» Greece

Har verkligen blivit helt förälskad i Grekland, eller rättare sagt alla hotell. Har alltid tyckt om Grekland och alltid velat åka dit, förstår inte varför jag inte har åkt hit tidigare! Tro de eller ej, men ja jag sitter och kollar på olika resmål till nästa sommar, kom hem för 9 dagar sen och planerar redan vart vi ska åka nästa sommar! 
Alla hotellen jag visar här nedan är verkligen så fina! Önskar jag kunde åka till allihopa på en gång!! 



Dom här blå/vita huset är ju så typiskt grekiskt och jag tycker det är så fint! Skulle lätt kunna bo på ett sånt hotell om jag åker till Grekland! 





Jag bara älskar när poolen ligger så man har havet rakt ut, att de blir två olika nyanser av blått, så himla fint! Och dom här sängarna som syns halvt på första bilden på andra hotellet, verkar vara så mysiga! 


 


Alltså jag dör! Hur mysigt är det inte att ha en pool precis utanför balkongen, de är verkligen något jag måste uppleva nån gång i livet! Bara kliva upp ur sängen på morgonen och ta sig ett morgondopp. 
Men det verkar vara så sjukt dyrt. De är alla hotellen jag visar här. Dom ligger runt 30-40 tusen, två veckor med vissa halvpension eller all inclusiv, vilket jag tycker är såå skönt! Slippa tänka på att laga mat och bara gå ner till restaurangen så fort man är hungrig! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo