» Mästerkock

Hej , dagen har bestått av en fet jävla sovmorgon, paradise hotel, plugg, städning , tvättning och agera mästerkock. Jag och mamma for ner till affären och handlade allt som skulle handlas sen var de bara att börja laga, pastagratäng med kassler, till efterrätt blev de rosa chokladmousse, de blev riktigt gott allting!


» Onsdag

Mysbyxorna är på och rumpan är placerad i sängen framför paradise hotel, snart ska jag göra nån form av middag, får se vad de blir .
Imorn är de torsdag och de betyder ledighet, så skönt, men de blir en pluggdag för min del


» new in

hej igår erbjöd mamma mig att få ta bilen till skolan idag, de tackar man inte nej till precis, hämtade upp jenny och sofia och kom lite sent till lektionen men de sket man väl i. förövrigt var skoldagen seg.
när jag kom hem hade mitt paket från nelly kommit, så jävla nöjd, skorna satt perfekt, ska bara öva på att kunna gå bra i dom först,
klänningen var lite stor men de funkar ändå, studenten kommer bli så jävla lyckad!


» bildbomb!

min dator ville inte samarbeta med mig igår därför jag inte bloggade något.
precis när jag hade hoppat på bussen imorse ringer jenny och säger att hon ska ta bilen så jag hoppade av vid henne och fick skjuts, skönt.
fick sluta 12.45 hade en inställt lektion, de säger man ju inte nej till precis.
hade en trevlig kväll i lördags, förade hemma hos jenny med henne jossan och sara sen vidare till pulz där de var drag!


bildbomb från i lördags!


» lördag

Gårdagen bestog av skola, bio, kina mat, bilåkning osv.
Jag jenny och julia kilade in till stan efter skolan för att se på bio, filmen Ego, den var riktigt bra! efter de gick vi raka vägen till kina reasturangen och åt oss propp mätta, sen tog vi bilen hem, jenny skjutsa mig till pappa så jag kunde ta bmw, så vi åkte ut på en liten raggarund, skjutsade sara och joz till pulz och så, sen vart de hem och sova.
får se om jag drar till pulz ikväll, antagligen så blir de så, jag var ju fyllechaffis förra helgen så jag får supa idag, haha

bilder från igår

» studentklänning&skor fixade!

hej bloggen, sitter och "jobbar" med jenny, de går ju lika bra som det brukar göra, alltså inge bra alls så nu ska vi göra pannkakor eftersom de var de i skolan idag och vi är ju lediga så då göra vi de hemma istället.
Beställde precis min studentklänning och studentskor, hoppas de passar! de är ju bara 132 dagar kvar ill studenten!


» Onsdag

Hej bloggen, blev lite ändrade planer idag, skulle ju ha åkt in till stan men de sket sig pga sjukdomar så fick sluta klockan två så nu sitter jag hemma hos Jenny och äter macka med köttfärs och ost! Imorn ska jag och Jenny agera hundvakt och plugga som fan, ligger ju lite efter om man säger så!


» Tisdag

Hej bloggen, lång och jobbig dag i skolan, slutade klockan 4 vilket inte är de skönaste när man börjar 8.45.
Imorn efter skolan kilar jag, Julia och Lovisa in till stan och fixar lite med uf
Nu blir de sängen så man orkar upp


» Måndag

Hej bloggen ligger i sängen med Julia och har de bra , vi har varit ute på raggarunda i över 2 timmar med pappas BMW, fan va jag längtar tills jag får köra min bil! Godnatt


» Söndag

Hej bloggen, ligger i jennys säng och tittar på film, helt slut efter gårdagen då jag agerade fyllechaffis åt en massa människor, var in på pulz nån timme också, imorn är de måndag och de betyder skola, skönt att man börjar klockan 10 och slutar innan 2 då blir de hem och hämta mitt körkort som kom i fredags !


» lördag

hej bloggen, gårdagen bestog av att köra bil som alla andra kvällar har bestått av sen jag fick körkort! simpa ringde och frågade om jag ville köra han och joppe till österby för att kolla på en bil så jag tog med mig jenny x2 och åkte. sen hämtade vi upp mathilda och åkte på en liten raggarunda i döhammar. får se om kvällens planer blir att supa eller vara fyllechaffis, i vilket fall som helst blir de pulz!


» BMW

Hej bloggen, har varit ute och kört pappas BMW hela kvällen , jag och Julia kilade hem och hämtade den runt 5 tiden sen for vi till alunda och agerade barnvakt , tog en liten raggarunda sen på väg hem så drog vi in i gimo och brummade lite där och sen självklart i Östhammar innan vi lämnade bilen hos pappa ,
Ligger nu i sängen med jullan och taggar för skola imorn, men skönt med fredag iaf!

