov gott inatt alltså! Ska försöka läsa lite varje kväll och stänga av alla sociala medier.

Började läsa andra boken av femtio nyanser av honom när vi var i Grekland men läste inte klart den och vill verkligen läsa ut den så nu ska jag banne mig göra det, har inte alls många sidor kvar så det ska jag nog fixa!


» Kräftskiva

 

» Ikea

 
Tur man har en stor bil
 
Idag har vi varit i Uppsala. Åkte först till chilli för att framförallt kolla på ett soffbord jag sett på nätet, och även kolla på matsalsbord och stolar. Hittade n soffbord men det var bara beställningsverk så vi beställde ett så hoppas det kommer i slutet av veckan! Sen åkte vi till Elgiganten och köpte en handdammsugare, cromecast och lite annat skit. Och en cromecast är typ en av de bästa grejerna som uppfunnits! Älskar den! 
efter det åkte vi till Ikea för stor shopping! Det blev matbord och stolar, lampa, lådor till garderoben och lite annat! 
Efter det rullade bilen raka vägen hem för att skruva ihop bord och stolar och hänga upp lampan, visar bilder sen när allt är på plats! 

» Min helg

I fredags firade vi in helgen med tacos och rödvin senare på kvällen drack vi dom här goda drinkarna + några fler, men tog inte kort på dom. Satt vid köksbordet i flera timmar och bara snackade ochh lyssnade på musik tills jag blev såå trött och insåg att klockan hade blivit två, så borstade tänderna och sminkade av mig och gick och lade mig.
I lördags kom mamma, Henrik och Polly hit och fikade lite. Jag hade gjorde en kladdkaka med lime som verkligen var så god, kanske lägger upp receptet här sen. Joz kom över sen och vi bestämde för att vi skulle käka hos mamma senare. Men innan det åkte vi över och träffade pappa en snabbis. Igår åkte jag, mamma och Joz till mormor och morfar, var verkligen så länge sen jag träffade dom så det var kul.
Idag är det måndag, hade tänkt att tvätta några maskiner nu innan vi ska åka till uppsala, men det fanns inga tvättider kvar, så bokade in på onsdag istället.
Ni får ha en fin måndag, för det ska jag ha!

» Länge sen

Hej bloggen! Nu var det ett tag sen jag skrev något här, har varit väldigt mycket sen jag skrev sist, vi har flyttat och packat en massa till de, varit utomlands och jobbat och jobbat. Så bloggen har inte varit något jag prioriterat. Men nu ska jag försöka kika in lite då och då.
Jag tänker inte känna någon press på att jag måste skriva något varje dag, har den här bloggen för min egna skull så jag kan kolla tillbaka när jag blir äldre. Så skriver jag inte på ett par dagar eller veckor får det vara så.

Här är min frukost jag åt imorse, bananplättar. En banan och två ägg, toppade med kokosflingor, pumpafrön, chiafrön och sylt.