» Fredag

Hej, dagen på jobbet gick bra tills jag fick reda på en sak, men de är inget jag vill ta här i bloggen, drog hem direkt efter att jag jobbat klart så åkte jag och syster till Uppsala och shoppade och letade lite julklappar, gick väl sådär som vanligt! 


Nya mössan och iphoneskalet som kom igår och nya tränibgsbyxorna som jag köpte idag, 
kommer bo i dom! 


» Julfeeling

Har haft värsta julfeelingen idag, fick ju hem massa paket som jag skrev om i föregående inlägg, kändes lite som julafton då, hat börjat lyssna på massa jullåtar, och har precis druckit första koppen med glögg och även ätit första pepparkakan för iår! 
Tycker verkligen julen är mysig, alla dessa mysiga tröjor, halsdukar och vantar man får använda, all denna varma chokladen man får dricka, 
De enda negativa är all den slask de blir,




» Som julafton

Hej bloggen, idag landade det lite paket i brevlådan, lite julklappar till mig och bästii var de, väntar på lite fler paket som jag hoppas kommer imorgon. 
Idag har jag städat lite och tvättat och ikväll kommer Jenny hit och sover, blir jobb imorgon sen efter jag har slutat åker jag och syster till Uppsala! 






» Bananpannkakor

Gjorde bananpannkakor till frukost imorse och dom blev verkligen hur goda som helst, har aldrig gjort de innan, finns ju massa olika sätt man kan göra dom på men jag valde nog de enklaste receptet av dom alla! 


Ingredienser

2 ägg
1 banan
Matfett att steka i

Gör så här 

Mosa bananen så fint det går med hjälp av en gaffel i en skål.
Kläck äggen och rör runt med gaffeln tills en jämn smet visar sig
Stek i stekpanna. Klar!


» Glasögon



Äntligen var denna helgens jobbpass klara, så nu blir de ledighet några dagar. 
Vi har haft ett tema i helgen att alla ska ha glasögon på sig, men jag har mest haft dom på huvet
Ska fixa mig lite för sängen nu när de är nyheterna sen kryper jag ner i sängen och tittar klart på Johan Falk 



» Pizzakväll

Hej, har proppat i mig massa pizza idag, mamma och Henrik bjöd över några kompisar så köpte vi massa pizzor som vi delade på, lite man hamnade i matkoma efter de. Spelade lite tärning och umgicks hann jag också med att göra innan de var dags att hämtade några pojkar i skogen som ville hem, och nu ligger jag i sängen och hoppas på att få mer än fyra timmars sömn som de blev inatt pga att min katt kom och väckte mig stup i kvarten! 




» Raggarrunda

Hej har raggat lite med Jenny, först en sväng i Östhammar sen en sväng till långalma och sist en sväng i Öregrund där vi rääjsade med några grabbs, haha. 
Blir jobb imorn och på söndag




» Torsdag

Hej, har precis tränat lite här hemma, så himla skön känsla man har efter ett träningspass, ska sticka ut en sväng innan jag hoppar in i duschen sen blir de braklunch! 
jobbet ringde precis så imorgon blir det jobb hela dagen! 

dagens frukost



» Ben & jerry's

Hej bloggen har krypit ner i sängen med en bj och precis slagit på ett avsnitt av paradise hotel, har bara varit hemma och tagit de lugnt idag, gick en sväng till affären för att köpa bj och självklart hade inte dom två affärerna närmast mig nån då blev till att ta bilen upp till Coop i alla fall. Imorn hade jag tänkt att träna lite och få lite saker gjorda istället för att bara ligga stilla, haha 




» Sverige Portugal

Hej dålig uppdatering från min sida dom senaste dagarna, 
i lördags blev de ice, förlade hemma hos Jenny med några tjejer, helt klart en lyckad kväll!! 
Hela söndagen spenderades i sängen med mysigt sällskap, sen på kvällen åkte jag och hämtade Jenny i norrskedika för att åka hem till henne och ha sleepover. 
igår blev de jobb 9.50-13.10. Ikväll åker jag till sportbaren och käkar och kollar på Sverige matchen men några tjejer, nu blir de vinst!! 


