» gårdagens inköpt

värmeskydd och hårinpackning, åhlens

tröja, gina

självklart så spillde jag korvstroganoff på den i skolan idag.. hah

Detta köpte jag igår, plus en mascara. åkte in idag igen men köpte inget träffade klas istället, medans de andra shoppade lite. nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. godnatt

» Fotboll

Sitter och tittar på fotbollsträning helt själv, efter de sover Jenny och Julia hos mig, mysigt.
Efter skolan idag drog jag och julia in till stan åker nog in imorn igen :) hihi

Jag och Jenny i skolan idag.


» vinnaren av söndagens blogg!

grattis till linn , klicka på hennes blogg för att komma till hennes blogg !


» tut-tut !

precis varit ute och övningskört, de gick riktigt bra! måste verkligen ta tag i min körning så jag kommer nån vart och kan ta körkort så fort som möjligt när jag är 18 de skulle vara riktigt skönt, slippa fråga mamma eller syster om skjuts överallt. och kunna åka lite vart jag vill i sommar!
Kan de inte bli sommar nu ?

sommaren 2011


» söndagsbad


» söt-polly


» anmäl dig till söndagens blogg!



kommentera de här inlägget att du är med.
utser en vinnare efter klockan 20 imorn.
lycka till! :)

» två bilder från dagen


» Färgat utväxten, check !

Äntligen färgat utväxten , de var på tiden kände jag så nu är jag beredd på äventyr, sitter just nu i bilen med syster :)


» up all night.


» Filmtime !

Gjort varm choklad med grädde, precis lagt mig i sängen. Nu blir de film ! puss


» vinnaren av tisdagens blogg !

blev jenny och mikaela ! grattis till er ! :)
klicka på bilden för att komma till bloggen.


» bli tisdagens blogg!


För att vara med skriver du en kommentar att du är med
så utser jag en vinnare efter 21 ikväll.

övriga kommentarer kan ni kommentera i inlägget under.

lycka till!

» plugg på hög nivå

känner mig jäklig duktig som börjar plugga två dagar innan provet, brukar ju alltid plugga dagen innan. men herrugud vad svårt de är, men de är bara att försöka få in de i huvudet, har tagit en liten paus och tittar på simpsons nu, sen blir de mammor och minimodeller sen sovdags, så bloggar mera imorn ♥ om jag lever.


» söndag.

sitter och tittar på wallander eller ah de är nyheterna just nu.
idag har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit de lugnt, de är ju trots allt söndag. har  målat så mycket så all vit färg är slut, hahha. jag som precis kom igång och var taggad till de. men har inte så mycket kvar så de är skönt. jag vill flytta in dit nu, även fast de inte är klart !
har gjort om lite i designen också. vad tycks?


» ensam hemma.

lämnade julia vid bussen för ungefär en timme sen och nu har även mamma och henrik åkt, dom tog med sig polly så nu är man helt ensam. får se när syster kommer hem, hade tänkt att måla eller städa mitt rum idag, vad ska jag annars göra?


» heeelg !

efter 2 timmars företags ekonomi och masage tog jag helg en timme tidigare än planerat, skönt!
sitter i sängen med julia och lyssnar på massa klipp på youtube, sen drar vi till jenny och har oth
kväll, känns som de kommer bli en vana på torsdagar för vi är lediga varje fredag.


bild från sommaren 2010.

» dagens johanna


» tisdag 17 januari

helt slut idag. tog två bussen hem idag igen, sånt gillar vi! kom hem och slängde mig ner i soffan och glodde på tv sen tog jag en liten promenix med polly, när jag kom in började jag städa rummet, de var på tiden men är inte klar än. måste typ rensa ut hela mitt rum också eftersom jag flyttar upp snart, eller snart och snart måste måla och kanske riva vägg (?!?!??!?!) först, och de kommer ju ta sin lilla tid om jag inte räknar helt fel. måste bara ha orken att fixa allt, får väl göra de i helgen.
nu ska jag gå en till promenad med polly plutt.


dagen polly kom till oss, hon var så liten.

» The one that got away



And in another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away

» lite kärlek!


» jag lever !

inte varit så aktiv, men har inte suttit vid datorn så mycket de senaste dagarna, umgåtts med helt underbara vänner ♥

fredag den trettonde var de knut, så åkte in till uppsala och fixade de sista, sen vart de hem och fixa sig sen vidare till gimo. kom in på ladan tillslut, tack till mina fina vänner som stöttade mig när allt var sämst, love u. ♥




» 11-01-11

Första dagen i skolan idag, de var ju kul och träffa alla kompisar och så sen kan jag ju inte riktigt klaga på schemat!
nu ska jag krypa ner i sängen och slå på nån film, har sovmorgon imorn eftersom svempa är sjuk.


» resumé oktober-december 2011

började månaden med fest i alunda. skaffade en ny pose. spräckte skärmen på mobilen. fest hos forsman. fest hos jääääniiiii. svart vs blont hår. var på bilträffen i östhammar och träffade på lite uppsala killar. fest hos niclas. slängde alla mina hårfärgsförpackningar. fick för tidig julklapp av världens bästa vän - världens sötaste plattång! fest hos berka.

fick världens fulaste bild på polly. födelsedagsfest för mickan och kalle ute i skogen. hade fullt normala dagar i skolan (eller?) fest hos victor i österby. fixade naglarna. lärde polly att gå på bordet. färgade håret svart.

köpte mig en one piece. festade i österby tre gånger. julia fyllde 17 år! fest hos tove i vattholma. åt på donken på natten. fick jullov och firade de med fest hos carro, jag och jenny gjorde snygga miner. fick löshår och iphone 4s på julafton. nyår vart lite spårat, men jag firade de med underbara vänner så de vart super bra ändå! ♥



» resumé juli-september 2011

mysbad i poolen. eric saade med bra vänner ♥ party på krutan x2. åkte ut i skogen på fest. årets första nyktra bad. slingade håret ljusare. gjorde god tårta. mös i solen med bra vänner. åkte och partade med asbra vänner i österby. tittade på monster truck med syster. fest hos isac sen vidare till krutan. lekparkshäng i alunda. pankakstårtan vart pankaksmos. köpte världens mysigaste hund polly ♥ pappa fyllde år.