Dålig bild men de får ni leva med.


» KÖÖRTKORT !

Jag är nog världens lyckligaste tjej just nu för igår tog jag körkort, så jävla skönt att ha de där gjort nu ! Jag har åkt bil hela kvällen, skjutsat folk hit och dit, åkt runt i döhammar, spelat tjuv och polis osv. synd att jag inte har nån bil idag .. när vi är lediga från skolan och allt . haha

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3084760/images/2013/pic_50f73c7cddf2b3079781af9b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3084760/images/2013/pic_50f73c7cddf2b3079781af9b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3084760/images/2013/pic_50f73c86ddf2b30779e24e53.jpg" class="image">


» tisdag

Hej bloggen fick sluta 2 timmar tidigare idag vilket var hur skönt som helst när man egentligen ska sluta klockan 4, så de var bara hem och käka lite och sen börja plugga, kom ut från duschen för ett tag sen så har hoppat ner i min rosa onepiece. så ska lägga mig i sängen och fortsätta plugga nu.
 
här kommer en bildbomb!


söndag, knut!


kilade in till stan och käkade på donken med Mathilda och Matilde
 
såhär såg gårdagen ut, bakis och brandalarm är inte den bästa kombinationen.
 
 
 

» Död

Hej bloggen, ligger i sängen och ska sova snart är hur trött som helst eftersom de inte vart många timmars sömn inatt, lite bilder från helgen ska jag försöka lägga in imorn, här har ni en bild från när jag Sara Jenny och Louise var stoppet idag


» Lördag

Hej bloggen, såg nu att mitt inlägg jag skrev igår aldrig publicerades..
Ligger nerbäddad i sängen och pluggar lite, är sjukt trött så ska nog sova tidigt ikväll så man orkar med morgon dagen som kommer bli helt sjuk! Mer om de imorn.

Torsdagens middag


» onsdag 9 januari

första dagen i skolan har gått fort även fast jag tog bussen hem 15.30, vi har mest flamsat oss igenom dagen, jag älskar verkligen min klass! imorn är vi lediga vilket vi kommer att vara varje torsdag, så himla skönt! men den dagen kommer bestå utav plugg och träning

så här kul kan man ha första dagen i skolan

» Skuulan

Då var jullovet slut då, känns hemskt att börja ställa klockan på 7 men ska bli roligt att träffa alla man inte har träffat på över 10 veckor.

Nu är jag iPhone ägare på riktigt !


» Måndag

Hallå bloggen, skriver detta inlägg från min iPhone (!!!!) eftersom jag var och hämtade den hos pappa idag, men jag har inget simkort i den än eftersom de inte vill funka ... men jag är glad ändå! Håller på att städa min lilla lägenhet nu, är ganska stökigt om man säger så.

Kissekatten blev väldigt nyfiken när postbilen kom när jag var hos papi idag


» välkommen i familjen!


» iphone

hej bloggen, varit lite dålig uppdatering för min sida på sista tiden känner jag, i onsdags kom jullan och sov hos mig sen igår kilade vi in till stan och käkade på kina, sen skulle vi ha gått på bio men vi struntade i de och åkte hem istället, jag var helt slut när jag kom hem så la mig i sängen och tittade på tv och sånt, men jag gick inte och la mig förns innan 4, låg och pratade med boman och ben på skype i över 2 timmar. haha.
ikväll ska jag inviga jennys bil med en raggarunda på stan, volymen kommer vara maxad!

juste jag berättade aldrig vad de var jag hade köpt förra helgen som inte var med på bilden jag la upp, de var i alla fall en iphone. men jag måste låsa upp den innan jag kan börja använda den, äntligen är jag iphone ägare igen!
har varit utan min älskling i 175 dagar, för 25 veckor sen. fredag den trettonde </3

» 2013

tycker synd om alla som är bakis idag för jag är inte de minsta bakis! är bara jävligt trött, sovit 5 timmar inatt, men hey de är bara nyår en gång om året.
min kväll började hemma hos mathilda där vi fixade oss och så sen åt vi förätt och varmrätt men när de kom till efterätten så var alla så mätta så de blev inget med de. körde lite ölspel och blev lite fulla, har nog aldrig skrattat så där mycket som jag gjorde ! de blev lite dans och massa fula kort sen fick vi springa till bussen för att fira tolvslaget på slottet i uppsala, gaaalet mycket folk sen tog vi bussen hem till mathilda där vi åt lite potatisgratäng, kyckling och marängswich, jämför man förra nyår med de här var detta nyår bäst!
nu taggar vi för detta året som jag vet kommer bli awsome!
glömde min kamera hos mathilda så bilder kommer upp imorn så ni för nöja er med lite bilder på vad som kommer hända detta år! NJUT!