Bild från i lördags 
Ps. firade att mitt körkort fyllde 10 månader i lördags 



» Swe

Hej blev häng på sportbaren igår med bra sällskap och en svensk förlust, men vi var glada ändå! Drog en raggarrunda i den lilla staden, ikväll blir de mer alkohol! Om nån timme ska jag följa med Sara när hon ska göra klart sin tatuering, är typ nervös, haha, snart är de min tur att sitta där! 




» Pic

Hej, har tänt lite ljus och satt på musik och lagt mig i sängen och håller på att föra över/rensa bilder på mobilen och datorn, går väl sisådär om kopieringen står klar om 6 timmar. nu när jag väl tar tag i de här, får väl gå ner och fixa tvätten som jag la in för ett tag sen, bloggar mer imorn. puss 

en bild på mig och myzen idag 


» Sibben

Hej, legat i soffan hela dagen (ja de blir så när man är halvt arbetslös) och tittat på andra avenyn och reprisen på EMA som jag nu har sett ett x antal gånger. Blev mat från Sibylla eftersom mamma jobbar natt. 

Har bildbrist för tillfället så bjuder på två bilder på mig från sommaren 2012 



Skulle göra vad som helst för att få åka till varmare breddgrader just nu, skulle bara vara så skönt! 


» Jobb

Hej, somnade hyfsat tidigt igår, har annars somnat runt tre, fyra alla andra nätter. blev väckt av att jobbet ringer och frågar om jag kan jobba idag, de tackar man inte nej till efter att varit ledig i över en vecka, blir så himla tråkigt att bara vara hemma. ska sätta mig i massagestolen och hoppas min rygg blir bättre




» Fotbollsgalan

Hej bloggen, jag och mysen har krypit ner i sängen och ligger och tittar på fotbollsgalan, har annars legat i soffan hela dagen, har haft sjukt ont i ryggen så har inte orkat gjort något annat 




» Farsdag

Hej idag har vi firat pappa lite hemma hos farmor och farfar, de blev smörgåstårta och tårta, hann även byta däck på Jonas bil innan vi åkte hem och firade pappa lite hemma också 




» Tre rätters

Hej, har krypit ner i min nybäddade säng, så himla skönt med rena lakan! Igår var planen att vi skulle fira Amandas 20 årsdag med utgång, men jag fick stanna hemma, så mamma gjorde tre rätters, så var rätt så mätt efter de, sen åkte jag till Saras lägenhet med Jenny och tittade på så mycket bättre, åkte sedan vidare hem till Daniel en stund innan vi åkte hem igen. 


» glitter

hej, idag åkte jag och mamma till mormor och morfar, firade morfar för lite för tidig farsdag, de blev kakor och tårta! jag och mamma gick in på rusta och köpte nya julstjärnor till mitt fönster, men jag har dom står just nu, sen vid advent kommer jag hänga upp dom. kommer ha glitter liggandes i hela rummet! igår mådde jag inte så bra, kände mig jätte hängig låg bara i soffan och sängen och tittade på serier men idag mådde jag bättre, förutom den jäkla mensvärken jag har!
 
 

» Red and blue

Hej, idag har de varit fullt upp hela dagen, jag och Jenny åkte iväg till Saras lägenhet och målade klart hennes köksbord och stolar som vi började måla på igår, dom blev riktigt snygga! När jag kom hem tog jag mig ut på en liten springtur, resten av kvällen har jag legat och degat i soffan 

fyra bilder från i lördags 



» Halloween

I lördags var de halloweenfest, var meningen att vi skulle på ice, men de blev lite för mycket alkohol så vi var kvar på förfesten tills jag åkte hem och sov, 

Så här såg jag ut iaf, fler bilder kommer imorgon 




» nya soffan


Här är nya soffan som kom igår, kommer typ bo i den framöver, har legat här hela dagen och tittat på tv och andra avenyn.
det saknas dock en divandel som ska vara i hörnet, men den kommer inte komma förens om 4-5 veckor
 
 

» NOVEMBER

 
 
1 november idag, de är väl nu allt regn och rusk kommer på riktigt, usch
och tiden går så himla fort, var det inte sommar nyss?