 

båtveckan dag ett. förfestade hemma hos mig med lite alunda och östhammars pojkar, buss vidare till öregrund.

båtveckan dag två. buss till öregrund, färja till gräsö. gå ett x antal kilometer (?) till en sommarstuga, drack lite tills jag tog mitt pick och pack och gick tillbaka medans de andra åkte båt nån timme senare.

båtveckan dag tre. fick skjuts in till öregrund, fixade oss och så, gick vidare till campingen och förade lite där sen vidare in till den stora staden! ironisk.

båtveckan dag fyra. fixade oss, föra lite halvt hos mig. fick skjuts in. satt och drack på trottoaren. satte mig i nått blött och fick värsta fläcken. hahah!

var på eldfesten för första gången. började andra året på gymnasiet. målade naglarna. hade hemma fest i värmen.

 

blev super blond. blåste sopbubblor på polly. hade hemma fest. körde på en black&pink outfit. var på fest hos sundberg. färgade underhåret svart. skulle städa rummet, slutade med en trasig lampa.

 


» resumé april-juni 2011

videkissarna började slå ut. pluggade något enorm mycket denna månad med. hade plättrace, som jag vann! syster flög hemmagjord drake efter regnet. gav pinky ögon. vart hund för en dag. åkte till linköping och fira kusins ett-årsdag. åt årets första  mjukglass i den varma vårsolen. åkte på party ute i skogen, kom hem och var uppe tills solen gick upp. valborg kom och de slutade.. hemma, för min del. men bra brudar var där!

färgade håret svart. hade moppe häng med en bra vän. åt de nya chees twisterz och blev grymt besviken! flög flygplan. hade mysig picknick i smådugg. flyttade hemifrån ett par dagar, hur mysigt var inte de? ♥ festade med bra vänner. förfestade at my place, natten slutade i tårar. bakade. syster meckade i regnet.

 

låg i solen en hel dag, mycket skratt, prat och bad i vattenslangen. brände mig ju självklart något enormt. åt asgoda gröna chokladbollar. skolavslutningen ♥ åt goda bär i trädgården. åkte kundvagn. fyllde 17 år och fick världens snyggaste skor! gjorde livets första pizzabullar. hade mysigt häng med midsommarstången. pizzahäng på klipporna för att välkomna en asbra vän hem! slutade med moppehäng med henne.

 


» resumé januari-mars 2011

Låtsades att jag var 6 och lekte i varje snöhög jag kunde hitta! sprang runt med för lite kläder och uggs mitt i vintern. var på knutmasso i gimo och blev nerslängd i snön. MEN AV VEM?!?!? hade mysmiddag med bra tjejer, guitar hero och massa gott! insåg att jag gick i världens bästa klass, HP10 ♥ pluggade något enorm. färgade håret.


Tog fina frost bilder. myzak satt ofta i mitt fönster. hade hemma fest med fylleåk med en spark i getabacken. syster fyllde 22. färgade håret mörkt. var på snowball och träffade ph patrick och massa andra coola! gjorde god paj med syster.

Blev försälskad i massa dyra skor! var helt galen med super bra vänner. åt semlor. Bowlade. Hade galen hemma fest som slutade med en pojkvän och bubble struggle.


» paket från nelly !

Äntligen har mitt paket från nelly kommit, dock lite sent med tanke på att jag skulle ha fått de innan nyårsafton.





fick med mig en tröja som jag inte ens har beställt, de är ju inte helt fel !

har ju även glömt att visa er vad jag köpte förra veckan.
sen bustiern jag har under, as cool i ryggen !


» mina senaste dagar på tvåtusentolv.

första januari
började året med att äta frukost klockan 4 på dagen, sen vart de mys med bra brudat at my place.



andra januari

åkte hem till en bra vän vid namn julia och sov där



tredje januari
åkte in till stan med julia och andrea, käkade på kina och shoppade lite, dock köpte jag inget, sen vart de hockeytittande nästan hela natten.



fjärde januari

de blev en sen natt så vi vaknade sent och åt sen sallads-frukost, vart film mys med massa chips på kvällen innan jag tog bussen hem


» dag två på de nya året.

jag ska bli bra mycke bättre på att blogga de här året även om jag inte har någon lust med de alls, men bättre ska jag bli!
gjorde en snabb header med tanke på att jag har färgat håret svart osv, gör en bättre sen.

inatt sov de tre braiga brudar här, huuur roligt hade vi de inte ? hihih
övningskörde för första gången idag på jag vet inte hur länge, de var hur kul som helst iaf, ska bli bättre på att köra också, jag fyller faktiskt 18 om ett halvår, shit vad tiden går fort !

ikväll åker jag till alunda och har de myyys !


» 2012 !

gott nytt år på er !
hoppas ni hade ett bra nyår! om jag hade kul? nej de skulle jag inte kunna säga riktigt, visst de började bra. middag hemma hos mathilda med super bra brudar, spelade spel och sånt, sen när vi skulle vidare utr kan man ju säga att de spåra lite. började mina första timmar på de nya året med att nästan frysa ihjäl allvarligt talat. satt ute i kylan i över två timmar och väntade på bussen typ.
här kommer iaf lite bilder !