» Mallis dag 2

Hallå bloggen, ska skriva de här lite fort nu. Vi har de skit bra här nere med massa sol, dom här 3,5 veckorna kommer bli toppen känner jag på mig! Hittade världens snyggaste skor igår får se om jag hittar fler idag, kan tyvärr inte lägga upp bilder eftersom blogg.se s app är cp. Men de kommer massa bilder sen, ikväll spelar Spanien match så får se om jag Julia och linnea kommer gå ut eftersom julia är dålig , ha de bra i Sverige , puss 

» MALLORCA !

hallååå, ledsen för jag inte varit så bra på att blogga men de är sånt som händer och nu får ni leva med de för om 16 timmar sitter jag på planet på väg till Mallorca och blir borta i 25 dagar, och antar att uppdateringen kommer nog inte vara den bästa då. kommer inte hinna blogga något mer förns vi är framme skulle jag tro, för blogg.se appen är knas. kommer sakna alla här hemma så himla mycket! ♥ men ni får ha de bäst!

» midsommar

igår var det midsommar, och dagen vart kanon! jag, jenny och richard förade lite hemma hos jenny sen kilade vi iväg till min syster där jennys syster var, sen tog vi bussen vidare till öregrund, där det var proppat med folk! gick till briggen och blev bjuden på öl av philip, resten av kvällen umgicks vi med underbart folk, kul!
 
nu sitter jag i mitt rum, har precis ätit världens godaste mat. börjar få lite ångest nu, med tanke på att jag inte har packat så värst mycket, så kvällen kommer gå åt till att packa, vi åker ju om bara 2 dagar, så   s k ö n t !
 

» dagen efter

gårdagen vart kanon ! den spenderades med bra vänner, god mat, massa tårta och vin ! tog bussen in till stan med jenny och gick ut med erik och några grabbar, roligt till en början men sen blev de ju som de blev.. sånt som händer.
här kommer några bilder från min 18 års dag.  
 
 
 

» ÄNTLIGEN !

Idag fyller jag 18, a r t o n ! bah så där liksom, äntligen kan jag köpa red bull på coop ! hahaha
dagen kommer bli toppen, nu på dan blir de lite mys med jenny sen när henko kommer hem blir de paketöppning, middagen spenderas hemma hos pappa med släkten där, sen ikväll far jag och jenny till uppsala och träffar grabbarna på krogen ! dagen kommer bli feeeet !
 
här är två blder från min 17 års dag.

» en dag kvar !

imorgon smäller de, då blir jag 18, jag tror att jag har sett fram emot att fylla 18 så himla mycket så kommer nog bli grymt besviken, men de känns ändå skönt att äntligen fylla och bli stor! haha.
har precis varit ner till polisen, frisören och affären för att handla lite saker till resan och hämta mitt pass och så, åker ju om 6 dagar bara. just nu sitter jag i sängen och taggar till att städa rummet, tvätta massa kläder och sy lite kläder så jag får lite snygga shorts tills vi åker och så. volymen är på högsta !






» bilder från skolavslutningen.

har varit vaken ändå sen klockan nio imorse, vad hände med att jag skulle sova så länge jag kunde, jävla sol! enda gången jag klagar på solen är när man försöker sova och den tränger sig in i alla glipor mellan rullgardinen, haha. de är nog meningen att jag inte ska sova bort hela dagarna.
ska fixa mig lite nu, sen cyklar jag iväg till jenny och planerar min födelsedag lite, BARA TVÅ DAGAR KVAR NU! fyfan vad skönt! vi ska även kila iväg och äta lite mjukglass, sen ska jag upp till sjukan. nej nu måste jag skynda mig lite så solen inte hinner försvinna innan jag kommer hem till jenny,
ha en fin dag ♥

här kommer sex bilder från skolavslutningen






» 17 juni

imorse for jag och familjen en sväng till uppsala, till mormor och morfar och åt oss tjocka på smörgåstårta och tårta. sen skjutsade bror mig till centrum och jag träffade erik en snabbis, så sjukt länge sen jag träffade honom !
har krypit ner i sängen och ska sova snart, så sjukt trött. har inte sovit ut på flera dagar, har haft fullt upp hela tiden, men imorn ska jag sova så länge jag kan !
jag på skolavslutningen

» rix fm !

Jag och jempis sitter hemma hos mig, har försökt att skriva de här inlägget i cirkus en timme, men datorn blev sådär cp som den blev förut när den var ansluten till internet men inget hände.. men nu funkar de så jag är glad.
Jag och Jenny kilade in till stan och titta på Rix fm festivalen och sjöng med till Eric Saade, Panetoz, Amanda Fondell mm. bilder kommer upp senare.
Sverige matchen igår behöver vi inte prata om tycker jag, vi var grymt snygga i alla fall !

» fotbollsdags

håller på och fixar mig lite för snart bär de av till jennys poolhouse för lite fotbollstittande med bra brudar, mysigt ! har solat i nästan 3 timmar idag så har fått lite färg haha, måste ju passa på att sola när solen är framme, eftersom de ser ut att bli dåligt väder imorn.. kommer säkert se ut som en kräfta imorn, skulle inte förvåna mig.. men vad gör de om 100 år ?


» lyxigt

hoppade ur badet för ett tag sen, lyxade till de lite extra idag. kände att jag behövde de så jag kan ta en skön sömn inatt, har sovit ca tio timmar på två dygn, igår morse ställde jag klockan på sex för att panta burkar, och imorse stog klockan på sju men jag och sara for upp ungefär tjugo i åtta för att sedan dra vidare till Willys invigning, riktigt fint var de där ! nu jag ska jag nog kila ut en sväng med Pollysen eftersom jag är hundvakt.




» SOMMARLOV

hejhejhallå, igår fick jag sommarlov, så jävla skönt ! som jag har sagt förut så ska den här sommaren bli den bästa sommaren på länge ! gårdagen var grym förutom i slutet då jag frös arslet av mig, men de är smällar man får ta.
nu sitter jag hemma hos jenny men henne linda sara och richard och tittar på fotboll, holland tyskland
bilder från gårdagen kommer när jag är hemma ,
här är iaf en bild på mig och jenny från igår.

» en dag kvar

sitter på golvet i mitt rum, har börjat städa lite ska nog fortsätta snart, jempis ligger i min säng och har precis tagit en powernap, haha, jag tog en powernap hemma hos henne tidigare idag, trötta cheyer ? imorn är de skolavslutning som står på schemat och sen förar vi lite hemma hos jempis och sen far vi vidare till öregrund. kameran kommer vara med hela tiden så de blir massa bilder förhopningsvis.
ikväll drar jag jenny och lovisa till julia och sover där.


bild från helgen när jag var med julia.


» .

blir så sjukt irriterad på människor som säger åt en vad man ska göra och inte göra, som bara klagar på precis allt man gör. alla får ju göra precis som dom vill och blir det inte bra är de ju deras problem inte någon annans, men visst de är klart att de är bra att dom tänker på en men tycker fortfarande att man ska få göra som man vill.
förlåt men blev bara tvungen, min blogg och jag skriver vad jag vill på den.


förlåt för jag har varit lite dålig på att blogga men har inte varit hemma så har inte haft tid. har suttit och pluggat lite nu och får hoppas de kommer gå bra på provet imorn, åker in till skolan en sista gång innan avslutningen och skriver prov städar skåpet och skriver en sista inlämning, sen kan jag äntligen andas ut och vänta på ett så jäkla bra och skönt sommarlov,
de kommer bli de bästa sommarlovet på länge !

nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla lite på provet imorn och sen försöka sova, godnatt


bildbrist

» studentfirande & nationaldagen

idag kom de lite halvsläktingar och firade frida och emelie som tog studenten igår, så de vart massa smörgåstårta och tårta, gott! nu sitter jag hemma hos jenny och "pluggar" haha, vi ska väl börja med de snart, imorgon är vi lediga från skolan så då ska jag och mamma åka upp till polisen och fixa pass till mig för jag åker snart utomlands !

här kommer lite  bilder från dagen!




» GRATTIS ALLA STUDENTER !



Trodde för en kort sekund att de var jag som tog studenten när världens bästa erik kastade blommor till mig från hans flak, men sen insåg jag att jag har ett år kvar, och jävlar vad jag längtar !

Jag Jenny och Sara tog bussen in till stan "CITY" för att först kolla när deras syssling sprang ut och sen tog vi bussen vidare till Fyris för att se Erik, men vi missade när han sprang ut men  fick träffade han en liten stund efter iaf. sen kollade vi när alla åkte iväg med flaken.
Nu sitter jag hemma och lyssnar när regnet öser ner, vart är solen nånstans? får se om de blir Öregrund ikväll eller inte.

här kommer lite bilder från dagen.




» skola imorn dååå

sitter i jennys crib och taggar lite för skola imorn, efter att inte satt min fot i skolan på 72 dagar kommer de kännas konstigt, men skabli kul att se alla som man inte träffat under den tiden.

idag var de big brother final så jag och jenny satt och tjockade oss med ostbollar, godis och cola och väntade på att Hanna J skulle vinna och de gjorde hon, så jävla bra !
nu ska vi hoppa ner i sängen och försöka sova lite, godnatt


» nytt






» Första juni

Ligger i sängen i alunda med Julia och ja klockan är fett lite för att vara fredag , men är man trött och de finns ingenting att göra i denna håla kan man lika gärna sova.
Idag var de sista dagen på Clas Ohlson efter att varit där i 9 hela veckor, har haft de bra och kommer sakna några stycken där, eftersom de var min sista dag bjöd jag på gofika,
Efter att jenny och julia också slutat kilade vi och käkade på kina , de var sjukt länge sen vi gjorde de , så himla gott !
för er som inte fattar bilder så står co för Clas Ohlson